Vă dorim Crăciun Fericit, la fel ca în fiecare an

craciun-perioada-advent-sarbatoare-craciun-carton-ondulat-de-craciun-cantece-festiv-seara-de-craciun-biserica-cadouri-promotie-comert-online-ambalaje-cadouri-THIMM.jpg

#Crăciun reloaded. Crăciunul este perioada anului în care ne gândim cu toții la ambalarea și expedierea cadourilor, pentru a le face o bucurie celor dragi. Deoarece Crăciunul vine deseori mai repede decât am crede, dorim să vă prezentăm deja o selecție de ambalaje de Crăciun cu motive atrăgătoare. Indiferent dacă aveți un punct de vânzare fix sau o afacere online, noi vă oferim ambalaje de prezentare atrăgătoare pentru idei de cadouri de Crăciun creatoare, prin care să faceți sărbătorile chiar și mai plăcute și prin care să vă ambalați produsele în mod diferit.

Trimiteți ambalaje de cadouri de Crăciun festive

Comerțul online este una dintre piețele cu cea mai rapidă creștere din Europa. Numărul coletelor trimise prin servicii de curierat, expres și coletărie s-a mai mult decât dublat în ultimii ani. La aceasta se adaugă tranzacțiile mai intense și mai concentrate care au loc cu ocazia Crăciunului Evoluția boomului în e-commerce este impresionantă și această piață are un potențial ridicat pentru domeniul ambalajelor Mărfurile sunt expediate în ambalaje de carton, la fel ca întotdeauna.

Volumul de circulare al ambalajelor s-a multiplicat și este pentru producători și comercianți o ocazie de a le folosi pentru a reprezenta marca și a transporta informații despre produse. Ambalajele maro, neinteresante, sunt de domeniul trecutului. Descătușați întregul potențial al ambalajelor dumneavoastră și de acum înainte nu transportați numai produse, ci și valori ale mărcii și impresii de Crăciun. Cu motive festive, designuri individualizate, o adresare directă a clienților și o realizare de efect, ambalajele sporesc experiența despachetării cadourilor de Crăciun și fac produsele mai atrăgătoare.

Lăsați-vă inspirați de gama ambalajelor cu motive de Crăciun.

 

Ambalaj de expediere inovator „THIMM Flip-Pack”: Ambalaje de expediere cu motive de Crăciun surprinzător de diverse

Ambalajele de expediere îndeplinesc cerințe de comunicare și funcționale. În timpul transportului ambalajele trebuie să ofere o stabilitate suficientă și o protecție extensivă pentru produs. Înainte de toate, cu ocazia vânzărilor sezonale de Crăciun. Pentru aceasta sunt optime ambalajele din carton ondulat, care pot fi adaptate individual la dimensiunile produsului. Datorită interiorului și exteriorului tipărite diferit, ambalajul inovator Flippack de la THIMM are utilitate și pentru destinatar. Funcția de întoarcere a ambalajului face posibilă refolosirea, fiind astfel economisite resurse și menajat mediul. Refolosirea creează o plusvaloare semnificativă pentru destinatar. După întoarcerea ambalajului destinatarul îi poate folosi, în funcție de design, pentru a ambala cadourile de Crăciun sau pentru returnare. Ambalajul de expediere patentat, cu funcție de întoarcere, este optim ca purtător de mesaje publicitare de Crăciun sau alte ocazii festive și promoții.

Aici veți găsi mai multe detalii despre ambalajul de expediere cu motive de Crăciun Flip-Pack de la THIMM.

