Automobil, bicicletă & mobilitate

auto-automobil-bicicleta-mobilitate-automotive-THIMM.jpg

Ambalajele destinate industriei auto au cerințe specifice: Mașinile și vehiculele pe două roți constau din multe componente mai mici sau mai mari, care trebuie ambalate și transportate în condiții de siguranță. Și piesele de schimb trebuie considerate în cadrul logisticii ambalajelor. Cumpărați ambalaje destinate industriei auto de la firma THIMM!

Industria auto este una dintre cele mai importante ramuri industriale. Odată cu piața aflată într-o continuă expansiune și a schimbărilor autovehiculelor și vehiculelor pe două roți, condiționate de progresul tehnologic, cresc și cerințele transportului intern dar și cele privind transportul cu camionul sau transoceanic. Aici vă ajutăm noi!

Ambalaje pentru industria auto: individuale și standardizate

THIMM este producătorul dvs. pentru ambalaje individuale destinate industriei auto: în repertoriul nostru veți identifica, de exemplu, ambalaje de transport pentru panouri de instrumente, discuri de frânare, bare de protecție, parbrize și motoare complete.   Noi dezvoltăm și producem ambalaje de unică sau multiplă folosință destinate industriei auto.
În mod alternativ THIMM poate produce și ambalaje auto standardizate și normate. Printre acestea se numără și eurocontainere (KLT) și containere modulare (GLT) din carton ondulat. O alternativă viabilă față de containerele din lemn sau oțel, căci ambalajele noastre pentru industria auto sunt utilizate atât pentru transporturi  individuale sau multiple.

Ambalaje CKD în industria auto

THIMM vă oferă concepte eficiente de ambalaje pentru Completely Knocked Down (CDK): pentru expedierea componentelelor și grupurilor dvs. constructive dezvoltăm ambalaje individualizate destinate industriei auto.  Ambalajele CDK constau din materiale individuale și pot fi adaptate în mod individual  în funcție de diferite mărimi de loturi. Dacă este necesar, inginerii noștri de de ambalaje vor veni direct în locația dvs.   Înregistrăm articolele dvs. individuale și seturile de piese într-o bază de date pentru ambalaje, realizăm specificații de ambalare, inclusiv indicații de ambalare și realizăm calificări pentru furnizori și teste de transport. Nu  numai că urmărim prima livrare în țara de destinație, dar compania THIMM este foarte atentă și la durata rezonabilă de realizare a proiectului. Conform experienței deținute implementăm ambalaje de tip CDK în industria auto în aproximativ 6 luni.

Odată cu dezvoltarea continuă a tehnologiei, avansează în mod vizibil și subiectul de viitor electro-mobilitate. Indiferent că e vorba de vehicule electrice, stații de încărcare sau baterii - THIMM vă oferă cea mai bună soluție în domeniul electromobilității. Noi dezvoltăm concepte de ambalare individualizate, adaptate în funcție de produsul dumneavoastră, folosind carton, materiale plastice sau spume antistatice.

Ambalaje de transport sustenabile pentru trotinete electrice 

Ambalajul de transport inteligent vă facilitează deplasarea electrică pe vehicule electrice într-un mod sustenabil. Grație dezvoltării unui concept inovator ambalajul pentru trotineta electrică servește într-o primă fază drept protecție pe durata transportului și apoi drept ambalaj optim de depozitare. Un ambalaj, două utilizări.
Grație clapetelor integrate de închidere, ambalajul poate fi închis și deschis fără probleme.  Astfel poate fi utilizat de mai multe ori și servește drept mic garaj pentru trotineta electrică. Un capac separat va proteja trotineta electrică și de sus.

Soluții de ambalare inteligente pentru stațiile de încărcare Plug’n Charge

Subiectul de viitor electromobilitate continuă să avanseze. Din același domeniu fac parte și stațiile de încărcare pentru autovehicule electrice în domeniul privat dar și comercial.
Societatea Plug’n Charge oferă un sistem de locuri de parcare, care constau dintr-o coloană principală și două coloane secundare de încărcare. Un produs care necesită o protecție maximă la transport.
Soluția de ambalare constă dintr-un europalet cu stulp corespunzător pe fund și dintr-un inel din carton ondulat și capac. Grație foliei din spumă PE integrată, branding-ul clientului pe stația de încărcare este protejată față de forțele de frecare și de zgârieturi.  Și țevile de oțel necesită o protecție deosebită, căci acestea reunesc stațiile individuale ale sistemului de locuri de parcare. În acest scop țevile sunt îmbrăcate într-o husă elastică din carton ondulat. Simplu și rapid.

Utilizarea cunoștințelor și experienței din industria auto

La noi găsiți soluții de ambalare adaptate în mod optim la produsele dvs. grație cunoștințelor și experienței noastre extinse în industria auto.  THIMM este partenerul dumneavoastră inovativ și în ceea ce privește atenția centrată din ce în ce mai mult pe electromobilitate și pe protejarea deosebită a produselor în domeniul logisticii.  Luați legătura cu specialiștii noștri în domeniul ambalajelor!

Ambalaje în domeniul industriei automobilistic și vehiculelor pe două roți:

Se încarcă...