Alimente & băuturi

alimente-bauturi-fmcg-alimente-alcool-ambalaj-THIMM.jpg

Ambalajele noastre din carton pentru alimente și băuturi protejează, stochează și transportă în mod durabil produsele dvs. către consumatorul final. În plus, ambalajele constituie suporturi de date pentru produse și mărci. Producem ambalaje pentru contact direct și indirect cu alimentele. De asemenea, cunoaștem cerințele comerțului pentru produsele cu plasare secundară. Prezentați-vă produsele și mărcile în soluții de ambalare și afișaj adecvate de la THIMM.

Soluții de ambalare pentru alimente & băuturi

În calitate de producător de ambalaje pentru băuturi și băuturi, știm ce aspecte sunt importante pentru dvs. și le implementăm în mod consecvent. Pe lângă un transport sigur, o protecție optimă a produselor dvs. și aspectul durabilității, trebuie respectate neapărat condițiile de igienă a producției.  Toate fabricile THIMM sunt verificate și certificate cu BCR - certificatul de igienă a ambalajelor, astfel că ambalajele dvs. pentru alimente și băuturi sunt produse în conformitate cu cele mai înalte standarde de igienă.

Varietatea noastră de ambalaje alimentare vă oferă oportunități excepționale de a combina în mod optim siguranța și protecția transportului, prezentarea produselor la punctul de vânzare, încărcarea eficientă a paleților și îngrijirea facilă a raftului.

Multitudine de ambalaje made by THIMM: Ambalaje pentru raft, ambalaje de sortiment, ambalaje de expediție și transport șamd.

Ambalaje pentru mâncare

Ambalaje în contact direct cu alimentele

Pentru contactul direct cu alimentele sunt perfecte ambalajele alimentare șisistemele de prezentare produse din materialul nostru inovator foodWave®. La foodWave® este vorba despre un tip de carton ondulat certificat, adecvat pentru alimente umede și unsuroase. Produsele din carton ondulat pentru alimente, fabricate în mediu steril, sunt disponibile în culorile alb și maro. În plus, acestea pot fi imprimate individual sau cu diverse motive ștanțate.

Ambalaje de raft pentru alimente

Cu ambalajele noastre pentru raft gata de vânzare respectați toate cerinţele pieței, conform prevederilor referitoare la ambalajele gata de vânzare Shelf-Ready-Packaging: Percepere mai bună a mărfii, putere de diferenţiere pe raft, îndepărtare facilă şi adecvată vânzării. Pentru a reduce efortul consumatorilor cu căutarea pe raft și pentru a optimiza accesul la marfă, vă recomandăm ambalajele noastre de sortiment pentru alimente. Cu treptele integrate în ambalaj, alimentele dvs. vor fi prezentate în mod corespunzător. Astfel este posibil să vindeţi în mod corespunzător și vizibil două sortimente de marfă independente.

Varietatea noastră de ambalaje alimentare vă oferă oportunități excepționale de a combina în mod optim siguranța și protecția transportului, prezentarea produselor la punctul de vânzare, încărcarea eficientă a paleților, îngrijirea facilă a raftului, precum și aspectul sustenabilității.

Ambalajele pentru băuturi facilitează transportul băuturilor la doză pentru consumatori. Pe lângă manevrarea facilă, aceste ambalaje pentru băuturi la doză oferă posibilități excelente de paletizare. Astfel, beneficiați de costuri optimizate cu logistica.  Ambalajele pentru doze pot fi adaptate individual la produsele dvs. Putem produse, de ex., și ambalaje mixte pentru acțiuni sau campanii sezoniere.
Ambalajele de băuturi pentru doze sunt o modalitate excelentă de a vă prezenta brandul, beneficiind și de spațiu publicitar. În plus, ambalajele din carton ondulat sunt o alternativă durabilă la foliile din plastic.

Soluții de prezentare pentru alimente & băuturi

Alimentele și băuturile se găsesc într-o mare varietate de ambalaje în comerțul cu amănuntul. Ambalajele de raft joacă rolul principal în acest caz. Cu toate acestea, având în vedere diversitatea ofertei, multe produse nu creează stimulentul dorit pentru client. Prin urmare, în special în sectorul de vânzare cu amănuntul a produselor alimentare, plasările secundare și elementele decorative sunt un factor decisiv pentru achizițiile spontane efectuate de client. Indiferent dacă se află în partea din față a rafturilor, ca locație insulară, în zona casieriilor sau ca parte a unei campanii de degustare, plasatorii mobili de produse ajută la crearea de stimulente suplimentare.

Afișaje pentru alimente și băuturi: Varietate dintr-o singură privire

Afișaje pentru alimente

Pentru a aduce produsele alimentare mai aproape de client, și nu doar prin vânzarea la raft, sunt disponibile afișaje într-o varietate de forme, ca destinații de plasare secundară. Standurile de prezentare pe paleți, afișajele de podea sau sistemele de prezentare pe tejghea sunt doar câteva modalități de a vă expune în mod optim produsele și mărcile.

