Rapoarte privind sustenabilitatea

Grupul THIMM se bazează pe principiul responsabilității globale în toate departamentele firmei şi în toate aspectele creării de valoare. A gândi pe termen lung, a acționa sustenabil şi a fi astfel un partener de încredere – este principiul nostru de bază. În raportul privind sustenabilitatea descriem exact ceea ce înțelegem prin aceasta și cum am evoluat în ultimii ani:

Raportul privind sustenabilitatea THIMM pe anul 2020

Raportul curent privind sustenabilitatea de la THIMM pe anul 2020 sintetizează aspectele ecologice, economice și sociale cele mai importante din anii financiari 2016, 2017, 2018 și 2019. 

Prin termenul „transformare” relatăm, printre altele, despre revizuirea Răspunderii Sociale Corporatiste și restructurarea muncii personalului din cadrul Grupului THIMM. Aflați mai multe despre activitățile noastre sustenabile și proiectele din perioada de raportare și evoluția indicatorilor economici. Mai mult decât atât, raportul oferă informații din producție și tehnică, analizează lanțul nostru de aprovizionare și sintetizează situațiile de pe piață și de la clienții noștri. Ca urmare, evoluția și progresul activităților și măsurilor noastre sustenabile pot fi privite într-un mod transparent. - Între timp s-au întâmplat multe. Convingeți-vă singuri. 

Acest al treilea raport privind sustenabilitatea al Grupului THIMM se bazează pe principiile internaționale recunoscute pentru întocmirea rapoartelor privind sustenabilitatea, standardele GRI, cu utilizarea opțiunii „Punct central” . 

Descărcați raportul privind sustenabilitatea THIMM 2020. 

Actualizare indicatori 2019

Publicăm această actualizare a indicatorilor din 2019 ca etapă intermediară. Indicatorii cuprind întregul Grup THIMM, cu cele 19 reprezentanțe la nivel mondial și se referă la perioada 2016 – 2018.  

Actualizare indicatori 2019

Raportul privind sustenabilitatea THIMM pe anul 2016

„Oameni, idei, soluții” - sub acest titlu descriem modul în care am dezvoltat conceptul Responsabilității Sociale Corporatiste în anii financiari 2014 și 2015. Leitmotivul este lanțul creării de valoare și cerințele (de sustenabilitate) ale clienților noștri din industrie și domeniul bunurilor de consum.

Acest al doilea raport privind sustenabilitatea al Grupului THIMM se bazează pe principiile internaționale G4 recunoscute ale standardului Global Reporting Initiative (GRI), cu utilizarea opțiunii „Punct central”.

Descărcați Raportul privind sustenabilitatea THIMM pe anul 2016

 

Raportul privind sustenabilitatea THIMM pe anul 2014

Primul raport privind sustenabilitatea - un pas important în transpunerea în realitate a strategiei noastre TSR. În acesta documentăm obiectivele și măsurile din cadrul firmei noastre pentru a oferi produse și servicii inovatoare, eficiente din punct de vedere al resurselor și ecologice, a crea procese de lucru sustenabile, a fi un angajator atractiv și un membru activ al societății.

Raportul se bazează pe principiile G3.1 ale standardului Global Reporting Initiative (GRI).

Descărcați Raportul privind sustenabilitatea THIMM pe anul 2014

Se încarcă...