Comerţ prin corespondenţă & logistică

comertambulant-comertelectronic-logistica-comertonline-Ebusiness-THIMM.jpg

Comerţul online cunoaşte o creştere constantă pe piaţă. Viteza de circulaţie a ambalajelor pentru transport creşte, iar ele trec printr-un proces complex de la ambalarea mărfurilor până la livrarea către clientul final. Asta înseamnă că ambalajele trebuie să ţină cont de diversele grupe de interese şi cerinţe. Arta constă în combinarea optimă a acestora.

Folosirea ambalajelor pentru transport ca ambasadori ai mărcii

Comercianţii online au de ales dintr-un portofoliu vast de ambalaje pentru transport, pe care dvs. le puteţi folosi ca spaţiu publicitar ideal pentru comercializări tematice şi promoţii. Cu ambalajele noastre pentru transport cu funcţia inovatoare de întoarcere a ambalajului aveţi posibilitatea de a crea un beneficiu adiţional, cum ar fi de ex. ca ambalaj de cadou, prelungind astfel ciclul de viaţă al produsului. Întrucât nu este vorba doar de exteriorul ambalajului ci şi de conţinut, când proiectăm ambalajele avem grijă să garantăm o utilizare optimă a volumului ambalajului pentru transport, fără spaţii goale. În acest sens, avem grijă să folosim cât mai puţin material de umplere şi cât mai puţine impurităţi, pentru a facilita procesul de eliminare.
Pentru ca produsele dvs. să ajungă intacte la client, noi, prin intermediul combinaţiilor optime de sortimente şi ondule, vă garantăm un ambalaj pentru transport stabil şi sigur.
Întrucât un ambalaj pentru transport trebuie să îndeplinească şi cerinţa protecţiei confidenţialităţii şi la furt, vă recomandăm tehnici de închidere diferite, de ex. o închidere cu sigiliu cu fixare suplimentară a produsului integrată.

 

Design profesional al ambalajelor – prima impresie contează

Întrucât clienţii deduc calitatea produsului pe baza calităţii ambalajului, ne concentrăm în mod deosebit pe imprimarea de înaltă calitate a ambalajelor, cu care vă transformăm marca într-un punct de atracţie pe raft. Cu ThimmColor® digital vă oferim un proces modern de imprimare, cu care vă garantăm un design profesional al ambalajelor. Imaginile imprimate individuale, cum sunt personalizările, permit o comunicare creativă şi atractivă şi entuziasmează de la primul contact cu produsul dvs.

 

Ambalaje sigure pentru transport, ca şi suporturi de date

Indiferent că este vorba de transportul maritim, produse grele, produse sensibile şi fragile sau bunuri periculoase – ambalajele pentru transport trebuie să reziste sarcinilor de-a lungul întregului lanţ logistic şi să garanteze pe termen lung o stabilitate suficientă şi o protecţie amplă. Factorul siguranţei produselor dvs. este cel mai important pentru noi.
Cu soluţiile noastre de ambalare şi combinaţiile adecvate dintre diversele materiale vă asigurăm o logistică fluidă. Noi optimizăm şi mai mult transportul produselor dvs. cu un separator integrat, care fixează şi susţine şi mai bine produsele în interiorul ambalajului.
De-a lungul lanţului de distribuţie există un mare potenţial de a acţiona în mod sustenabil - iar THIMM foloseşte acest lucru. Hârtia brută folosită provine din exploatări forestiere sustenabile şi este în mare parte certificată FSC®, aşa încât este posibil un retur eco-compatibil în circuitul materiilor prime. Printr-o exploatare optimă a volumului ambalajului, fără spaţii goale, obţinem reducerea emisiilor de CO2 în depozitare şi logistică. Informaţi-vă despre soluţiile de ambalare pentru comerţul ambulant şi logistică:

Se încarcă...
Acest webseite foloseşte Cookies, pentru a vă garanta cele mai bune servicii posibile. Prin vizita dvs. pe Folosirea de Cookies vă exprimaţi acordul www.thimm.ro.