Ambalaje neutre din punct de vedere climatic

packaging-neutru-clima-oferta-thimm.jpg

Protecția climei devine din ce în ce mai importantă pentru consumatori iar cererea de ambalaje neutre din punct de vedere climatic este în creștere. Noi vă sprijinim cu plăcere și vă oferim, la cerere, ambalaje și sisteme de prezentare neutre din punct de vedere climatic. Cu ajutorul ambalajelor și al sistemelor de prezentare neutre din punct de vedere climatic puteți evidenția produsele dvs. la POS (Point of Sale) și puteți dobândi o poziție clară în privința sustenabilității și a protecției mediului. Să acționăm împreună pentru a lupta împotriva schimbărilor climatice - cu ajutorul soluțiilor neutre din punct de vedere climatic. 

În cadrul firmei THIMM ne gândim la soluții sustenabile pentru ambalaje ecologice și optimizate cu privire la resurse și la consumul de materiale. Verificăm fiecare sursă de CO2e cunoscută și ne implicăm pentru reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră. În prezent nu pot fi produse, din păcate, ambalaje fără emisii de CO2e. Din etapa producției până la momentul livrării ambalajelor apar emisii de CO2e, pe care nu le putem evita în totalitate. De aceea, noi oferim în colaborare cu ClimatePartner compensații ce vor neutraliza emisiile de CO2e, rezultate din producția de ambalaje și sisteme de prezentare.

Neutralitate climatică a ambalajelor prin compensație

Oferim soluții compensatorii individuale pentru emisiile inevitabile de CO2e ale ambalajelor dvs, în colaborare cu ClimatePartner . De aceea calculăm emisiile de CO2e pentru comanda dvs. cu date validate și instrumente verificate. Emisiile calculate de CO2e ale ambalajelor dvs. pot fi compensate prin investiții în proiecte de protecția mediului și ambalaje neutre din punct de vedere climatic. Participarea suplimentară compensatorie la costuri pentru CO2e este de regulă, în medie, mai puțin de 1% din prețul ambalajului.

Neutralitatea climatică înseamnă compensare, nu emisii zero. Termenul "neutru din punct de vedere climatic" a fost stabilit de mulți ani și este înțeles de toate instituțiile majore implicate.

Volumul compensatoriu de CO2e este întotdeauna diferit și depinde și de alți factori, pe lângă cantitatea de ambalaje. Ca bază de calcul este utilizat certificatul CCF (Corporate/Company Carbon Footprint) al firmei THIMM. Expertiza și producția sustenabilă din cadrul firmei THIMM contribuie la menținerea cât mai scăzută a emisiilor de CO2e ale ambalajelor. Puteți profita și dvs. de toate acestea: Cu cât se evită sau se reduce mai mult volumul de emisii CO2e ale firmei THIMM, cu atât mai puțin CO2e rămâne de compensat. Puteți beneficia de cunoștințele de specialitate ale firmei THIMM pentru producția de ambalaje neutre din punct de vedere climatic. 

De la proiecte de protecția mediului la ambalaje neutre din punct de vedere climatic

Compensația emisiilor de CO2e este un pas important împotriva încălzirii globale, pe lângă evitarea și reducerea emisiilor. Prin investiții în proiecte de protecție a mediului consacrate internațional dvs. contribuiți la protecția mediului și susțineți, în plus, obiectivele UN-pentru o dezvoltare sustenabilă. Proiectele de protecția mediului sunt, simultan, proiecte de dezvoltare pentru populația locală. Schimbările climatice sunt un fenomen global, de aceea nu este relevant unde anume este implementat proiectul de protecția mediului.

ClimatePartner oferă o selecție largă de proiecte consacrate pe plan național și internațional, cu diferite puncte de interes, în multe țări din întreaga lume. Aceste proiecte de protecția mediului reduc emisiile de CO2e și fac posibilă utilizarea ambalajelor neutre din punct de vedere climatic. ClimatePartner garantează că este vorba despre proiecte certificate, recunoscute și facilitează o anumită transparență cu privire la dezvoltarea acestora. Terțe organisme independente (TÜV, SGS, PwC) controlează volumul exact redus al emisiilor de CO2e pentru proiectele individuale de protecția mediului. Aceste reduceri sunt vândute sub formă de reduceri certificate ale emisiilor, precum în cazul nostru pentru ambalaje sau sisteme de prezentare neutre din punct de vedere climatic, pentru a asigura finanțarea proiectului.

