Alimente & băuturi

alimente-bauturi-fmcg-alimente-alcool-ambalaj-THIMM.jpg

Piaţa pentru alimente şi băuturi oferă utilizatorilor din comerţ o varietate imensă, în care este dificil să acorzi atenţie propriilor produse. Arta constă în a câştiga atenţia consumatorului şi în a crea impulsuri eficiente de cumpărare de la Punctul de Vânzare.

Multitudinea noastră de ambalaje – valoarea adăugată pentru promovarea produselor dvs.

Ştim că dvs., în calitate de fabricant de alimente, trebuie să puteţi conta pe soluţia dvs. de ambalare.  Pe lângă un transport sigur, o protecţie optimă a produselor dvs. şi aspectul durabilităţii, este vorba înainte de toate de: condiţiile igienice de producţie – iar aici vă puteţi baza pe THIMM.
Fabricile THIMM sunt verificate şi certificate cu BRC - certificatul de igienă a ambalajelor, astfel că ambalajele dvs. sunt produse la cele mai înalte standarde de igienă.
Contactul direct cu alimentele - o temă actuală, în timp ce noi am continuat să ne perfecţionăm cu paşi mari. Cu THIMM foodWave | heatproof am lansat pe piaţă un carton ondulat extrem de rezistent la grăsime, pentru contactul sigur cu alimentele şi folosirea în cuptoare.
Cu ambalajele noastre pentru raft gata de vânzare ţineţi cont de toate cerinţele de pe piaţă, conform prevederilor referitoare la ambalajele gata de vânzare (Shelf-Ready-Packaging): Percepere mai bună a mărfii, putere de diferenţiere pe raft, îndepărtare facilă şi adecvată vânzării. Pentru a reduce şi mai mult efortul consumatorului cu căutarea pe raft şi pentru a accelera accesul la marfă, vă recomandăm diversele noastre ambalaje de sortiment. Cu treptele integrate, marfa dvs. va fi prezentată în mod atractiv.  Astfel este posibil să vindeţi atractiv şi vizibil două sortimente independente de marfă.
Varietatea produselor noastre vă oferă posibilităţi rezonabile de a combina optim între ele siguranţa de transport şi protecţia, aranjamentul produsului la Punctul de Vânzare, încărcarea eficientă a paleţilor, întreţinerea uşoară a raftului, precum şi aspectul sustenabilităţii.

 

Un veritabil punct de atracţie –  profitaţi de ambalajele în tendinţe pentru băuturi

Ambalajele pentru băuturi au în primul rând sarcina de a garanta un transport sigur al produselor şi, în plus, să asigure permanent stabilitatea şi protecţia.  Însă siguranţa şi robusteţea nu mai reprezintă de mult singurele calităţi ale ambalajelor pentru băuturi.
În plus, ele sunt ideale şi pentru comercializarea produselor. Vă puteţi prezenta produsele într-un mod creativ şi la Punctul de Vânzare, cu ambalajele noastre promoţionale inovatoare. Aveţi posibilitatea de a imprima întreaga suprafaţă a ambalajelor, câştigând astfel în atractivitate, pentru ca ambalajul dvs. să devină un spaţiu publicitar ideal pentru contactul direct cu clientul, în magazin şi în comunicarea de marcă. 
Informaţi-vă despre soluţiile de ambalare pentru alimente şi băuturi:

Se încarcă...
Acest webseite foloseşte Cookies, pentru a vă garanta cele mai bune servicii posibile. Prin vizita dvs. pe Folosirea de Cookies vă exprimaţi acordul www.thimm.ro.