Stimularea vânzărilor

verkaufsfoerderung-kaufanreize-abverkauf-aktionen-verpackungen-promotion-THIMM.jpg

Măsurile de stimulare a vânzărilor sunt aplicate direct la punctul de vânzare (point of sale): se dorește ca clientul să fie motivat aici să cumpere respectivul produs. Produsele dumneavoastră de calitate și marca dumneavoastră contribuie la realizarea acestui obiectiv. Folosiți ambalaje, display-uri de mărfuri și decorațiuni pentru o prezentare perfectă! Acestea sunt de obicei mai avantajoase din punctul de vedere al costurilor decât reclama tipică.

Puneți ambalajele să vândă în locul dumneavoastră

Produsele nearanjate cu atenție lasă clienților o impresie de calitate redusă. Acesta este punctul de la care ar trebui să porniți! Produsele și mărcile dumneavoastră merită să fie puse în lumină bună. Ambalajele din carton ondulat oferă premisele ideale: folosiți-vă de funcționalitate și de design pentru a stimula vânzările dumneavoastră!

Răspunsul nostru la cerințele comerțului: THIMM xPOSe®

Considerarea criteriilor pentru decizia de cumpărare este la fel de importantă pentru a vinde cu succes în cadrul lanțurilor comerciale. Astfel prezentarea corespunzătoare a mărcii este importantă, astfel încât aceasta să se deosebească de alte mărci. O importanță critică o au de asemenea și disponibilitatea mărfii și poziționarea la îndemână. Acestora li se opun însă factorii de cost pentru branding, merchandising și poziționare pe raft care nu pot fi ignorați.
Sistemele de împingere a mărfurilor aflate în rafturi din sortimentele THIMM xPOSe® au fost dezvoltate special pentru a răspunde acestor cerințe ale comerțului și au în vedere cei mai importanți factori: branding, poziționare și productivitate pe suprafață.
Prin utilizarea sistemelor de împingere a mărfurilor aflate în rafturi THIMM xPOSe® produsele dumneavoastră sunt prezentate în mod ideal, deoarece se află acolo unde pot avea succes: în centrul atenției clienților dumneavoastră!

Avantajele produselor:

  • Utilizarea optimă a capacității rafturilor (Stivuire multiplă)
  • Sistemele de împingere a mărfurilor aflate în rafturi permit cea mai bună prezentare a mărfurilor (accesibilitate permanentă)
  • Reducerea costurilor de merchandising
  • Integrare flexibilă în procesul de ambalare (introducere manuală sau automatizată în ambalajele de raft)
  • Reciclare simplă (soluții cu un singur material)
  • Posibilități nelimitate datorită ajustării construcției la produs
Se încarcă...
Acest webseite foloseşte Cookies, pentru a vă garanta cele mai bune servicii posibile. Prin vizita dvs. pe Folosirea de Cookies vă exprimaţi acordul www.thimm.ro.