Expediere online de Crăciun mai sigură și intactă cu ambalajul de protecție și sigiliul de autenticitate

Ambalajul de expediere „THIMM secureLock” asigură o protecție optimă a produsului și este adecvat în mod special pentru produsele cu o calitate și o valoare care pot fi evidențiate prin sigiliul de autenticitate. În primul rând de Crăciun sunt expediate deseori produse cu valoare mare, pe care cei care le comandă doresc să le primească intacte și să le poată face cadouri de Crăciun. Sigiliul de autenticitate garantează protecția în timpul transportului cu ocazia vânzărilor de Crăciun, iar destinatarul poate confirma pe baza sigiliului că ambalajul este intact. Citiți aici mai multe detalii despre ambalajul de protecție cu sigiliu de autenticitate secureLock de la THIMM. Firma start-up elvețiană yamo este încântată de avantajele funcționale ale ambalajului de protecție cu sigiliu de autenticitate. Printr-un concept al ambalajelor dezvoltat în comun am realizat un obiectiv de succes, despre care puteți găsi aici mai multe informații.

Opțional primiți și un suport de fixare a produsului integrat, din carton ondulat. Această protecție eficientă a produsului constă 100% din carton ondulat și este astfel o alternativă mai sustenabilă pentru alte materiale de ambalare.

Trimiteți ambalaje de cadouri festive, cu motive de Crăciun

Cu ocazia vânzărilor de Crăciun realizarea festivă a ambalajelor cadourilor are o importanță deosebită. Consumatorii se așteaptă de multe ori să poată comanda produsul dorit cu un ambalaj festiv, în mod ideal realizat individual. Ambalajul de expediere THIMM DressBox îndeplinește aceste cerințe. Suprafața mare pentru comunicarea specifică cu grupul-țintă oferă posibilități diverse de realizare și imprimare, pentru întărirea loialității față de marcă și cu texte publicitare de Crăciun.

Citiți aici mai multe detalii despre ambalajul de expediere festiv cu reutilizare ca ambalaj pentru cadouri.

Ambalaj pentru cadouri de Crăciun destinat comerțului online, cu efect-surpriză

Doriți să trimiteți produse de Crăciun în ambalaje cu motive de Crăciun, de înaltă calitate, care să și protejeze produsele în decursul transportului? Da - ambalajul pentru cadouri Surprise de la THIMM asigură o protecție optimă a produsului datorită suportului de fixare. Particularitatea acestui ambalaj pentru cadouri destinat domeniului e-commerce constă în imprimarea în interior și în exterior, precum și în prezentarea atrăgătoare a produsului, care sporesc efectul de surpriză dorit. Ambalajul pentru cadouri oferă suprafețe publicitare mari și posibilități de imprimare diversificate pentru promoțiile sezonale cu ocazia Crăciunului, pentru un aspect atrăgător și festiv, cu motive de Crăciun excepționale.

Încântați prin ambalaje promoționale de Crăciun

Ce ar fi Crăciunul fără articole promoționale și acțiuni? Crăciunul este pentru comerț una dintre cele mai importante și mai dinamice perioade ale anului. Milioane de oameni se gândesc la cadourile pe care doresc să le facă și care să le aducă bucurie celor dragi. Acesta este un potențial extraordinar de a realiza vânzări într-un timp scurt pentru comercianți. De asemenea, de a aborda acest grup-țintă și a atrage cât mai mulți consumatori posibil, pentru o prezență maximă pe piață și diferențiere în context concurențial. Ambalajele promoționale atrăgătoare de Crăciun vă oferă posibilitatea de a vă ridica deasupra maselor largi, de a atrage atenția asupra produselor și mărcii la punctul de vânzare și în cele din urmă, a crește vânzările.

În continuare vă oferim o scurtă prezentare a ambalajelor promoționale festive și a designurilor pe tema sărbătorilor de Crăciun, prin care puteți aborda într-un mod diversificat clienții din grupul-țintă.

Texte publicitare de Crăciun pe suportul ecologic de încărcător din carton ondulat

Simplu, modern și practic! În perioada Crăciunului există o cerere crescută de produse și articole promoționale. Cadourile de Crăciun nu trebuie numai să încânte ochii, ci și să fie utile într-un mod sustenabil.

