Tipar digital

Tipar-digital-procedeu-de-tipar-functie-avantaje-masina-THIMM.jpg

Sectorul ambalajelor nu mai poate fi conceput fără avantajele tiparului digital: Tiparul digital se potrivește în mod optim pentru serii mici spre mijlocii și permite crearea unor ambalaje și display-uri imprimate individual. Cum funcționează tiparul digital? În cadrul grupului THIMM vă stau la dispoziție experți în tipar digital:

Definiția tiparului digital

Tiparul digital este un procedeu indirect de tipar. Acest lucru înseamnă că nu este necesar un substrat de tipar separat. Imaginea este transmisă către echipamentul de tipărit direct prin intermediul unui calculator. Astfel, în comparație cu celelalte procedee de tipar, cum ar fi tiparul offset sau tiparul flexografic, nu mai este necesar un echipament elaborat de tipărit.

Rezoluția tiparului digital este comparabilă cu rezoluția tiparului offset. Astfel tiparul digital este optim pentru ambalaje și display-uri de calitate.

Utilizări & avantaje ale tiparului digital

Tiparul digital este în mod special adecvat pentru serii mici și mijlocii de formate variate. Cheltuielile reduse de setup reprezintă avantaje relevante de costuri față de alte procedee de tipar. Astfel dvs. nu mai aveți de făcut comenzi colective pentru serii mai mari și nici nu mai suportați costuri ridicate de depozitare. Fiți flexibil și economisiți costurile de tipar aferente etapelor premergătoare!

Tiparul digital este esențial pentru a permite introducerea rapidă a unui produs pe piață: Acesta vă permite să obțineți producții test avantajoase pe care le puteți utiliza la cercetarea de piață. Datorită faptului că acesta este un procedeu indirect de tipar, este posibilă schimbarea rapidă a imaginii de imprimat, ceea ce facilitează perioade mai scurte de livrare. Luați în calcul optimizarea rețelei dvs. de distribuție folosind tiparul digital!

Creșteți loialitatea clienților dvs. prin ambalaje individualizate pentru acțiunile promoționale speciale sau prin ambalajele sezonale. Chiar și layout-ul de imprimat poate fi personalizat. Designul dumneavoastră nu cunoaște limite în ceea ce privește selecția culorilor: modelul CMYK constă din cele trei culori cyan, magenta, galben (yellow) și negru (key), derivat de la așa-numita „key plate”. Pe baza culorilor de proces CMYK pot fi simulate multe culori speciale în procedeul de tipar digital. Acest lucru face ca deviațiile de culoare să fie minimizate. Este posibilă chiar și introducerea unui cod invizibil pe imagine. Oferiți elementelor dumneavoastră de tipar un aspect actual și individualizat!

Echipamente de tipar digitale în detaliu

În cadrul grupului THIMM producem tiparul dumneavoastră digital, printre altele, pe o presă HP. Beneficiați de avantajele de viteză, rezistență și versatilitate: datorită vitezei de 183 metri pe minut, calității offset de 1.200 dpi și lățimii de lucru de 2,80 m vă deschidem posibilități absolut noi:

Pe echipament pot fi prelucrate hârtii cu o greutate de la 80 până la 400 grame pe metru pătrat. Cu ajutorul imprimării cu cerneală bazată pe patru culori pe bază de pigmenți și apă de tipul CMYK Thermal îndeplinim de asemenea toate cerințele pentru contactul indirect cu alimentele.

/ 3
Se încarcă...