Design ambalaje

designambalaj-packaging-design-constructie-THIMM.jpg

Design-ul ambalajelor poate deveni un factor decisiv de succes: cele mai multe decizii de achiziţie sunt luate spontan, în magazin. Aici trebuie să acţioneze ambalajul dvs. În acest scop, legătura dintre design şi construcţie este necesară! Acesta este serviciul nostru de bază.

Design-ul şi construcţia ambalajului, în colaboare

Pentru ca design-ul să funcţioneze optim cu construcţia ambalajului, aveţi nevoie de experţi în ambele domenii. THIMM vi le oferă pe ambele: astfel nu veţi avea niciodată probleme cu interfaţa dintre agenţia de design şi furnizorul de ambalaje. Atunci când realizează construcţia, inginerii noştri de ambalaje iau deja în considerare design-ul grafic. Ambele sunt optimizate reciproc. La ce este bună o imprimare perfectă dacă este aplicată pe un ambalaj prost – sau invers? Pe lângă experienţa de peste 20 de ani în proiectarea de ambalaje, angajaţii noştri dispun şi de cunoştinţe tehnice imense. Această expertiză se oglindeşte în construcţia ambalajelor şi în design-ul grafic. Clar şi fără echivoc. Noi proiectăm ambalaje primare, secundare şi terţiare, neutre din punct de vedere al materialelor. Pe lângă soluţiile digitale de design, aţi dori să vedeţi şi un prototip? Pentru noi este standard chiar şi o mostră unică de ambalaj.

  • Design şi ambalaj, perfect conectate
  • Fără optimizări între agenţia de publicitate şi fabricantul de ambalaje
  • Cunoştinţe tehnice neegalate ale angajaţilor noştri

Design-ul de ambalaj, ca suport important de marcă

Folosiţi design-ul ambalajului ca suport de marcă eficient. Acesta convinge, fiind un instrument rentabil de marketing direct la Punctul de Vânzare (PDV). Cumpărătorii asociază aspectul, textura şi manipularea ambalajului direct cu produsul dvs. Aici este importantă crearea unei imagini de ansamblu perfecte pentru comunicarea mărcii dvs.

Noi analizăm prezenţa dvs. actuală pe piaţă şi derulăm teste de tip Store Checks în magazinele staţionare. Toate rezultatele sunt transpuse în design-ul ambalajului, consolidând valoarea mărcii dvs. Dacă e cazul, găsim parteneri specializaţi pentru comunicarea de marcă sau fotografia de produs. Numai un design elaborat de produs influenţează decizia de cumpărare la PDV.

  • Folosiţi ambalajul ca ambasador eficient al mărcii
  • Ţineţi cont de analizele de design de pe piaţă şi din mediul online
  • Influenţaţi deciziile de cumpărare
Se încarcă...