Articole de cosmetică & igienă

cosmetica-igiena-ingrijirecorporala-ingrijire-ambalaje-afisaje-THIMM.jpg

Ambalajele și soluțiile de prezentare pentru articole cosmetice și de igienă vă ajută să protejați produsele în mod optim pe parcursul transportului și să le promovați puternic la punctul de vânzare. Astfel, pentru produsele cosmetice de calitate există o serie de soluții de prezentare exclusive, iar pentru articolele de igienă există ambalaje optime.

Soluții de prezentare pentru produse cosmetice și de igienă

Soluțiile de prezentare pentru produse cosmetice și de igienă atrag atenția la punctul de vânzare. Aceste sisteme de prezentare se disting mai ales prin capacitatea de rezistență, stabilitate și aspectul vizual atrăgător. Standurile de prezentare pe podea și sistemele de prezentare pe paleți pentru articolele de cosmetică și de igienă sunt utilizate în principal în drogherii cunoscute precum Rossmann și dm. Indiferent dacă este vorba de o campanie sezonieră, de plasarea pe piață a unui produs nou sau relansarea unui articol deja existent - cu ajutorul THIMM aveți cea mai bună soluție pentru produsul dumneavoastră.

Cosmetice naturale sustenabile prezentate în mod eficient

Gelurile de duș, uleiurile, loțiunile și cremele sunt numai câteva produse cosmetice care sunt prezente în sisteme de plasare secundare.    Sistemele de poziționare pe podea și sistemele de prezentare pe paleți sunt utilizate în mod intensiv în cadrul unor acțiuni promoționale și prezintă în mod deosebit cele mai diverse produse.
Prezentate în culori naturale și bazându-se pe o construcție deosebită, Weleda prezintă gelurile de duș cu diferite arome. Patru compartimente cu aspect de lemn, sub forma unei construcții tip raft, asigură spațiul necesar pentru cele șapte variante de arome diferite. La acestea se adaugă sertarele care oferă produselor stabilitate și împiedică alunecarea acestora. Grație unui unghi vizual de 360 grade, sistemul de poziționare pe podea reprezintă un avantaj extraordinar pentru clienți. O suprafață de comunicare completă oferă clientului o posibilitate bună de interacțiune și permite poziționarea acestora oriunde în magazine.

Un altfel de sistem de prezentare la POS Turnul de prezentare pentru produse cosmetice naturale. Sistemul de prezentare convinge prin diversitatea formelor și prin designul său natural. Sistemul de prezentare la punctul de desfacere este puternic vizibil grație formatului său tip europalet și a celor 15 compartimente care permit o prezentare diversă a produselor și înălțimii sale de peste 140 cm.
Conceptul sistemului de prezentare la punctul de desfacere este completat de un bar de testare mobil care poate fi prezentat în alt loc din magazin. Acest mic sistem de prezentare tip tejghea este adecvat îndeosebi pentru zona caselor, pentru a genera și acolo un efect de recunoaștere și pentru a genera un ultim impuls de cumpărare.

Soluții de prezentare pentru parfumuri

Evidențiere grație unui design fresh și funcționalității – prin aceasta se evidențiază soluțiile de prezentare pentru parfumuri.  Mai ales în domeniul parfumurilor, este necesar ca valoarea și individualizarea să se afle într-o simbioză perfectă pentru a motiva clienții să facă o achiziție. 

De vară, exotic și valoros Sistemele de prezentare plasate pe podea pentru parfumuri sunt variate și atrag atenția în orice parfumerie.
Având forma unei cabane de plajă în design exotic, acest sistem de prezentare trezește clienților o nostalgie de vară.  Pentru comercializarea unui parfum al mărcii Jil Sander, THIMM a combinat un sistem de prezentare pe podea cu un sistem de prezentare la tejghea, pentru stimularea completă a vânzărilor.  Rafturile cu aspect de lemn din sistemul de prezentare prezintă o multitudine de parfumuri. Un topper sub forma unui palmier este poziționat grație unui sistem de fixare crește astfel aria optică. Rolele integrate la sol permit poziționarea multiplă în locație și poate fi completat cu diverse insule de prezentare.

La această priveliște crește pofta de ceva dulce. Acest sistem de prezentare pe podea a luat naștere în cadrul unei campanii „parfumuri delicioase”.  Prin acesta au fost prezentate serii diverse de parfum. Care este elementul diferențiator special? La începutul acțiunii de vânzare li s-au oferit macarons potențialilor clienți, ceea ce a generat un impuls extraordinar de cumpărare.
Cu un design în formă de coș pentru dulciuri, sistemul de poziționare pe podea pentru parfumuri se arată din partea sa cea mai bună. Parfumurile de diverse mărci se prezintă pe patru nivele. Pentru a capta privirea au fost utilizate ambalaje mici sub formă de macaron. Un punct de atracție deosebit.