Pe website-ul ClimatePartner găsiți întotdeauna prezentarea actuală a proiectelor de protecția mediului, ce duc la reducerea emisiilor de gaze de seră, protejează mediul și facilitează modalitățile de producție a ambalajelor neutre din punct de vedere climatic.

Fiind o firmă activă în domeniul procesării hârtiei vă recomandăm, în cadrul firmei THIMM, proiecte pentru neutralitatea climatică a ambalajelor, ce susțin energiile regenerabile, pădurile sănătoase și apele curate. În cele din urmă clienții noștri au, bineînțeles, opțiunea de a alege cu ce proiect de protecția mediului pot compensa emisiile de CO2e și doresc să obțină ambalaje neutre din punct de vedere climatic.

Ambalajele neutre din punct de vedere climatic ajută la comercializarea produselor dvs.

Dacă v-ați hotărât să utilizați ambalaje neutre din punct de vedere climatic și ați ales un proiect de protecția mediului, aveți la dispoziție documente de marketing.

Puteți să includeți ambalajele direct în comunicatele dvs. de marketing. Ambalajele și sistemele de prezentare neutre din punct de vedere climatic oferă o suprafață adecvată pentru plasarea etichetei "Ambalaj neutru din punct de vedere climatic". Cu ajutorul posibilităților digitale de imprimare ale firmei THIMM puteți imprima fiecare ambalaj în mod individual. Clienții și consumatorii dvs. vor avea astfel posibilitatea de a afla mai multe detalii despre ambalajele dvs. neutre din punct de vedere climatic. 
 

Eticheta ClimatePartner "Ambalaj neutru din punct de vedere climatic" cu număr individual de tracking și cod QR
Putem tipări această etichetă pentru dvs. pe un ambalaj neutru din punct de vedere climatic. Având o bună vizibilitate și încorporată în formatul grafic al ambalajului, această etichetă este perfectă pentru o transparență bună. Persoanele interesate pot scana codul QR cu ajutorul unui  smartphone și pot ajunge repede la o descriere detaliată cu informații din context. Cu ajutorul numărului de urmărire a comenzii sunt disponibile și clare toate informațiile despre proiectul de protecția mediului, cu ajutorul cărora dvs. compensați emisiile de CO2e pentru acest ambalaj. Cu ajutorul etichetei „Ambalaj neutru din punct de vedere climatic“ dvs. vă declarați adepții protecției mediului și creșteți acoperirea și credibilitatea strategiei dvs. de sustenabilitate.

Documentul "Partener în domeniul protecției mediului" 
Pentru ambalajele neutre din punct de vedere climatic - produse de firma THIMM - veți primi, în plus, un document, pe care îl puteți folosi ca o dovadă în plus pentru mai multă transparență. Astfel puteți dovedi că dvs. cumpărați ambalajele neutre din punct de vedere climatic de la un furnizor certificat de ambalaje, care lucrează în rețea parteneră cu ClimatePartner. 

Materiale vizuale și texte numeroase 
Pentru comunicare dvs. aveți voie să creați fotografii, filme și texte disponibile într-un fond comun de parteneri ClimatePartner. Astfel activitatea dvs. este mult ușurată. Și ambalajele neutre din punct de vedere climatic sunt foarte adecvate ca suprafață atractivă de proiecție pentru comunicatele dvs. Cu ajutorul posibilităților de imprimare digitală ale firmei THIMM puteți imprima ambalajele dvs. în mod individual.

 

O manipularea ușoară și practică

Puteți introduce codul ID individual de urmărire în baza ClimatePartner sau puteți scana codul QR de pe ambalajul neutru din punct de vedere climatic: Prin ambele metode atât dvs. cât și utilizatorii dvs. puteți obține informații detaliate din context, care descriu proiectul de protecția mediului și prezintă cifrele privind compensația emisiilor de CO2e. Astfel se poate urmări foarte ușor, câte emisii de CO2e pot fi compensate prin intermediul cărui proiect pentru un ambalaj neutru din punct de vedere climatic. 

