Tipar digital

Tipar-digital-procedeu-de-tipar-functie-avantaje-masina-THIMM.jpg

Sectorul ambalajelor nu mai poate fi conceput fără avantajele tiparului digital: Cu ajutorul tiparului digital, puteți realiza în mod optim tiraje mici, medii și mari la o calitate offset ridicată. Cum funcționează tiparul digital? În cadrul grupului THIMM vă stau la dispoziție experți în tipar digital:

Definiția tiparului digital

Tiparul digital este un procedeu indirect de tipar. Acest lucru înseamnă că nu este necesar un substrat de tipar separat. Imaginea este transmisă către echipamentul de tipărit direct prin intermediul unui calculator. Astfel, în comparație cu celelalte procedee de tipar, cum ar fi tiparul offset sau tiparul flexografic, nu mai este necesar un echipament elaborat de tipărit.

Rezoluția tiparului digital este comparabilă cu rezoluția tiparului offset. Astfel tiparul digital este optim pentru ambalaje și display-uri de calitate.

Utilizări & avantaje ale tiparului digital

Tiparul digital este în mod special adecvat pentru serii mici și mijlocii de formate variate. Cheltuielile reduse de setup reprezintă avantaje relevante de costuri față de alte procedee de tipar. Astfel dvs. nu mai aveți de făcut comenzi colective pentru serii mai mari și nici nu mai suportați costuri ridicate de depozitare. Fiți flexibil și economisiți costurile de tipar aferente etapelor premergătoare!

Tiparul digital este esențial pentru a permite introducerea rapidă a unui produs pe piață: Acesta vă permite să obțineți producții test avantajoase pe care le puteți utiliza la cercetarea de piață. Datorită faptului că acesta este un procedeu indirect de tipar, este posibilă schimbarea rapidă a imaginii de imprimat, ceea ce facilitează perioade mai scurte de livrare. Luați în calcul optimizarea rețelei dvs. de distribuție folosind tiparul digital!

Creșteți loialitatea clienților dvs. prin ambalaje individualizate pentru acțiunile promoționale speciale sau prin ambalajele sezonale. Chiar și layout-ul de imprimat poate fi personalizat. Designul dumneavoastră nu cunoaște limite în ceea ce privește selecția culorilor: modelul CMYK constă din cele trei culori cyan, magenta, galben (yellow) și negru (key), derivat de la așa-numita „key plate”. Pe baza culorilor de proces CMYK pot fi simulate multe culori speciale în procedeul de tipar digital. Acest lucru face ca deviațiile de culoare să fie minimizate. Este posibilă chiar și introducerea unui cod invizibil pe imagine. Oferiți elementelor dumneavoastră de tipar un aspect actual și individualizat!

Imprimare digitală pe interior

Pe lângă exteriorul frumos imprimat al unui ambalaj din carton ondulat, imprimarea digitală poate înfrumuseța, cu o imprimare pe interior, și interiorul unui ambalaj. Astfel pot fi create experiențe speciale pentru clienți. Fie că e vorba de campanii sezoniere cu abordări directe și personalizate ale clienților, sloganuri individuale sau multe alte idei - imprimarea pe interior oferă infinite posibilități de a proiecta o experiență de marcă pentru brandul dvs. Folosiți în mod țintit suprafața interioară a afișajelor, a ambalajelor de vânzare și de transport sau chiar a tăvițelor pentru alimente pentru a genera o abordare cu efect WOW a clienților.
 

Echipamente de tipar digitale în detaliu

În cadrul grupului THIMM producem tiparul dumneavoastră digital, printre altele, pe o presă HP. Beneficiați de avantajele de viteză, rezistență și versatilitate: datorită vitezei de 183 metri pe minut, calității offset de 1.200 dpi și lățimii de lucru de 2,80 m vă deschidem posibilități absolut noi:

Pe echipament pot fi prelucrate hârtii cu o greutate de la 80 până la 400 grame pe metru pătrat. Cu ajutorul imprimării cu cerneală bazată pe patru culori pe bază de pigmenți și apă de tipul CMYK Thermal îndeplinim de asemenea toate cerințele pentru contactul indirect cu alimentele.

/ 3

Imprimare digitală pentru sistemele de prezentare

Imprimare digitală pentru sisteme de prezentare din carton ondulat

Aşezarea individuală, prezentarea, aşezarea pe un spaţiu amplu şi decoraţiunile pot fi configurate şi produse cu cele mai diferite procedee de imprimare. Pe lângă imprimarea flexografică- și imprimarea offset imprimarea digitală prezintă la rândul său o serie de avantaje.
Prin imprimarea digitală puteţi crea elemente individuale de design şi elemente de prezentare, precum piedestalul, tăvița sau modelul, astfel încât să se adreseze diferitelor grupuri-ţintă. Pentru o experienţă de calitate la cumpărături! 

Personalizaţi sistemul de prezentare şi decoraţiunile, precum şi etichetele, autocolantele şi ambalajele aferente, care au legătură cu produsul.
În tiparul digital transmiteţi informaţiile pe o cale „vizibilă“ şi cu ajutorul codurilor integrate, astfel încât să asiguraţi canalul de comunicare digital în direcţia consumatorului. Tiparul digital pentru sistemele de prezentare este astfel un canal de comunicare 2-în-1-între producător și client: analog și digital. Codurile de date invizibile sunt integrate direct în imaginea tipărită, ceea ce înseamnă că, mai întâi, nu sunt vizibile pentru consumator. Cu ajutorul unui smartphone sau unei tablete, precum şi cu aplicaţia aferentă, vă aflaţi într-o lume digitală, pe care o puteţi configura în mod individual. Informaţiile legate de produs, actualităţile din domeniu sau impulsul de a cumpăra al consumatorului, pot fi, astfel, folosite în mod orientat.

Imprimarea digitală vă oferă flexibilitate totală şi o tehnologie cu reacţie rapidă pentru noi acţiuni de introducere a produselor şi pentru acţiuni publicitare pe termen scurt. Folosiţi tiparul digital drept canal de comunicare cu clientul şi profitaţi de tehnologia modernă a tiparului digital. Noi vă ajutăm cu plăcere!

Soclu de prezentare din carton ondulat imprimat digital

Soclul din carton ondulat este realizat în formă de sfert de palet (600 x 800 mm). Prin imprimarea digitală obţineţi posibilităţi variate şi individuale de configurare. Indiferent că este vorba despre acţiuni de promovare pe termen scurt,-campanii sezoniere sau noi acţiuni de introducere de produse, cu ajutorul soclului de prezentare imprimat digital din carton ondulat reuşiţi să captaţi atenţia publicului la punctul de vânzare. Soclurile pot fi amplasate atât pe palet din material plastic cât şi direct pe podea.
Un alt avantaj: La firma THIMM obțineți socluri realizate monobloc. Acolo unde, până acum, au fost produse componente din două bucăţi, ceea ce a presupus parcurgerea mai multor etape de proces, se trece la fabricarea monobloc, cu motive realizate prin imprimare digitală. În felul acesta economisim împreună etape de producţie şi costuri.

Tăvița aşezată pe soclu se poate orienta în funcţie de cotele noastre de înălţime standard sau poate fi construită diferit pentru produsele dvs. Şi în cazul tăviței sunt asigurate toate posibilităţile de configurare a tiparului digital. În cazul în care sunteţi interesaţi de această ofertă, puteţi să ne contactaţi oricând!

Soclurile pe bază de carton ondulat pentru flexibilitate standardizată la punctul de vânzare
Se încarcă...