Fixare, conectare, încărcare cu THIMM SmartphoneBag. Suportul de încărcare ecologic din carton ondulat este un articol promoțional ideal și oferă, datorită posibilității de imprimare pe ambele părți, o suprafață promoțională extinsă, cu un potențial mare de comunicare prin texte publicitare și motive de Crăciun. Prin THIMM pot fi realizate articole promoționale care să-i încânte pe clienți cu ocazia sărbătorilor Crăciunului, de la soluții individuale și personalizare până la designuri unice, cu motive de Crăciun și vizibilitate mare. Suportul de încărcător ecologic din carton ondulat se potrivește cu toate telefoanele mobile de tip smartphone uzuale, este întotdeauna la îndemână și asigură protecția acestora în timpul încărcării. Prin acest articol promoțional de Crăciun vă puteți adresa tuturor utilizatorilor de smartphone, de pe toate piețele, care vor fi încântați de designul atrăgător al suportului ecologic de încărcător din carton ondulat.

Din amplificatorul de carton se aud cântece de Crăciun

Ascultați cântece de Crăciun prin amplificatorul de carton și savurați calitatea optimă a sunetului. Amplificatorul de carton poate fi transportat pliat și desfăcut la fața locului, deosebit de important fiind și că: este adecvat pentru toate telefoanele tip smartphone uzuale. Profitați de avantajul de a nu depinde de rețeaua de curent sau baterii, de conexiuni Bluetooth sau WLAN. Imprimarea poate fi realizată individual, cu design și motive de Crăciun, sau chiar personalizată. Amplificatorul de sunet din carton poate fi oferit ca articol promoțional suplimentar cu ocazia Crăciunului sau a altor sărbători.

Banderolă inovatoare pentru promoția de Crăciun și prezentare atrăgătoare a produselor

Ambalajul promoțional de Crăciun este ideal pentru mărfurile aflate în promoție, campanii și promovarea sortimentelor de produse. Sistemul constructiv care economisește materialul, cu o vizibilitate ridicată a produselor, prezintă în mod ideal produsele și marca la punctul de vânzare prin acest ambalaj promoțional cu motive de Crăciun. Experiența de marcă creată consumatorilor este amplificată de experiența haptică a produselor. Posibilitatea de imprimare completă oferă o suprafață publicitară optimă pentru texte promoționale de Crăciun și o realizare atrăgătoare, cu motive festive de Crăciun.

THIMM Multipack | box face parte din familia THIMM Multipack, de care aparțin și variațiile de produse THIMM Multipack pentru cadouri și THIMM Multipack | gift. Ambalajele pentru cadouri de Crăciun sunt ideale pentru promoții, pun produsele în evidență și oferă suprafețe mari de imprimare pentru designuri festive de Advent cu motive de Crăciun.

Sacoşa din carton ondulat cu motive de Crăciun servește drept ambalaj promoțional pentru produsul dvs

Lăsați-vă convinși de confortul festiv la purtarea sacoşei de diferite dimensiuni. Sacoşa din carton ondulat în care este ambalat produsul dvs. oferă nu doar cea mai bună protecție, dar este ideală şi ca ambalaj promoțional de Crăciun pentru produsul dvs. Întreaga suprafață a sacoşei din carton ondulat oferă variante individuale de comunicare cu grupul-țintă, dar şi de design și imprimare pentru o  descriere atractivă a produsului. Aflați mai multe despre avantajele sacoşei din carton ondulat.

Taburet ca element de decor pentru Crăciun, cu design individualizat

Crăciunul este o sărbătoare cu un potențial uriaș și divers pentru campanii și acțiuni promoționale. Taburetul THIMM poate fi folosit în sprijinul acțiunilor sau ca simplu element decorativ cu ocazia sărbătorilor de Crăciun. Cartonul ondulat este imprimat digital și are un luciu în ton cu atmosfera de Crăciun, în culori de calitate și cu design individual.

Ambalați cu ocazia sărbătorii dragostei emoții în soluții inteligente, cu ambalaje încântătoare de la THIMM.

Se încarcă...