Articole de cosmetică & igienă

cosmetica-igiena-ingrijirecorporala-ingrijire-ambalaje-afisaje-THIMM.jpg

Piele mătăsoasă – ten strălucitor – aspect proaspăt. Cunoaşteţi interesele clienţilor dvs. şi produsele care îi satisfac. Noi ştim cum vă putem entuziasma clienţii cu produsele dvs., pentru că ştim situaţia actuală a pieţei şi tendinţele din domeniul îngrijirii corporale şi al cosmeticii.

Experimentaţi, răsfăţaţi-vă şi savuraţi - produse cosmetice perfect prezentate la Punctul de Vânzare

Prezentare atractivă a produsului – apariţie inconfundabilă pe piaţă – experienţă specială de cumpărături. Cu aceste şi alte măsuri individuale vă oferim soluţii adecvate, adaptate perfect la cerinţele şi nevoile dvs. Este dificil să ghidezi cumpărătorii către ofertele proprii, deoarece piaţa este saturată. Cu competenţa noastră vastă şi experienţa îndelungată în domeniu, noi aducem produsele dvs. în atenţia grupului-ţintă vizat.
Avem o serie de concepte optime de prezentare pentru ambalajele pentru raft, care vă plasează produsele pe raft gata de vânzare care permit îndepărtarea facilă a produsului şi garantează protecţia şi siguranţa produsului. Vă oferim şi ambalaje cu fixarea produsului, care crează o prezentare atractivă şi ordonată a mărfurilor şi cresc vanzările produselor dvs.
În plus, pentru acţiunile promoţionale puteţi plasa rafturi în zona de impuls, obţinând astfel o ambalare adecvată vânzării pentru o mai bună prezentare a mărfurilor, iar pe capacul ridicat încă o opţiune de design pentru spaţiul publicitar.
Pentru a mări atractivitatea şi prezenţa produselor dvs. pe piaţă, vă recomandăm plasarea de rafturi adiţionale, cu marfă sau cu reclame, în a doua cea mai atractivă zonă, care vă oferă astfel posibilitatea de a vă diferenţia de mediul concurenţial. Cu aceste aplicaţii decorative vă plasaţi produsele în mod exclusiv, creaţi o experienţă deosebită de cumpărături şi vă motivaţi clienţii să cumpere la Punctul de Vânzare.

 

Plasarea promoţională a produselor de igienă

Ca şi produse de uz zilnic, produsele de îngrijire corporală se numără printre bunurile de consum cu vânzare rapidă (Fast Moving Consumer Goods), care au cea mai mare diversitate pe piaţă, astfel încât consumatorul pierde repede din vedere multitudinea lor odată aflat în faţa raftului. Aici trebuie să creaţi caracteristici de diferenţiere în domeniu.
Vă recomandăm ambalajele pentru raft gata de vânzare, care vă prezintă produsele în mod atractiv pe raft. Pentru o comunicare abilă şi diversificată a mărcii, vă oferim rafturi şi decoraţiuni, care vă plasează eficient şi promoţional produsele la Punctul de Vânzare şi vă crează şi o imagine puternică a mărcii.
La produsele de îngrijire corporală natureleţea este cea care se dovedeşte a aduce succesul - la ambalaje, durabilitatea. Folosim materii prime selectate din surse certificate (FSC®/ PEFC) şi acordăm atenţie folosirii judicioase a materialelor utilizând diverse tipuri de carton ondulat, pentru a păstra la un nivel cât mai redus emisiile de CO2 din depozitare şi logistică.
Informaţi-vă despre soluţiile de ambalare pentru produsele cosmetice şi de igienă:

Se încarcă...
Acest webseite foloseşte Cookies, pentru a vă garanta cele mai bune servicii posibile. Prin vizita dvs. pe Folosirea de Cookies vă exprimaţi acordul www.thimm.ro.