Produse lactate & refrigerate

lactate-produserefrigerate-refrigerare-aparatfrigorific-racire-lapte-THIMM.jpg

Căutați informații despre ambalajele și standurile de prezentare pentru produse lactate și produse congelate? La THIMM găsiți ce căutați!
Brânzeturile, laptele și iaurturile trebuie să fie vizibile pe raft. Același lucru este valabil şi pentru pizzele, fructele și celelalte alimente congelate. În acest domeniu deciziile de cumpărare sunt deseori spontane și acestea pot fi influențate pozitiv prin ambalarea optimă a produselor lactate sau congelate. Produsele lactate nerefrigerate pot atrage atenția la fel de mult și pe standurile de prezentare secundare.

Ambalaje pentru produse lactate

Ca producător de lactate, știți că în comerț vă comparați zilnic cu nenumărate alte bunuri de consum cu vânzare rapidă (Fast Moving Consumer Goods / FMCGs). Aici atenția clientului trebuie obținută în mod țintit, clientul trebuind să fie entuziasmat şi motivat să cumpere. Îmbunătățiți prezentarea produselor și achiziționați ambalaje atractive!

Prin construcția ambalajelor pot fi îndeplinite numeroase cerințe. Aici poate fi vorba despre cerințe comerciale, sau cerințe pe care trebuie să le respectați ca producător de lactate. Printre acestea se numără, de exemplu, protejarea produselor în timpul transportului și depozitării, cerințele de manipulare, capacitatea de stivuire în depozit și pe raft, eliminarea ca deșeu, precum și vizibilitatea optimă a produsului pe standul de vânzare. Ambalajul produselor lactate poate fi considerat ambasador al mărcii, care trebuie prezentată printr-un tipar corespunzător. Pentru aceasta există diverse posibilități de imprimare.

Ambalajele din carton sunt ideale pentru o prezentare inovatoare pe standul de vânzare, protecție adecvată a produsului și reciclare simplă. Informați-vă aici despre cartonul ondulat sau alegeți dintre construcțiile existente:

Ambalaje pentru produse lactate, cum sunt brânzeturile, iaurturile, laptele etc.

Ambalaje pentru alimente congelate

Ambalajele de transport din carton ondulat sunt perfecte pentru transportul produselor congelate, ca pizza, alimentele congelate și înghețata. Ambalajele pentru alimente congelate sunt disponibile în toate combinațiile de carton ondulat, pentru a asigura rezistența și protecția la transport. Posibilitățile de imprimare individualizate garantează identificarea în lanțul de aprovizionare. Imprimarea ambalajului asigură și prezența mărcii la punctul de vânzare. Ambalajele pentru alimente congelate pot fi deschise ușor, pentru a scoate produsele fără efort. Mai mult decât atât, ambalajele din carton ondulat pentru alimente congelate sunt ecologice și reciclabile 100%.

Stand de degustare din carton ondulat

Pentru producătorul de brânzeturi Olmín, THIMM a creat, în plus față de ambalajul de desfacere și un concept de comunicare. Din aceste concepte pentru punctul de vânzare a făcut parte și standul de degustare din carton ondulat impermeabil, disponibil în comerțul de amănuntul pentru acțiuni de degustare. Construcția a reprezentat conceptul ambalajului principal pentru brânză, iar standul secundar a prezentat marca în mod optim.

Standuri de prezentare pentru produse nerefrigerate

Anumite produse lactate au un termen de valabilitate mai lung decât produsele refrigerate obișnuite, datorită unor procese de producție speciale. Avantajul este că laptele și smântâna pasteurizate nu trebuie păstrate în vitrina frigorifică, ci pot fi expuse pe standuri secundare într-un alt spațiu de vânzare. Aici pot fi create, de exemplu, combinații de marketing, cum sunt laptele și cacaua, sau smântâna și produsele de panificație.
Standurile secundare nu sunt numai variante de expunere, ci și sisteme de prezentare speciale, cu ambalaje integrate. Aici ambalajele au rol de stocare a sprayurilor de frișcă. Standul de prezentare poate fi livrat gata confecționat la punctul de vânzare, economisind timp și facilitând o plasare simplă a produselor.

Se încarcă...