Mobilă & lemn

mobila-lemn-instalatie-laminat-deco-ambalaj-pardoseala-THIMM.jpg

Protecţia deosebită în procesele de logistică şi la depozitare. Produsele voluminoase şi cu margini ascuţite necesită soluţii inteligente de ambalare, care menţin calitatea produselor dvs. în cazul unor vibraţii şi coliziuni puternice.

Folosiţi competenţa noastră vastă din domeniu.

Expertiza noastră îndelungată şi vastă în domeniu ne-a permis să dezvoltăm un ambalaj care este adaptat în mod individual cerinţelor de sarcină ale produsului dvs. În laboratorul nostru central certificat verificăm stabilitatea şi calitatea ambalajelor, pentru a vă garanta o soluţie cu siguranţă în funcţionare. În această branşă nu este vorba numai de o manipulare adecvată şi de siguranţa în transport, ci şi de proiectarea optică a ambalajului. Folosiţi în acest sens procesul nostru de imprimare de înaltă calitate şi prezentaţi-vă produsul în mod inteligent şi atractiv.

 

Mobilierul din carton ondulat, ca punct de atracţie

Un veritabil „punct de atracţie“ deveniţi şi cu mobilierul nostru din carton ondulat. Aici este vorba de o construcţie uşoară dar foarte stabilă, care poate fi instalată foarte repede şi care oferă posibilităţi multiple de proiectare a suprafeţelor. Mobilierul din carton ondulat poate fi folosit la cele mai diverse evenimente şi spectacole. În plus, acesta este adecvat şi ca design interior decorativ sau ca articol comercial. Noi proiectăm tabureţi, bănci şi multe altele la cerere, cu caracteristici interesante cum ar fi sertare etc.
Informaţi-vă despre soluţiile de ambalare pentru mobilier & lemn:

Se încarcă...