Electrice & electrotehnice

electro-electrotehnica-ambalaje-ambalare-THIMM.jpg

Dispozitivele electrice și electronice se află într-o continuă schimbare. Acestea fac parte din categoria lucruri cu grad sporit de atracție în rândul consumatorilor sau care ușurează viața de zi cu zi. Iar noi putem scoate în evidența exclusivitatea mărcii și produselor dumneavoastră electronice printr-o calitate garantată a ambalajelor.  Entuziasmați-vă clienții de la punctul de vânzare cu ajutorul ambalajelor pentru electronice, fiind astfel cu un pas înaintea concurenților.

Proiect de optimizare în sectorul dispozitivelor electronice 

THIMM a implementat pentru Hager Group, un furnizor de sisteme, soluții și servicii pentru instalații electrotehnice pentru clădiri care este lider la nivel mondial, un proiect de optimizare a ambalajelor. Proiectul european de optimizare a avut ca rezultat un potențial de economisire de ordinul zecilor de milioane de Euro.
De exemplu a fost optimizat un ambalaj pentru dispozitive electronice în ceea ce privește forma constructivă al acestuia, ceea ce a avut ca efect economisirea anuală a 300.000 mp de carton ondulat. În plus, imprimarea ambalajelor a fost redusă de la 60% la 10%, ceea ce face a marca să beneficieze prin intermediul ambalajului pentru electronice de o prezență clară pe piață.

Ambalajele pentru dispozitivele electronice înainte (stânga) și după (dreapta) optimizare

Ambalajele pentru dispozitivele electronice la punctul de vânzare 

Grație soluțiilor noastre individualizate de ambalare pentru dispozitive electronice și tehnicilor de imprimare de calitate extraridicată asigurăm desfacerea cu succes a produsului și diferențierea în comerț. Știm care sunt cerințele pe care le aveți pentru ambalajele destinate dispozitivelor dumneavoastră electronice: atragerea atenției la punctul de vânzare, efect publicitar optim, stabilitate care să corespundă cerințelor produsului, stabilitate și posibilitatea de depozitare în formă stivuită dar și garantarea protejării produsului și siguranța pe durata transportului.
Vă recomandăm să folosiți un sistem de imprimare de calitate pe ambalaje, astfel încât ambalajele dumneavoastră pentru dispozitive electronice să se diferențieze de produsele concurenților în unitățile de comerț cu amănuntul. Indicate pentru ambalajele dumneavoastră pentru dispozitive electronice sunt imprimarea flexografică și digitală.

Doriți să expediați sau să comercializați electronice?

THIMM Group

Ambalajele noastre pentru dispozitive electronice și electrotehnice ne ajută să evităm pagube pe durata transportului, să creștem cotele de vânzări la punctele de vânzare și să facem economie de fonduri și de timp prin optimizarea ambalajelor!

THIMM Group
Telefon: +40 269 541 210
Se încarcă...