Chimie & produse periculoase

chimie-produspericulos-ambalaj-transport-ambalajeprodusepericuloase-THIMM.jpg

Produsele periculoase reprezintă un risc pentru oameni, animale şi mediu. De aceea, este important să se acţioneze corespunzător, pentru a garanta o livrare sigură a produsului. Noi cunoaştem cerinţele şi avem soluţiile optime de ambalare pentru dvs.

Garanţie a siguranţei datorită organismelor de acreditare certificate

Cu programul nostru de asigurare a calităţii vă garantăm respectarea regulilor referitoare la produsele periculoase, conform biroului federal pentru cercetarea materialelor. Laboratorul nostru din Northeim deţine recunoaşterea biroului federal pentru cercetarea materialelor în ceea ce priveşte certificarea ambalajelor pentru transportul produselor periculoase. Aici controlăm şi asigurăm calitatea ambalajelor dvs. pentru transportarea produselor periculoase.

 

Protejarea şi transportarea în siguranţă a produselor chimice şi periculoase

Acordăm cea mai mare prioritate cerinţelor referitoare la un transport perfect şi sigur al produselor periculoase şi produselor chimice industriale. Un exemplu reprezentativ de produs pentru această branşă este  THIMM transportSafe. Vă garantăm o soluţie de ambalaj certificată, adecvată pentru produsele periculoase cu nevoie mare de protecţie. Produsul dvs. este protejat şi transportat în mod optim şi sigur, datorită fixării multiple a ambalajului său.  Este posibil ca design-ul ambalajului să includă indicii, marcaje şi reclame individuale.
Informaţi-vă despre diversele soluţii de ambalare pentru produsele chimice şi produsele periculoase:

Se încarcă...
Acest webseite foloseşte Cookies, pentru a vă garanta cele mai bune servicii posibile. Prin vizita dvs. pe Folosirea de Cookies vă exprimaţi acordul www.thimm.ro.