Produse medicinale & farmaceutice

medicina-farma-farmacie-medicament-asistentamedicala-THIMM.jpg

Produsele dvs. sunt esenţiale pentru sănătate şi calitatea vieţii oamenilor. O mare parte din calitate şi igienă trebuie să se regăsească în soluţiile dvs. de ambalare, pentru a rotunji imaginea de ansamblu în faţa consumatorului.

Aparate tehnico-medicale şi echipamente de practică medicală sigur ambalate

În calitatea dvs. de fabricant de produse tehnico-medicale şi furnizor pentru spitale şi laboratoare, dvs. produceţi la cel mai înalt nivel tehnic. De aceea este de înţeles că oferiţi ambalajelor cea mai înaltă protecţie la transport. În cazul aparatelor sensibile se folosesc cele mai diverse materiale plastice de tip spumă, care protejează împotriva zgârieturilor, vibraţiilor şi influenţelor externe.

 

Plasarea promoţională a medicamentelor şi materialelor sanitare

Produsele farmaceutice trebuie să fie bine prezentate în farmacii, pentru a primi atenţia dorită în spaţiul comercial. Adesea sunt folosite rafturi şi decoraţiuni. Astfel vă prezentaţi produsele şi mărfurile în mod eficient la Punctul de Vânzare şi vă creşteţi vânzările prin cumpărături din impuls. Cu conceptele globale de afişaj vă optimizaţi procesele şi costurile.
În comerţul în detaliu, produsele sanitare şi de igienă se numără printre bunurile de consum cu vânzare rapidă (Fast Moving Consumer Goods). Noi vă recomandăm ambalajele pentru raft gata de vânzare. Cu aceste ambalaje vă plasaţi atractiv şi rapid produsele pe raft. Pentru transportul sigur sunt adecvate şi ambalajele SRP.
Informaţi-vă despre soluţiile de ambalare pentru produsele tehnico-medicale şi din industria farmaceutică:

Se încarcă...
Acest webseite foloseşte Cookies, pentru a vă garanta cele mai bune servicii posibile. Prin vizita dvs. pe Folosirea de Cookies vă exprimaţi acordul www.thimm.ro.