Chimie & produse periculoase

chimie-produspericulos-ambalaj-transport-ambalajeprodusepericuloase-THIMM.jpg

Ambalajele destinate mărfurilor periculoase și produselor chimice trebuie să îndeplinească anumite cerințe pe durata transportului și a depozitării. Avem experiență privind cerințele dvs. și vă recomandăm anumite ambalaje proiectate special pentru produsul dumneavoastră periculos. Cumpărați ambalaje pentru mărfuri periculoase direct de la produs - vă consiliem cu plăcere.

Ambalaje pentru mărfuri periculoase cu garanția siguranței 

Cumpărați ambalaje pentru mărfuri periculoase cu garantarea siguranței prin intermediul unui organism de testare certificat: grație programului nostru de asigurare a calității vă garantăm respectarea regulilor în domeniul mărfurilor periculoase, conform cerințelor  Institutului Federal pentru Cercetarea Materialelor. Laboratorul nostru din Northeim este certificat de Institutul Federal pentru Cercetarea Materialelor pentru testarea mostrelor constructive a ambalajelor destinate transportului mărfurilor periculoase.  Aici controlăm şi asigurăm calitatea ambalajelor dvs. pentru transportarea produselor periculoase.

Ambalaje pentru mărfuri periculoase cu perne de fixare

Ambalajul nostru pentru mărfuri periculoase „THIMM transportSafe“ este echipat cu o pernă de fixare a mărfurilor periculoase creată din carton ondulat.  Ambalajul pentru mărfurile periculoase este certificat în conformitate cu directivele privind mărfurile periculoase și protejează produsele dumneavoastră, de exemplu în cazul căderii. Fixarea mărfurilor periculoase se realizează prin intermediul unei perne realizată din carton cu ondulă dublă.

Substanțele periculoase cu o greutate de până la 2,5 kg, în formă lichidă sau solidă, pot fi ambalate și transportate în condiții de siguranță, cu ambalajul pentru mărfuri periculoase „THIMM transportSafe“.  Pe ambalajul pentru mărfuri periculoase din carton ondulat pot fi realizate marcaje și imprimări publicitare.

Informați-vă pe site-ul nostru de produs al ambalajului pentru mărfuri periculoase „THIMM transportSafe“ asupra detaliilor tehnice și asupra avantajelor ambalajului pentru mărfuri periculoase.

Ambalaje pentru mărfuri periculoase pentru expedierea airbag-urilor în lumea întreagă

Airbag-urile pot fi expediate și transportate în întreaga lume, în condiții de siguranță, folosind ambalajele pentru mărfuri periculoase dezvoltate de către THIMM Packaging Systems. Ambalajul certificat pentru mărfuri periculoase constă dintr-un palet de lemn, o semicutie pliabilă, un inel din carton ondulat, un coș cu gratii din metal, separatoare pentru airbag-uri și un capac.

Ambalajul pentru mărfuri periculoase din carton ondulat, lemn și metal este comprimat și livrat sub formă de set și este gata de utilizare repede și simplu, fără a fi necesare unelte. Chiar și coșul tip grilă, care este parte a ambalajului pentru mărfuri periculoase, este pliabil și poate fi pus în containerul palet. Livrarea comprimată a ambalajului pentru mărfuri periculoase economisește loc și costuri pentru depozitare și logistică. Airbag-urile sunt ambalate în separatoare în același mod în care sunt montate ulterior și în cadrul liniei de producție a industriei auto. 

Dimensiunea ambalajele pentru mărfuri periculoase este optimizată pentru containerele destinate transportului maritim. Grație stabilității ridicate este posibil ca pe un ambalaj pentru mărfuri periculoase să fie stivuite încă alte două ambalaje de această natură (stivuire tip 1 + 2). Greutatea maximă de umplere este de 250 kg.

Ambalajul pentru mărfuri periculoase este certificat de Institutul Federal pentru Cercetare și Testare
în Domeniul Materialelor (germ.: BAM) pentru clasa de mărfuri periculoase 1.4 (substanțe explozive și obiecte cu substanțe explozive, substanțe și obiecte care prezintă un risc redus de explozie). În baza testului Bonfire aceasta îndeplinește cerințele clasei 9 de mărfuri periculoase (diverse substanțe și obiecte periculoase). 

Ambalajele pentru mărfuri periculoase conving chiar și în ceea ce privește sustenabilitatea.  Construcția pliabilă permite efectuarea de economii în domeniul logisticii și depozitării.  De asemenea componentele individuale ale ambalajului pentru mărfuri periculoase pot fi debarasate separat unele de altele. Acest ambalaj nu e adecvat numai pentru airbag-urile pentru șofer, pasager sau pentru cap, ci și pentru actuatori, retractori de centuri de siguranță și alte mărfuri periculoase similare.

Se încarcă...