Automobil, bicicletă & mobilitate

auto-automobil-bicicleta-mobilitate-automotive-THIMM.jpg

Pe drumul spre obiectiv produsul dvs. vă solicită cel mai mult: automobilele şi bicicletele constau din multe piese mici şi mari, care trebuie ambalate şi transportate în siguranţă.

Pieţe globale pentru ambalaje

Industria auto este unul din cele mai importante sectoare industriale din Germania şi din lume. Datorită pieţei în continuă creştere şi a schimbărilor condiţionate de tehnologie ale automobilului, cresc şi pretenţiile faţă de transportul în cadrul întreprinderii, precum şi faţă de transportul rutier şi maritim. Aici vă ajutăm noi!

Concentrare pe expertiza din branşă

Datorită expertizei noastre inter-sectoriale, ştim ce soluţii de ambalare sunt necesare pentru produsele dvs. Protecţia la transport începe odată cu dezvoltarea ambalajului. Noi planificăm, creăm şi prelucrăm exact materialele de care aveţi nevoie, indiferent dacă e vorba doar de carton ondulat sau în combinaţie cu materiale plastice de tip spumă, lemn sau chiar şi folie – noi vă asigurăm produsul pe parcursul întregului lanţ  de distribuţie! În acest scop, proiectanţii noştri de ambalaje pot apela la dimensiunile standard ale platformelor de transport mari şi mici, care sunt deja stabilite ca fiind un succes pentru fabricanţii şi furnizorii de automobile, sau pot furniza modele individuale la produse inovatoare.

Aici găsiţi o selecţie de ambalaje pentru sectorul automobilelor şi bicicletelor:

Se încarcă...
Acest webseite foloseşte Cookies, pentru a vă garanta cele mai bune servicii posibile. Prin vizita dvs. pe Folosirea de Cookies vă exprimaţi acordul www.thimm.ro.