Produse medicinale & farmaceutice

medicina-farma-farmacie-medicament-asistentamedicala-THIMM.jpg

Ambalajele pentru produse medicale și produse farmaceutice trebuie să îndeplinească, adesea, anumite cerințe de calitate, siguranță și igienă sporite.  În cadrul firmei THIMM folosim cele mai variate materiale pentru a transporta produsul dumneavoastră în condiții de siguranță dintr-un loc în altul. În plus, vă suntem alături în demersurile dvs. de optimizare a ambalajelor și a sistemelor de prezentare, oferindu-vă expertiza și cunoștințele noastre de specialitate. Grație design-ului  funcțional, sistemele de prezentare atrag atenția cumpărătorilor și generează dorințe suplimentare de cumpărare, mai ales în farmacii și drogherii. Transport și prezentare dintr-o singură sursă.

Ambalaje pentru produse medicale & produse din industria farmaceutică

În calitatea dvs. de fabricant de produse tehnico-medicale şi furnizor pentru spitale şi laboratoare, dvs. produceţi la cel mai înalt nivel tehnic. Astfel este esențial ca ambalajele dumneavoastră să ofere cea mai bună protecție la transport. Acest lucru nu este valabil doar pentru transportul rutier, ci și pentru transportul aerian și maritim.  Îndeosebi în acest domeniu, ambalajele dumneavoastră sunt supuse celor mai variați factori de mediu. În funcție de scopul de utilizare și de modul de transport, aceste ambalaje protejează de zgârieturi, de influența mediului exterior și la mișcare.  Ambalajele pentru produse medicale și industria farmaceutică sunt dezvoltate la cele mai ridicate standarde.  Procedeele de verificare și testele efectuate înainte de livrare sunt o completare eficientă a lanțului de furnizare.

Consultanță și optimizare inovatoare privind ambalajele pentru medicină & industria farmaceutică 

Consultanța și optimizarea ambalajelor joacă un rol important, mai ales în cazul ambalajelor și display-urilor de prezentare pentru medicină & Industria farmaceutică. În acest domeniu se economisesc cheltuielile cu materialele, dar poate fi redusă și poluarea.

În domeniul ambalajelor diversitatea de ambalaje a putut fi redusă în mod eficient grație unei analize inițiale a potențialului, efectuată de consultantul THIMM alături de Greiner Bio-One International GmbH. Pe lângă analiza efectivă a ambalajelor, experții au analizat și transportul intern al mărfurilor. Și în acest domeniu a putut fi identificat un potențial de reducere a costurilor de procese pentru ambalaje pentru medicină & industria farmaceutică.

Pe lângă potențialul de optimizare pentru ambalajele destinate medicinei și industriei farmaceutice, posibilitățile de economisire aferente materialele și procesele există inclusiv în cadrul proiectelor de display-uri. Un exemplu interesant al unui proiect în domeniul medicinei și industriei farmaceutice este Optimizarea unui concept de prezentare pentru r. C. SOLDAN® GmbH.  Pentru varietatea de produse ale mărcii renumite de bomboane Em-eukal se utilizau până acum numeroase display-uri cu diverse componente constructive. Efortul mare de manipulare, suprafața extinsă de depozitare și cheltuielile de logistică au fost punctul de pornire pentru efectuarea unei analize detaliate privind creșterea eficienței utilizării materialelor. Rezultatul: Un concept modular de display-uri care a câștigat grație numărului redus de elemente constructive și de uniformizare a procesului de comandă.

Închiderea sigură a ambalajelor pentru o mai bună siguranță a produselor

Medicamentele și produsele medicale sunt supuse unor controale mai stricte în întregul proces de fabricație. Sunt valabile anumite directive și pentru ambalaje și pentru transport, care servesc la prima deschidere și protejează la manipulare. Medicamentele care se cumpără doar cu rețetă dar și unele produse OTC (Over-the-counter) trebuie protejate în mod special. Cu ajutorul sistemelor de închidere  din carton ondulat dvs. asigurați ambalajele secundare împotriva deschiderii nepermise și le oferiți clienților dvs. siguranța că pot păstra marfa originală într-o stare bună.


