Responsabilitatea Socială Corporativă

cr-nachhaltigkeit-vision-corporate-responsibility-thimm.jpg

Ca firmă afacere de familie, ne asumăm întreaga Responsabilitate Socială Corporatistă. Responsabilitatea Socială Corporatistă (CSR) înseamnă pentru noi gestionarea cu răspundere a firmei, asigurând viabilitatea pe viitor. CSR include cele trei domenii: economie, ecologie și social.

Sustenabilitate și responsabilitate

Întreaga lume privește înainte, spre viitor. În centrul atenției se află sustenabilitatea și responsabilitatea pentru activitatea pe care o prestăm. Ca firmă deținută de familie ne asumăm întreaga Responsabilitate Socială Corporativă. Pentru a rămâne o firmă profitabilă și în viitor, ne revizuim acum strategia de Responsabilitate Socială Corporativă și reevaluăm domeniile de interes ale Grupului THIMM. Strategia noastră de Responsabilitate Socială Corporativă se sprijină pe trei piloni: economie, ecologie și social. Pentru noi aceasta înseamnă:

  • asigurarea profitului pe termen lung (economie)
  • utilizarea eficientă a resurselor (ecologie) și
  • să fim un angajator apreciat, cu un mediu de lucru atractiv (social)

Mai multe detalii despre strategia noastră pot fi găsite aici. Între timp puteți răsfoi rapoartele noastre anterioare privind sustenabilitatea și puteți afla mai multe despre comportamentul nostru responsabil din Codul de conduită al nostru.

Se încarcă...