Dulciuri & snacks-uri

dulciuri-produsedecofetarie-snacks-uri-Snackfood-cipsuri-gustari-ambalaj-THIMM.jpg

Cunoaştem piaţa dvs.: rafturile din supermarketuri sunt tot mai pline - selecţia este enormă  - decizia de cumpărare se transformă în cumpărături spontane decise pe loc. Cu noi stabiliţi noi impulsuri de cumpărare şi caracteristici de diferenţiere la Punctul de Vânzare, pentru promovarea cu succes a produselor dvs.

Noi ştim de ce depinde totul până la urmă: de succesul la Punctul de Vânzare

Produsul dvs. este obiectivul principal nu doar la noi, ci trebuie să fie şi la Punctul de Vânzare. Cu ambalajele pentru raft gata de vânzare, ambalajele pentru vânzare eficiente promoţional, posibilităţile ultra-moderne de imprimare, precum şi ambalajele sigure de protecţie şi transport THIMM oferă opţiuni individuale pentru ca marca şi produsele dvs. să fie prezentate atractiv şi inconfundabil în mediul concurenţial. Profitaţi şi de şansele oferite de imprimanta noastră digitală de ultimă generaţie şi folosiţi avantajele individualizării, serializării şi personalizării.

 

Concepte creative cu experienţă stimulantă

O promovare cu succes a vânzărilor nu necesită numai o prezentare eficace la Punctul de Vânzare, ci şi o plasare atractivă în a doua cea mai atractivă zonă din magazin. Pentru acţiunile de promovare a vânzărilor, campaniile sezoniere şi prezentările extinse de produse folosiţi şi conceptele creative de prezentare cu afişaje izolate. Creşteţi nivelul de percepere a mărcii dvs. în comerţ şi motivaţi-vă clienţii să cumpere spontan.
Văzul, mirosul, auzul, simţul tactil - noi transformăm reprezentarea ofertei dvs. de produse şi servicii într-o apariţie inconfundabilă pe piaţă.  În calitatea sa de partener cu experienţă, THIMM vă stă alături începând de la stadiul de idee creativă, trecând prin etapele de proiectare şi transformare a afişajului dvs. promoţional cu marfă şi până la livrarea optimizată şi punctuală la partenerul dvs. comercial sau de logistică. În plus, vă oferim procesare în imprimare şi prelucrare, precum şi construcţii care combină diversele materiale. Exact conform dorinţelor, planurilor şi pretenţiilor dvs.
Informaţi-vă despre soluţiile de ambalare pentru dulciuri şi snacks-uri:

Se încarcă...
Acest webseite foloseşte Cookies, pentru a vă garanta cele mai bune servicii posibile. Prin vizita dvs. pe Folosirea de Cookies vă exprimaţi acordul www.thimm.ro.