Dulciuri & snacks-uri

dulciuri-produsedecofetarie-snacks-uri-Snackfood-cipsuri-gustari-ambalaj-THIMM.jpg

Cunoaștem piața: rafturile magazinelor se umplu din ce în ce mai mult cu ambalaje de dulciuri și snakcs-uri, iar selecția de poziții privilegiate este imensă. Prin urmare, decizia de cumpărare se transformă adesea în cumpărături spontane decise pe loc.  Într-o astfel de industrie extrem de competitivă, ambalajele de prezentare la raft, ambalajele securizate de transport și ambalajele promoționale pentru dulciuri și snacks-uri pot fi decisive pentru vânzare. În plasarea secundară, beneficiați de afișaje de prezentare a mărfurilor ca suport în campaniile sezoniere sau la lansările de produse. Elementele decorative suplimentare, cum ar fi banerele sau afișele suspendate, completează promovarea vânzărilor.

Ambalaje pentru dulciuri și snacks-uri pentru succes la Punctul de Vânzare

Produsul dvs. este obiectivul principal nu doar la noi, ci şi la PDV. Cu ambalajele pentru raft gata de vânzare, ambalajele pentru vânzare eficiente promoţional, posibilităţile ultra-moderne de imprimare, precum şi ambalajele sigure de protecţie şi transport THIMM oferă opţiuni individuale pentru ca marca şi produsele dvs. să fie prezentate atractiv şi inconfundabil în mediul concurenţial. Astfel creăm împreună noi impulsuri de cumpărare pentru client și caracteristici avantajoase de diferențiere.

Ambalaje pentru chipsuri în doze rotunde stivuibile

Cu un ambalaj hexagonal pentru dulciuri sau snacks-uri în ambalaje primare rotunde, aveți avantaj multiplu: cu un consum minim de materiale, astfel de ambalaje pentru produse rotunde oferă o utilizare mai bună cu 5% a paleților . În jargonul de specialitate se vorbește despre utilizarea optimizată a suprafețelor (FNG). În plus, ambalajele hexagonale sunt mai stabile sau au o capacitate de încărcare mai mare decât ambalajele pătrate clasice. Datorită formei, ambalajul dvs. pentru chipsuri la doză este clar diferențiat la raft față de concurenții săi.

Ambalaje de raft pentru ciocolată

Pentru a plasa dulciuri ca ciocolata în poziție mereu frontală la raft, se folosesc frecvent ambalaje cu sistem integrat de avansare a mărfii. Avansarea mărfii se face prin benzi elastice, de la prima la ultima ciocolată. Iar asta se face folosind toată adâncimea raftului,cu ambalaje de până la 400 mm. Astfel, vă prezentați marca și toate sortimentele de ciocolată în mod optim la PDV.
Ambalajele sunt produse dintr-o singură bucată și pot fi umplute automat sau manual. Ambalajele noastre de raft pentru ciocolată utilizează la maxim volumul disponibil. Astfel se pot genera economii de logistică și materiale. Ambalajele cu sistem integrat de avansare a mărfii furnizează consumatorilor o prezentare mereu ordonată a dulciurilor dvs.

Ambalaje promoționale ca generator de impuls

Lansările de produse și promoțiile pot fi însoțite de o varietate de oportunități de publicitate.
Ambalajele promoționale pentru dulciuri și snacks-uri conving prin poziționarea promoțională la raft și contribuie la vânzări prin atragerea atenției.  Ambalajele promoționale se diferențiază prin inovații ca de ex. dispozitivul glisant integrat pentru o mai bună îndepărtare a produselor, convingând concomitent prin manipularea ușoară.

Soluții atractive de ambalare pentru dulciuri & snacks-uri

Afișaje PDV: Concepte creative cu experienţă stimulantă

O promovare de succes a vânzărilor nu necesită numai o prezentare eficientă la Punctul de Vânzare, ci și o plasare atractivă în a doua cea mai atractivă zonă din magazin. Aici sunt adesea folosite afișajele pe paleți și de podea, precum și cele în formă de evantai. În funcție de modul de aplicare se pot folosi afișaje PDV unice sau standardizate, care conferă mărcii și produselor dvs. o lansare inconfundabilă pe piață.
Mai ales în destinații de plasare secundară de mare valoare, designul, imprimarea și finisajele speciale joacă un rol important.
 THIMM vă susține ca partener cu experiență în domenii precum consultanță, design creativ, dar și în producția și confecția afișajelor dvs. promoționale și de prezentare a mărfurilor. Cu parteneri puternici în logistică și comerț, poziționăm afișajele în mod profesionist la punctul de vânzare.

