Agenţi de spălare, lustruire & curăţare

detergenti-agentilustruire-agenticuratare-curatare-ambalaj-THIMM.jpg

Există o mare varietate de agenți de spălare, lustruire și curățare pe rafturile magazinelor. Pentru a vă convinge clienții la punctul de vânzare a agenților dvs. de spălare, lustruire și curățare și pentru a vă crește vânzările, puteți utiliza ambalaje special concepute în acest sens. La standurile de prezentare secundare puteți crește cu succes vânzările agenților dvs. spălare, lustruire și curățare, prin intermediul afișajelor.   Orientați impulsurile de cumpărare spre produsele dvs.! 

Ambalaje pentru agenţi de spălare, lustruire şi curăţare

Ambalaje de raft pentru agenți de spălare, lustruire și curățare

În calitatea dvs. de producător de agenți de spălare, lustruire și curățare, doriți să vă transportați produsele în siguranță și să le plasați rapid și atractiv în comerț.   În acest scop există ambalajele de raft, cunoscute și sub denumirea de ambalaje de raft adaptate comerțului (SRP).   Acestea sunt ușor de deschis la vânzarea cu amănuntul și pot fi îndepărtate cu ușurință de pe raft. Astfel de ambalaje vă prezintă în mod ideal pe raft agenții de spălare, lustruire și curățare, ceea ce duce la un nivel crescut de recunoaștere a mărcii de către consumator.

Ambalaje unitare pentru agenți de spălare, lustruire și curățare

În acest ambalaj dintr-o singură bucată este integrată o inserție din carton ondulat pentru agenți de curățare, lustruire &  spălare, care constă într-o așa-numită tavă perforată.   Ambalajul pentru agenți de spălare, lustruire & curățare prezintă avantaje clare la manipulare și în logistică:   Cu perforarea de deschidere, acest ambalaj pentru agenți de spălare, lustruire & curățare poate fi ușor deschis cu mâna. Datorită dispunerii fixate a produsului, acest ambalaj asigură o echipare rapidă și avantajoasă a raftului. Ambalajul permite și o prezentare ordonată și atractivă a agenților de spălare, lustruire & curățare pe raft.

Întrucât acest ambalaj pentru agenți de spălare, lustruire & curățare constă dintr-un singur decupaj, costurile de depozitare și logistică sunt reduse în comparație cu ambalajele din mai multe piese. În plus, acest lucru duce la reducerea costurilor operaționale în procesul de fabricație.

Afișaje pentru agenţi de spălare, lustruire şi curăţare

Ecrane cu format mare pentru produse de curățenie la PDV și acasă

Pentru agenții de spălare, lustruire și curățare se folosesc adesea și standuri secundare inovatoare, care influențează pozitiv deciziile de cumpărare la PDV și cresc vânzările. Afișajele pentru agenți de spălare, lustruire și curățare acționează ca suporturi de date și de produse.

Pentru marca delta pronatura, THIMM a dezvoltat un afișaj cu o formă specială. Vitrina se remarcă datorită formei și înălțimii aparte. Aceasta are o bună rază de acțiune și stimulează deja de la distanță. Vitrina are aspect din lemn, ceea ce reprezintă un avantaj având în vedere că produsele de curățare sunt durabile și naturale. În vitrină pot fi amplasate diferite produse. Un spațiu suplimentar de stocare, creat de un sistem de sertare și mici mânere laterale, oferă unități mici de stocare în sistemul de prezentare. Astfel se poate garanta reumplerea rapidă și se economisește spațiu de stocare!

Pentru transportul ușor al agenților de spălare, lustruire și curățare, clienții pot apela la așa-numitele ajutoare de transport, care sunt plasate și pe afișaj. Aceste funcții suplimentare sunt oferite ca beneficii pentru clienți și, deși sunt fabricate din carton ondulat, pot fi utilizate de mai multe ori.

Ajutoare de transport stocate în afișajul pentru agenți de spălare, lustruire și curățare

Informați-vă personal despre ambalajele și afișajele pentru agenții de spălare, lustruire și curățare: proiectanții noștri de ambalaje sunt experții care vă orientează produsele către ambalaje și afișaje. Meritați cea mai bună soluție pentru agenții dvs. de spălare, lustruire și curățare!

Se încarcă...