Rapoarte privind sustenabilitatea

Grupul THIMM se bazează pe principiul responsabilității globale în toate departamentele firmei şi în toate aspectele creării de valoare. A gândi pe termen lung, a acționa sustenabil şi a fi astfel un partener de încredere – este principiul nostru de bază. În raportul privind sustenabilitatea descriem exact ceea ce înțelegem prin aceasta și cum am evoluat în ultimii ani:

THIMM Actualizare cifre cheie 2022

​​​​Începând cu 2014, am prezentat rapoarte cu privire la modul în care înțelegem conceptul de sustenabilitate, la activitățile noastre de sustenabilitate și la obiectivele noastre pentru anii următori. Publicația mai scurtă din acest an aruncă o privire retrospectivă asupra activităților noastre de sustenabilitate din anii financiari 2020 și 2021 și oferă, de asemenea, o perspectivă asupra planurilor noastre viitoare de sustenabilitate.

Descărcați THIMM Key Figures Update 2022

Raportul privind sustenabilitatea THIMM pe anul 2020

Raportul curent privind sustenabilitatea de la THIMM pe anul 2020 sintetizează aspectele ecologice, economice și sociale cele mai importante din anii financiari 2016, 2017, 2018 și 2019. 

Prin termenul „transformare” relatăm, printre altele, despre revizuirea Răspunderii Sociale Corporatiste și restructurarea muncii personalului din cadrul Grupului THIMM. Aflați mai multe despre activitățile noastre sustenabile și proiectele din perioada de raportare și evoluția indicatorilor economici. Mai mult decât atât, raportul oferă informații din producție și tehnică, analizează lanțul nostru de aprovizionare și sintetizează situațiile de pe piață și de la clienții noștri. Ca urmare, evoluția și progresul activităților și măsurilor noastre sustenabile pot fi privite într-un mod transparent. - Între timp s-au întâmplat multe. Convingeți-vă singuri. 

Acest al treilea raport privind sustenabilitatea al Grupului THIMM se bazează pe principiile internaționale recunoscute pentru întocmirea rapoartelor privind sustenabilitatea, standardele GRI, cu utilizarea opțiunii „Punct central” . 

Descărcați raportul privind sustenabilitatea THIMM 2020. 

Actualizare indicatori 2019

Publicăm această actualizare a indicatorilor din 2019 ca etapă intermediară. Indicatorii cuprind întregul Grup THIMM, cu cele 19 reprezentanțe la nivel mondial și se referă la perioada 2016 – 2018.  

Actualizare indicatori 2019

Se încarcă...