Timp liber, grădinărit & bricolaj

timpliber-gradinarit-bricolaj-echipamentegradinarit-ingrijire-ambalaje-afisaje-THIMM.jpg

Ambalajele și display-urile pentru sectorul „Timp liber, grădină & bricolaj” sunt foarte diverse. Având în vedere diversitatea produselor din casele de jucărie, magazinele de construcții și centrele pentru grădinărit, este evident cât de mare este portofoliul de ambalaje și display-uri. De la articole mici precum lămpi, unelte și articole decorative și până la articole mari precum mobilier de grădină, echipamente pentru grădină, articole din ceramică și jucării - noi oferim cea mai bună soluție. Ambalajele nu oferă produselor dumneavoastră numai protecția optimă, ci sunt ideale și ca suprafață de comunicare și publicitate.  În legătură cu soluțiile de prezentare și elementele decorative corespunzătoare, dumneavoastră poziționați produsele dumneavoastră în mod suplimentar pe rafturi sau în zona caselor de marcat sau de intrare, crescând în acest mod volumul de vânzări.
THIMM cunoaște cerințele sectorului economic „Timp liber, grădină & bricolaj” și dezvoltă cea mai bună soluție pentru produsul dumneavoastră, adaptată la specificațiile produsului.

Ambalaje și standuri de prezentare pentru cărți

Numărul de cărți comandate pe internet crește în mod continuu de ani, indiferent că este vorba de cărți de specialitate, articole foarte căutate, romane sau cărți pentru copii. Ca urmare a acestui fapt cresc și cerințele față de activitățile de expediție și de logistică. Cărțile ajung nedeteriorate la client grație ambalajelor corespunzătoare de expediție și de transport.
Dar cerințele nu cresc doar în domeniul comerțului electronic, ci și în comerțul cu amănuntul.  Pentru a convinge clienții de avantajele librăriilor fizice, magazinele de comerț cu amănuntul se poziționează cu ajutorul unor soluții deosebite de prezentare și elemente decorative. THIMM vă oferă cea mai bună soluție pentru ambalarea și prezentarea de mărfuri.

Soluții de ambalare pentru cărți

Șoarecii de bibliotecă știu. Perioada de vânzare prealabilă a noului bestseller a început și bucuria așteptării crește din ce în ce mai mult. Cu atât mai mare este dezamăgirea când cartea ajunge deteriorată. THIMM oferă cea mai bună soluție de ambalare pentru cadouri și expediție.  Grație conceptelor optime de ambalare și imprimării individualizate, dacă se dorește, cărțile sunt protejate în mod optim pe durata expedierii. Tehnicile integrate de închidere ale ambalajului protejează produsul și contra furtului. Sistemul de închidere de siguranță al THIMM reprezintă o tehnică de închidere specială. Acesta oferă o protecție a produsului împotriva deschiderii neautorizate pe durata întregului lanț de livrare. Ambalajul cu mâner integrat prezintă o altă valoare suplimentară pentru expedierea de produse. Confort și simplitate pentru furnizor și client.

Dovada faptului că ambalajele sunt mult mai mult decât o copertă maro este și exemplul clientului nostru cu setul inovator al cărții de bricolaj de la SEITENBUNT. Alături de THIMM, societatea de tip start-up a dezvoltat un ambalaj sustenabil pentru produs cu o carte de meșterit integrată, o multitudine de sticker-e și abțibilduri și creioane colorate pentru micii artiști. Subiectele diferite ale seturilor de meșterit pot fi identificate ușor grație imaginilor individuale imprimate și culorilor utilizate. Rezultatul imprimării digitale de calitate realizate de THIMM. Grație tehnicii inteligente de închidere, ambalajul poate fi reînchis după ce a fost deschis cu ajutorul unui găici integrate.

Display tip pupitru pentru cărți

Sisteme de prezentare care reiau o tematică în ceea ce privește forma și comunicarea deținută sunt adecvate pentru prezentarea și comercializarea unor cărți deosebite sau adaptate pentru o lansare de produs. Un exemplu de această natură este sistemul de prezentare tip pupitru pentru cărți al grupului editorial Bastei Lübbe. THIMM a dezvoltat și proiectat sistemul de prezentare în forma unui pupitru de citit. Cartea este prezentată în mod optim iar clientul poate să o răsfoiască. Modelul prezentat atrage atenția și mai mult grație designului atrăgător. Rafturile interioare permit luarea cărții direct de pe sistemul de prezentare.

