Agenţi de spălare, lustruire & curăţare

detergenti-agentilustruire-agenticuratare-curatare-ambalaj-THIMM.jpg

Dvs. cunoaşteţi nevoile clienţilor dvs. finali: efect specific al produselor, un rezultat convenabil şi putere mare de convingere. Aceleaşi cerinţe le are şi THIMM pentru ambalajele dvs., pentru a putea intra în forţă pe piaţă.

Folosiţi inteligent soluţiile multiple

Domeniul agenţilor de curăţare cuprinde tipuri total diferite în caracteristicile sale de produs. Este vorba despre a împacheta produse grele şi produse uşoare, într-un mod sigur şi în acelaşi timp atractiv. Pentru dvs. ca fabricant de agenţi de spălare, lustruire & curăţare, noi creăm soluţia optimă de ambalare care corespunde tuturor cererilor din comerţ. Vă oferim ambalajele pentru raft gata de vânzare, care vă prezintă produsele în mod atractiv la Punctul de Vânzare. Adesea, apelăm şi la o plasare atractivă a afişajelor în a doua cea mai atractivă zonă, care evidenţiază prezenţa mărcii şi eficienţa reclamei dvs.
În acest sector există şi o multitudine de produse care nu sunt auto-portante. În acest caz sunt foarte importante stabilitatea garantată a ambalajului şi protecţia bunului ambalat. Ambalajele noastre oferă o identificare clară a mărcii şi produselor dvs., precum şi acces rapid la Punctul de Vânzare.
Informaţi-vă despre soluţiile de ambalare pentru agenţii de spălare, lustruire & curăţare:

Se încarcă...
Acest webseite foloseşte Cookies, pentru a vă garanta cele mai bune servicii posibile. Prin vizita dvs. pe Folosirea de Cookies vă exprimaţi acordul www.thimm.ro.