Sunteți în căutarea unor sisteme de închidere din carton ondulat pentru a proteja produsele dvs.? Atunci trebuie să vă informați despre variantele noastre și să luați legătura cu noi! 
 

 

Utilizarea de sisteme de prezentare pentru medicină & industria farmaceutică pentru stimularea vânzărilor

Sisteme de prezentare pentru produse medicale și farmaceutice generează impulsuri de cumpărare și accente noi la punctul de vânzare. Îndeosebi în spațiile de vânzare ale farmaciilor și drogheriilor există o multitudine de sisteme de prezentare. Decorațiunile de vitrine care atrag atenția, concepte unitare de prezentare sau display-uri de tejghea care stimulează vânzările la casă susțin în mod diversificat comercializarea produselor medicale și farmaceutice.

Sănătate și stare de bine cu sisteme de prezentare pe tejghea pentru Globulis

Medicamentele comercializate fără rețetă, așa-numitele medicamente OTC (din englezescul over-the-counter) pot fi cumpărate la liber din farmacii. Tocmai în perioadele de incidență a unor boli sezonale, de exemplu alergia de primăvară la polen sau răcelile de toamnă, produsele pot fi prezentate și mai clar grație unor concepte de prezentare variate.  Alături de o decorare corespunzătoare a vitrinelor acestea generează impulsuri de cumpărare, încă înainte ca respectivii cumpărători să intre în spațiul efectiv de vânzare.

THIMM a dezvoltat pentru deutsche Homöopathie Union GmbH din THIMM un sistem deosebit de prezentare la tejghea. Fiind o alternativă sustenabilă din carton ondulat, displayul pentru tejghea a înlocuit predecesorul său din material plastic și material acrilic. Forma tipică de sticlă a globulelor DHU este un factor de recunoaștere în rândul clienților. Grație construcției, numai vânzătorii pot accesa produsele. Clienții nu pot lua direct produsele și acest lucru este evitat prin intermediul unei folii pentru fereastră.  Sistemul de prezentare este imprimat atât la exterior cât și la interior și este expediat către farmacii cu produsele deja incluse în unități de expediție mici.

Pachet PDV pentru medicină & industria farmaceutică

Pentru firma Hahnemühle FineArt, THIMM a dezvoltat o soluție completă de mască pentru nas și gură, de unică folosință, tipărită digital. Pachetul PDV constă dintr-un ambalaj tip dispenser din care, prin perforația de deschidere, pot fi îndepărtate măștile de nas și gură, și dintr-un stand cu plasare secundară în care sunt suspendate ambalajele corespunzătoare. 

Masca de unică folosință pentru nas și gură reduce riscul de infectare prin așa-numitele picături. Aceste picături sunt distribuite în imediata apropiere atunci când vorbim, tușim și strănutăm. Fiind fabricată din hârtie de filtru de înaltă calitate, masca de unică folosință Hahnemühle pentru nas și gură reduce riscul de infectare și este neproblematică în contactul direct cu pielea, putând fi utilizată oriunde, cum ar fi transportul public, supermarketuri, săli de așteptare sau instituții publice.

Citiți mai multe despre Hahnemühle și masca de protecție pentru nas și gură, pe pagina noastră de produse.

Aveți și dumneavoastră produse medicale și farmaceutice care au nevoie de o protecție deosebită și individuală pe durata transportului? Atunci THIMM este partenerul potrivit pentru dumneavoastră. Grație experienței de ani de zile în domeniul ambalajelor și sistemelor de prezentare pentru medicină & industria farmaceutică vă putem susține pe parcursul întregului proces, de la consultanță, optimizare, dezvoltare și până la imprimare, producție și confecționare.

Se încarcă...