Jucării din carton ondulat

Jocurile video întâlnesc cartonul ondulat: Ceea ce este unic în produsul Nintendo Labo este combinația consolei Nintendo Switch cu seturile constructive modulare din carton ondulat. Astfel cartonul ondulat se transformă în elemente interactive de joc care trebuie să funcționeze în detaliu pentru a garanta o distracție maximă. Utilizatorii pot construi din coli preștanțate din carton ondulat de exemplu un robot, un pian, undițe sau avioane. Citiți comunicatul nostru de presă.

Ambalaje și display-uri pentru flori și accesorii

Ambalajul nostru „THIMM Surprise” este ideal pentru expedierea online a florilor și pentru articole suplimentare de calitate: ambalajul din carton ondulat dispune de o fixare a produsului și protejează astfel în mod optim florile pe durata transportului.  Grație colțurilor sigure de fixare, ambalajul este perfect pentru expedierea de pachete. Două găuri de manipulare laterale facilitează deschiderea ușoară a ambalajului. Ambalajul poate fi imprimat din interior și din exterior.

Pentru prezentarea articolelor florale în comerțul cu amănuntul, THIMM a dezvoltat un display permanent care face față condițiilor din magazinele de materiale de construcții și centrelor de grădinărit în care există o umiditate ridicată a aerului. Display-ul permanent confecționat din metal și material plastic este adecvat pentru acțiuni de desfacere pe termen lung sau recurente.  Soclul display-ului servește drept mic spațiu de depozitare și ușurează astfel reumplerea spațiului de vânzare în locație.

THIMM este producător de ambalaje și displayuri și oferă  și co-packing, ca parte din serviciile integrale: Pentru campania comerciantului de flori Blume 2000, THIMM a preluat ambalarea și expedierea comenzilor de flori din magazinul online.

Ambalaje pentru lavoare, căzi de duș, toalete și altele

Produsele din ceramică, granit și inox destinate băii și bucătăriei necesită un ambalaj care să le protejeze de deteriorare  pe durata transportului și depozitării. THIMM a creat de exemplu pentru societatea Villeroy & Boch un concept de ambalare, care respectă indicațiile de soluții pentru ceramica pentru baie.  Ambalajele conțin perne modulare din carton ondulat și sunt împărțite în clustere. Citiți informații suplimentare privind ambalajele pentru ceramică.
THIMM a dezvoltat ambalaje din carton ondulat pentru lavoarele din granit, hote și dotările de baie și bucătărie. De cele mai multe ori, pe lângă dezvoltarea de ambalaje sunt implementate și proiecte de optimizare care au ca obiect nu numai ambalaje, dar și procesele auxiliare.

Ambalaje pentru mutări și arhivare

Ambalajele pentru mutat și materialele de ambalare precum foliile cu perne de aer și mătasea de ambalat sunt absolut necesare în cazul unei mutări, pentru a putea aduce obiectele dumneavoastră în noua casă în condiții de siguranță. Munca este ușurată și de elemente auxiliare de transport cum ar fi cărucioarele, cutter-ele sau centurile de ridicat.
Puteți cumpăra ambalaje pentru mutări și arhivare la prețuri avantajoase în magazinul nostru online www.kartonara.de

Ambalaje și display-uri pentru activități de timp liber, grădinărit și bricolaj

Dacă sunteți producător de mobile de grădină și aparate de meșteșugărit, jucării, articole sportive sau alte articole veți avea nevoie de ambalaje proiectate special pentru produsele și canalul dumneavoastră de distribuție. Dezvoltatorii noștri de ambalaje construiesc ambalajul optim pentru toate produsele. În cadrul acestui proces puteți specifica dacă articolele dumneavoastră vor fi prezentate în magazinele de materiale de construcții, de obiecte sanitare sau în magazine de jucării sau dacă articolele dumneavoastră necesită un ambalaj funcțional și sigur pentru relații tip B2B.

Aveți nevoie de display-uri și elemente decorative corespunzătoare la punctul de vânzare? Nicio problemă! Display-urile individualizate tip palet, poziționate direct pe podea sau pe tejghea vă ajută să creșteți volumul de vânzări și să promovați produsul dumneavoastră pe piață.

Folosiți cunoștințele și experiența din domeniul ambalajelor și al display-urilor și atingeți potențialul maxim pentru produsele dumneavoastră. Luați legătura cu noi!

Ambalaje și display-uri pentru activități din timpul liber, grădinărit și bricolaj:

Se încarcă...