Afișaje pe paleți și de podea pentru o prezentare excepțională a mărfurilor

Afișajele pe paleți pentru dulciuri și snacks-uri sunt de obicei prezentate la PDV, separat sau la capăt de raft, așa-numitele plasări de tip gondolă.
 Acțiunile de comercializare a dulciurilor și snacks-urilor ies în evidență mai ales în timpul promoțiilor sezoniere. Avantajul: Afișajele pot fi plasate independent și astfel se adaptează la condițiile locale ale piețelor individuale. Cele mai frecvente destinații de plasare secundară sunt zona casieriilor și zonele corespunzătoare produselor. Astfel pot fi generate mai multe impulsuri de cumpărare și nivelul de percepere a mărcii crește.  Afișajele pe paleți și de podea pot fi utilizate pentru numeroase produse din industria FMCG, cosmetică sau farmaceutică.
În comparație cu afișajele pe paleți, afișajele de podea sunt plasate fără paleți și direct pe podea.

Prezentare complet diferită a mărfurilor: pilon publicitar pentru Bearprotein

"Lăsați INSTINCTUL să decidă" - așa a început lansarea snacks-urilor din insecte sub formă de baton de la Bearprotein GmbH.
Ca suport de marketing,, THIMM a dezvoltat un pilon publicitar care reflectă designul inconfundabil al acestor snacks-uri din insecte.  Cu cele două tăvi integrate, batoanele cu două arome diferite au fost plasate în mod avantajos.
Un capac suplimentar pe pilonul publicitar asigură un grad sporit de acoperire și o zonă suplimentară de comunicare și informare.  Designul individual captează, pe de o parte, marca și denumirea companiei și, pe de altă parte, demonstrează grafic apropierea de natură și lumea animală.

Mici afișaje în formă de evantai, cu impact mare

Afișajele în formă de evantai pentru dulciuri și snacks-uri sunt utilizate în principal în vânzările directe și la casă. Adecvate produselor mai mici cu aplicare permanentă sau ca suport în campaniile de comercializare a produselor, afișajele în formă de evantai sunt partenerul perfect în comerț. Afișajele pot fi utilizate fie complementar în campanii mai mari, sau ca elemente individuale.
Afișajele mici din carton ondulat se folosesc în special în contextul degustărilor. Un mini-afișaj pentru o degustare de produse ale unui client ceh subliniază în mod exemplar utilizarea marketingului de produse.
Fabricat din carton ondulat si echipat cu o suprafață suplimentară de comunicare pe care se poate scrie, afișajul în formă de evantai oferă o abordare individuală a clienților. Materiale informative suplimentare și mostre mici pentru degustare completează campania.

Acțiuni promoționale sezoniere

Structurile și locațiile mari de plasare sunt "cele mai mari" atunci când este vorba de atenția la Punctul de Vânzare. Cu forma și dimensiunile lor neobișnuite, ele sunt punctul de atracție.  Datorită designului și imprimării referitoare la produs, structurile mari sunt vizibile din cel mai bun unghi.  Locațiile mari de plasare completează afișajele și standurile de prezentare și pot fi văzute ca un cadru suplimentar. În special în campaniile sezoniere, ele pot fi utilizate într-o varietate de moduri, indiferent de Industrie.

Varietate, ce convinge: Afișaje standardizate și individuale cu plus de valoare digitală

Pentru acţiunile de promovare a vânzărilor, campaniile sezoniere şi prezentări vaste de produse folosiţi conceptele creative de ambalare și afişaje PDV eficiente. Creşteţi nivelul de percepere a mărcii dvs. în comerţ şi motivaţi-vă clienţii să cumpere spontan.
Ne puteți contacta oricând - vă vom recomanda cea mai bună soluție pentru chipsuri, nuci, dulciuri, produse de patiserie dulci și sărate, precum și alte produse de ronțăit.

Soluții de ambalaje și afișaje pentru dulciuri & snacks-uri:

Se încarcă...