Startup-urile alimentare se bucură în prezent de popularitate din ce în ce mai mare. La lansare, aceste produse noi nu sunt expuse direct la raft, ci prin intermediul plasărilor secundare. Ca și în cazul foodspring, producătorul de produse alimentare pentru sportivi. Pentru prezentarea celor mai recente produse alimentare pentru pasionații de sport, THIMM a dezvoltat două standuri de prezentare pe paleți pentru grupuri-țintă și locații diferite.
Datorită stabilității ridicate, aici se pot găsi diverse produse: de la barele ușoare de proteine până la dozele mai grele cu pudră din albuș de ouă. Deosebit de atrăgătoare sunt standurile de prezentare pe paleți datorită opțiunilor lor de comunicare la scară largă. Panoul completează afișajul oferind și mai multă acoperire și o platformă suplimentară pentru informații.

Müsli re-prezentat digital: Afișajul de vânzări al mărcii Meray de la Fresh Nuts impresionează prin imaginea sa imprimată digital. Pe lângă designul de înaltă calitate și atrăgător, datorită varietății oferite de imprimarea digitală este posibilă inserarea parțială a codurilor de date invizibile în imaginea tipărită, de exemplu în bază, pe capac sau în zonele laterale ale afișajului. Avantajul? Codurile integrate pot fi conectate individual cu conținuturi digitale. Gama cuprinde orice de la videoclipuri publicitare și pagini web până la opțiuni de interacțiune cu clientul.

Afișaje pentru băuturi

Afișaje pentru cafea

Cafeaua, una dintre băuturile preferate ale lumii, are o prezență mai degrabă introvertită în comerțul cu amănuntul. Datorită diferitelor tipuri de afișaje, cafeaua poate fi evidențiată și altfel.
Cu un afișaj pe paleți pentru capsule de cafea, acest design extraordinar garantează atenția la PDV.   În variantă neagră cu game cromatice individuale, afișajul garantează atenție diferitelor tipuri de cafea. De la roz pentru Espresso Barista și albastru pentru Lungo Azzuro gustos, până la alte culori pentru alte cafele. Fiecare sortiment de cafea își găsește locul și este prezentat optim în raftul cu cele șapte niveluri. Prin marcajul cromatic al diferitelor niveluri, cafeaua preferată poate fi găsită și achiziționată imediat. Numărul de niveluri poate fi stabilit individual, în funcție de produs și de marcă.

Pentru prezentarea mărfurilor nu sunt necesare doar afișaje „mari” sub formă de standuri de prezentare pe paleți și de podea. Și punctele mici de atracție, cum sunt afișajele de tejghea, creează valoare adăugată în zona de vânzări. Afișajele de tejghea pot fi folosite în diverse feluri: Ca stimulent în zona casei de marcat sau ca și completare la standul de degustări. Datorită formei sale minimale și structurii sofisticate, produsul și marca găsesc o scenă optimă.
Pentru marca cehă de cafea Alza, THIMM a dezvoltat un astfel de afișaj de tejghea. Pentru prezentarea produsului marca AlzaCafé pot fi folosite două dimensiuni diferite de pachete. Datorită unui colector inteligent inserat chiar în afișajul de tejghea, și versiunea mai mică poate fi "ridicată".

Afișaje de podea pentru băuturi

Micile afișaje de podea pentru băuturi sunt adesea folosite pentru a testa volumul vânzărilor.   Astfel, într-un spațiu mic pot fi oferite diverse băuturi, de ex. la sticlă sau la doză. Astfel de afișaje de podea pentru băuturi sunt adesea fabricate de producători și livrate în magazin într-un ambalaj de transport. Dacă este necesar, poate fi instalat și un capac, pe care poate fi prezentată marca dvs.

Afișaje pentru băuturi alcoolice

În perioade de sezon, cum ar fi perioada de vară sau înainte de Crăciun, băuturile alcoolice sunt comercializate deosebit de mult. Din noiembrie nu veți regăsi doar mustul și grogul, ci și o largă varietate de vinuri de la începutul verii care va fi vizibilă și evidențiată.
Indiferent dacă sunt comercializate la sticlă sau la doză, pentru prezentarea produselor se pot folosi afișaje pe paleți și de podea. Modelele atrăgătoare, design-ul excepțional și marketingul adecvat sunt cheile pentru o prezentare primitoare a produsului și mărcii.

Citiți mai multe despre branșa noastră pentru „Dulciuri și gustări“ și descoperiți și alte soluții excelente de ambalare și afișare de la THIMM.

Ambalaje și afișaje pentru alimente & băuturi:

Se încarcă...