Timp liber, grădinărit & bricolaj

timpliber-gradinarit-bricolaj-echipamentegradinarit-ingrijire-ambalaje-afisaje-THIMM.jpg

În domeniul timpului liber, grădinăritului & aparatelor de bricolaj este vorba în general de produse voluminoase şi cu greutate mare. Pentru o manipulare uşoară şi comodă, produsele dvs. merită o ambalare optimă, cu protecţie garantată la transport.

Produsele dvs. ambalate sigur şi clar

În calitate de fabricant de aparate de grădinăit şi bricolaj, dvs. aveţi nevoie de ambalaje care să îndeplinească cele mai mari pretenţii privind siguranţa la transport şi protecţia ambalajului. Cu experienţa noastră inter-sectorială dezvoltăm pentru dvs. un ambalaj optim, care satisface exigenţele dvs. şi în acelaşi timp vă oferă şi valoare adăugată.
Folosiţi-vă de expertiza noastră vastă pentru a obţine pe piaţă potenţialul maxim al ambalajelor dvs.. Pentru a vă plasa atractiv produsele la Punctul de Vânzare, vă oferim o imprimare de înaltă calitate a ambalajelor, cu care să vă prezentaţi efectiv marca. Vă îndeplinim toate dorinţele individuale de ambalare – chiar şi ca modele speciale. În acest sens, deosebit de captivante sunt ambalajele noastre promoţionale speciale, pe care le proiectăm şi crăm în mod special pentru produsul dvs.
Informaţi-vă despre soluţiile de ambalare pentru timp liber, grădinărit & bricolaj:

Se încarcă...
Acest webseite foloseşte Cookies, pentru a vă garanta cele mai bune servicii posibile. Prin vizita dvs. pe Folosirea de Cookies vă exprimaţi acordul www.thimm.ro.