Inspirată de natura, noua serie de parfum de la Acqua Colonia este o apariție proaspătă la punctul de vânzare.  Un sistem de prezentare pe tejghea care combină materii prime calitative. Cartonul ondulat, lemnul și textilele generează un efect vizual nobil și un efect tactil deosebit.  THIMM cunoaște cerințele din domeniu privind ambalajele și sistemele de prezentare pentru produse cosmetice și de igienă și știe ce este important. Alinierea precisă a materialului și a produsului cu un design expresiv a generat și în cazul acestui sistem de prezentare pe tejghea un stimul eficient pentru achiziție. 

Elemente decorative pentru o prezentare de produse care se autoreprezintă

Cine nu cunoaște oare decorațiile de vitrină din drogherii și din parfumerii? Acestea generează experiențe de cumpărare speciale prin concentrarea pe punerea în scenă a produsului. Astfel este generat un prim stimul.
Decorațiile vitrinelor pentru produsele cosmetice includ bannere atârnate din tavan, cuburi decorative, piedestale și afișe în formate și mărimi diferite.  Prin completarea cu unele elemente multisenzoriale precum efecte luminoase și auditive este generat un stimul de cumpărare vizual și emoțional suplimentar.
Decorațiile vitrinelor devin un canal de comunicare din ce în ce mai important pentru diferențiere, pentru generarea interesului de cumpărare și pentru invitarea clienților în spațiile de comercializare.

Diversitate la punctul de vânzare grație sistemelor de prezentare la tejghea, de prezentare la sol și sistemelor tip paletă precum și elementelor decorative

Ambalaje pentru articole de igienă

Ambalajele de transport și de vânzare pentru articolele de igienă necesită o prezentare eficientă pentru a entuziasma la nivel maxim clienții. Căci generarea unui raport emoțional al clientului nu presupune numai dezvoltarea optimă și un design care să atragă atenția, ci și semnalarea unui avantaj eficient pentru consumatorul final.

Ambalaje imprimate digital pentru articole de igienă

Creați plusvaloare prin imprimare digitală.  Acesta a fost obiectivul care ne-a ghidat la crearea unor soluții eficiente de ambalare pentru clientul Ontex. Dacă până acum au fost utilizate patru motive standard, acum sunt utilizate trei imagini de fundal diferite și motive pentru fiecare dintre cele patru mărimi standard de scutece. Un rezultat care are în vedere în mod eficient abordarea individualizată a clientului, oferind consumatorului final cea mai mare utilizate posibilă.
Grație multiplelor posibilități oferite de tiparul general a putut fi generată o exclusivitate individuală și o contribuție la experiența de despachetare. Dar avantajele nu sunt numai pentru consumatorul final. Mai ales industria articolelor de marcă profită de eficiența tiparului digital. Convingeți-vă și citiți mai multe pe pagina noastră privind competențele în domeniul tiparului digital.
 

Ambalaje pentru raft adaptate comerțului pentru articolele de igienă

Fiind obiecte care deservesc nevoi zilnice, articolele de igienă se numără printre Fast Moving Consumer Goods (FMCG), care sunt disponibile în cea mai mare diversitate, astfel încât consumatorul pierde imaginea de ansamblu repede atunci când se află în fața rafturilor. Tocmai aici trebuie să generați caracteristici de diferențiere în domeniul articolelor de igienă.

Vă recomandăm ambalaje pentru raft adaptate comerțului, un așa numit Shelf Ready Packaging (SRP), care prezintă articolele de igienă în mod atrăgător pe rafturile de vânzare. Ambalajele shelf ready reprezintă un trend neîntrerupt pentru articolele de igienă: identificare ușoară, deschidere simplă, plasare simplă pe raft, vânzare simplă și dezafectarea ușoară a ambalajelor dumneavoastră pentru articole de igienă.

În ceea ce privește îngrijirea corporală se remarcă caracterul natural al acestora - în cazul ambalajelor sustenabilitatea.  Utilizăm materii prime selectate din surse certificate (FSC®/PEFC) și suntem atenți să utilizăm materiale care să răspundă cerințelor ridicate făcând uz de cele mai diverse tipuri de ondule, astfel încât să generăm economii în depozite și în domeniul logistic.

Ambalaje și sisteme de prezentare pentru articole cosmetice și de igiena:

Se încarcă...