Tipărire pe ambalaj

imprimareambalaj-tipuriimprimare-imprimareoffset-imprimantadigitala-imprimareflexografica-imprimaredirecta-THIMM.jpg

Tipărim pentru dumneavoastră - și anume într-un mod cât se poate de divers. În cadrul Grupului THIMM oferim cele mai diverse procedee de imprimare și înnobilare pentru soluții de ambalare și display: Flexo-Preprint, Flexo-Postprint incl. High High Quality Postprint (HQPP), tipar offset și digital.

Pregătim o apariție specială pentru produsele dumneavoastră

Competență în domeniul tiparului înseamnă pentru noi nu numai servicii de tipărire, ci și sprijinul nostru în tot ceea ce înseamnă tipar pentru ambalaje. Datorită serviciilor noastre preprint de calitate ridicată pregătim datele dumneavoastră în mod competent și le adaptăm la procedeul de imprimare selectat. Serviciile noastre de consultanță acoperă servicii de la analiza mediului concurențial, design și servicii de preprint până la consilierea privind procedeele tehnice și tipărirea individualizată de calitate pe ambalaje.

Dispunem de un portofoliu tehnologic ultramodern în domeniul tipăririi pe ambalaje și producem în baza celor mai diverse procedee de tipărire, de ex. Flexo-Preprint (cu procedeul cilindrului central sau cu tehnologia noastră unică cu curele), Flexo-Postprint incl. High Quality Postprint (HQPP), tipar offset și tipar digital. Managementul nostru de culori cu tehnologie de control, adaptată la mașinile de tipărit, permite cel mai bun sistem de control preliminar. Instalațiile noastre moderne de urmărire a colilor asigură faptul că nivelul calității este constant atunci când sunt executate comenzile dumneavoastră, astfel încât să fie îndeplinite și cele mai exigente cerințe.

Care este diferența între direct print și preprint?

Imprimarea directă este executată în cursul prelucrării ulterioare a unei coli de carton ondulat pe echipament. Preprint este procedeul prin care sunt utilizate role de hârtie deja imprimate pentru realizarea unui ambalaj; cu alte cuvinte sulurile de hârtie fuseseră imprimate deja într-o etapă de producție anterioară.

Flexoprint versus Offsetprint: două procedee de imprimare & multe avantaje

Procedeele de imprimare se diferențiază în principiu prin modul în care are loc transferul de culori pe suprafața imprimată. Flexoprint este un procedeu de tipar înalt, cu alte cuvinte zonele imprimate ies în afară pe o placă de tipar din polimer elastic. Tiparul offset este un procedeu de tipar plan. În cadrul acestuia suprafața care preia culoarea este alimentată dintr-o placă de imprimare plană din metal.

Cantitatea de culoare transferată este măsurată, indiferent de procedeul tipografic, în linii / cm. Procedeul de imprimare offset (până la 100 linii/cm) permite imprimarea mai multor linii / cm pe suportul de imprimare decât în cadrul procedeul de imprimare flexografică (18 bis 54 linii/cm). Cu cât numărul de linii este mai mare, cu atât este mai clară imaginea imprimată, dacă este studiată din apropiere. Utilizări tipice ale tiparului offset sunt cutii de prezentare, prospecte, afișe sau display-uri; de obicei flexoprint-ul este utilizat pentru ambalaje de transport, cutii pliabile, cutii stivuibile sau hârtii de ambalat.

Ce înseamnă termenul ThimmColor®?

Marca noastră ThimmColor® înseamnă competență de tipărire îndelungată în domeniul Flexo-preprint. Fiind pionieri pe această piață, am făcut cunoscut procedeul de imprimare pe bază de curele, care reunește sustenabilitatea cu principiile de randament economic și oferă cea mai mare flexibilitate în ceea ce privește mărimea seriilor și a formatelor de imprimare. Astfel sunt create, într-un singur procedeu, soluții de ambalare și display-uri atractive care stimulează vânzările pentru produsele dumneavoastră.

THIMM deține două recorduri mondiale în domeniul flexoprint-ului rotativ

Chiar din anul 1997 THIMM Verpackung GmbH + Co. KG a reușit să obțină primul record mondial în industria tiparului: în 24 de ore (trei ture de câte 8 ore cu 3 angajați pe tură) au fost executate 24 de comenzi diferite cu 52 de schimburi de culori. Cantitatea produsă a reprezentat 250.000 m² hârtie tipărită respectiv suprafața a 34 stadioane de fotbal.
Cinci ani mai târziu, în iunie 2002, THIMM Print a obținut recordul mondial cu cea mai mare imagine dintr-o singură bucată care a fost realizată cu procedeul de imprimare flexoprint rotativ. THIMM datorează această performanță tehnologiei sale unice de imprimare cu curele. Recordul mondial realizat la acel moment este de cinci ori mai mare decât performanța obișnuită ce poate fi atinsă cu echipamente de flexoprint cu un singur cilindru, care sunt tipice pentru industrie. Timpii scurți de pregătire, personalul angajat, calitatea de vârf și gradul de încărcare al echipamentului de aproape 100% au fost motivele pentru care această performanță a fost preluată şi în presa de specialitate.

Imprimarea digitală: Prezentarea unui procedeu de imprimare modern

Spre deosebire de procedeele clasice de imprimare precum tiparul înalt, adânc, plan și pe bază de șabloane, imprimarea digitală nu se clasifică în funcție de suportul de imprimare și modul de aplicare a culorii, deoarece în cadrul acestui procedeu nu sunt utilizați suporți de imprimare statici. În cadrul acestui procedeu de imprimare imaginea este transmisă către mașina de tipărit prin intermediul unui calculator.

Marca noastră ThimmColor® digital permite imprimarea de calitate înaltă a ambalajelor din carton ondulat și a display-urilor încă de la prima serie. De asemenea pot fi realizate și imagini individualizate iar personalizarea ambalajelor poate fi realizată pentru un număr exact de ambalaje. Managementul culorilor oferă posibilitatea de a simula alte proceduri de tipărire.

Se încarcă...