 

Motive bune pentru ambalaje neutre din punct de vedere climatic:

  • Dvs. contribuiți la protecția gloablă a mediului și sprijiniți proiectele de protecția mediului consacrate.
  • Primiți un document pentru serviciul compensatoriu și aveți voie să marcați ambalajul cu eticheta „neutru din punct de vedere climatic“ și să faceți astfel cunoscută implicarea și angajamentul față de protecția climei. 
  • Veți avea transparență maximă: Compensația pentru emisiile de CO2e este detectabilă cu ajutorul numărului ID respectiv. 
  • Dvs. aduceți o contribuție importantă la protecția mediului, prin implicarea dvs., cu ajutorul ambalajelor neutre din punct de vedere climatic: Compensația pentru emisiile de CO2e costă, de regulă, mai puțin de 1 % din prețul ambalajului.
  • Puteți să mizați pe o calitate certificată: Compensația pentru emisiile de CO2e pentru ambalajele dvs. neutre din punct de vedere climatic este certificată conform ISO 16759 și a fost verificată de TÜV Austria.

 

Doriți ambalaje neutre din punct de vedere climatic pentru produsele dvs.?

THIMM Group

Contactați-ne! Calculăm cu plăcere emisiile de CO2e-pentru ambalajele dvs. și facem o propunere compensatorie individuală. Este foarte simplu să primiți ambalaje neutre din punct de vedere climatic produse de firma THIMM.

THIMM Group
Telefon: +40 269 541 210

Unde sunt generate emisiile de CO2e?

Producția de orice, inclusiv a ambalajelor, este inevitabil ascociată cu emisiile de CO2e. Acestea apar în diferite zone cunoscute sub denumirea de scopuri. În funcție de unde sunt cauzate emisiile de CO2e, sunt făcute referiri la Scopul 1, Scopul 2 și Scopul 3. La THIMM ne străduim să menținem emisiile de CO2e cât mai scăzute posibil în toate domeniile. Ca să vă putem pune la dispoziție ambalaje neutre din pun de vedere climatic cât mai rentabil pentru dvs., ne bazăm pe procese eficiente și o utilizare eficientă a resurselor noastre. Aflați mai multe la secțiunea Producția sustenabilă
 

Scopul 1 cuprinde toate emisiile cauzate direct prin ardere. THIMM are o influență directă asupra emisiilor de CO2e. În prezent  verificăm și optimizăm toate sursele de CO2e, ca să rezulte cât mai puține emisii atunci când producem ambalaje neutre din punct de vedere climatic. 

Scopul 2 cuprinde emisiile cauzate de energia procurată (energie electrică și energie termică). Noi avem o influență directă asupra emisiilor de CO2e în cadrul firmei THIMM. Noi folosim conșient și exclusiv furnizori de energie, care ne livrează energie 100% neutră din punct de vedere climatic. 

Scopul 3 cuprinde emisiile, cauzate unor terțe părți prin servicii anticipate cumpărate și servicii ale unor terțe părți (de exemplu emisiile de CO2e, ce apar în lanțul nostru de aprovizionare de la furnizorii noștri (Inbound) precum și emisiile de CO2e, apărute prin utilizarea produselor noastre (Outbound). 
 

CO2e se referă la substanțele (e) echivalente dioxidului de carbon (CO2).
La stabilirea volumului compensatoriu pentru ambalajele neutre din punct de vedere climatic sunt calculate emisiile de CO2e. CO2e este o unitate, ce reprezintă efectul tuturor gazelor de seră asupra climei.
Diferitele gaze cu efect de seră contribuie în mod diferit la efectul de seră. Pe lângă CO2 există, de exemplu, gaz metan și protoxid de azot, ce apar în agricultură și sunt chiar mai nocive pentru mediu decât emisiile de CO2. Prin comparație: O tonă de gaz metan corespunde unei cantități de aproximativ 25 tone echivalent CO(CO2e). 

 

Puteți găsi alte idei și abordări pentru ambalaje neutre din punct de vedere climatic în raportul nostru actual privind sustenabilitatea.

 

 

Se încarcă...