Chimie & produse periculoase

chimie-produspericulos-ambalaj-transport-ambalajeprodusepericuloase-THIMM.jpg

Ambalajele destinate mărfurilor periculoase și produselor chimice trebuie să îndeplinească anumite cerințe pe durata transportului și a depozitării. Avem experiență privind cerințele dvs. și vă recomandăm anumite ambalaje proiectate special pentru produsul dumneavoastră periculos. Cumpărați ambalaje pentru mărfuri periculoase direct de la produs - vă consiliem cu plăcere.

Ambalaje pentru mărfuri periculoase cu garanția siguranței 

Cumpărați ambalaje pentru mărfuri periculoase cu garantarea siguranței prin intermediul unui organism de testare certificat: grație programului nostru de asigurare a calității vă garantăm respectarea regulilor în domeniul mărfurilor periculoase, conform cerințelor  Institutului Federal pentru Cercetarea Materialelor. Laboratorul nostru din Northeim este certificat de Institutul Federal pentru Cercetarea Materialelor pentru testarea mostrelor constructive a ambalajelor destinate transportului mărfurilor periculoase.  Aici controlăm şi asigurăm calitatea ambalajelor dvs. pentru transportarea produselor periculoase.

Ambalaje pentru mărfuri periculoase cu perne de fixare

Ambalajul nostru pentru mărfuri periculoase „THIMM transportSafe“ este echipat cu o pernă de fixare a mărfurilor periculoase creată din carton ondulat.  Ambalajul pentru mărfurile periculoase este certificat în conformitate cu directivele privind mărfurile periculoase și protejează produsele dumneavoastră, de exemplu în cazul căderii. Fixarea mărfurilor periculoase se realizează prin intermediul unei perne realizată din carton cu ondulă dublă.

Substanțele periculoase cu o greutate de până la 2,5 kg, în formă lichidă sau solidă, pot fi ambalate și transportate în condiții de siguranță, cu ambalajul pentru mărfuri periculoase „THIMM transportSafe“.  Pe ambalajul pentru mărfuri periculoase din carton ondulat pot fi realizate marcaje și imprimări publicitare.

Informați-vă pe site-ul nostru de produs al ambalajului pentru mărfuri periculoase „THIMM transportSafe“ asupra detaliilor tehnice și asupra avantajelor ambalajului pentru mărfuri periculoase.

Ambalaje pentru industria chimică și mărfuri periculoase:

Se încarcă...