Produse lactate & refrigerate

molkerei-kuehlprodukte-tiefkuehl-kuehlschrank-kuehlung-milch-THIMM.jpg

Indiferent că e vorba de laptele delicios, brânza savuroasă sau iaurtul gustos - dispunem de o gamă largă de produse cu care, în multitudinea de produse lactate, vă plasăm bunurile pe raft în mod diferenţiat şi atractiv.

Soluţii de ambalare pentru o nouă gamă de produse lactate

Dvs., ca fabricant în domeniul produselor lactate, ştiţi că în comerţ vă comparaţi zilnic cu nenumărate alte bunuri de consum cu vânzare rapidă (Fast Moving Consumer Goods). Aici atenţia clientului trebuie obţinută în mod ţintit, clientul trebuind să fie entuziasmat şi motivat să cumpere. Atât construcţia în sine cât şi o imagine corespunzătoare şi compatibilă cu marca, imprimată pe ambalaj, asigură o mai bună identificare şi o imagine memorabilă a mărcii la Punctul de Vânzare.
Datorită varietăţii noastre de produse, vă oferim posibilitatea de a lua în considerare şi de a îndeplini diversele cerinţe de ambalare; de la protecţia la transport, trecând prin ambalajele pentru raft gata de vânzare şi terminând cu vizibilitatea optimă a sortimentului şi unitatea  inovatoare de vânzare din magazin.


Produse recongelate la PDV (POS), într-o prezentare "hot"

Ca şi fabricant de produse recongelate, cunoaşteţi pretenţiile înalte ale clienţilor dvs. finali: prospeţime evidentă – cel mai bun gust – calitate excepţională – creaţii delicioase. Pentru un succes pe piaţă garantat, cele mai diverse cerinţe trebuie ideal armonizate. Este valabil şi pentru comunicarea produsului. Produsele dvs. profită de ambalaje care profilează şi evocă. Evidenţierea produselor dvs. şi prezentarea lor atractivă în mediul concurenţial devin o provocare zilnică în masa varietăţii imense de produse. Datorită varietăţii noastre de produse, vă oferim posibilităţi individuale, siguranţă la transport şi protecţie, un aranjament ideal al produselor, precum şi posibilitatea de a combina în mod adecvat între ele cerinţele pentru ambalaje pentru raft gata de vânzare şi capacitate de stivuire a ambalajelor. Transformăm ambalajul dvs. pentru raft într-un ambalaj inovator care optimizează vizibilitatea sortimentului şi aduce în focus comunicarea produsului dvs.
Produsele recongelate nu trebuie să fie depozitate în mod standard, în vitrinele refrigerate obişnuite, ele putând fi un veritabil punct de atracţie chiar şi în a doua cea mai atractivă zonă. Cu THIMM flexDisplay | fresh, produsul dvs. devine un veritabil punct de atracţie în magazin. Un afişaj multifuncţional cu marfă vă oferă, datorită imprimării pe întreaga suprafaţă, o eficacitate mare a reclamei şi prezenţa în magazin a mărcii, creând clienţilor dvs. o experienţă de cumpărături stimulantă. În plus, avem multe alte soluţii individuale de ambalare, care vă prezintă produsele în mod atractiv şi ameliorează valoarea dvs. în strategia de marcă, precum şi eficienţa în comunicarea de marcă. Folosiţi importanţa şi influenţa ambalajelor asupra deciziei de cumpărare.
Informaţi-vă despre soluţiile de ambalare şi afişaj pentru produsele lactate & recongelate:

Se încarcă...
Acest webseite foloseşte Cookies, pentru a vă garanta cele mai bune servicii posibile. Prin vizita dvs. pe Folosirea de Cookies vă exprimaţi acordul www.thimm.ro.