Ștanțare digitală cu laser

digital-laser-cutting-corrugated-board-THIMM.jpg

Ștanțarea digitală cu laser deschide noi posibilități creative pentru designeri! Cu ajutorul laserului se pot decupa diferite modele din carton ondulat, care până acum erau mai greu de realizat sau nu erau realizabile. THIMM utilizează o ștanță digitală cu laser de la Highcon pentru producția de ambalaje, display-uri și decorațiuni din carton ondulat. Aceasta taie și gravează cu precizie mulțumită tehnologiei speciale cu laser. Canelurile sunt posibile cu ajutorul tehnologiei patentate DART (Digital Adhesive Rule Technology). Întregul proces de lucru din etapa de proiectare până la fabricație se desfășoară în mediul digital, procedura este flexibilă, fiabilă și rapidă. Formele de ștanțare, așa cum le cunoaștem de la ștanțele rotative sau ștanțele plate, nu sunt necesare.

Pentru ce scopuri este adecvată ștanțarea digitală cu laser?

  • Pentru creșterea distribuției și vânzării produselor dvs.
  • Pentru ambalaje pentru cadouri
  • Optim pentru diverse tipuri de design cu multe fante sau contururi decupate în filigran, a căror producție pe mașini analoage de ștanțat nu este posibilă sau pentru care ar fi prea scumpă fabricarea de instrumente de tăiat
  • Indicat pentru ambalaje cu perforații de deschidere, care trebuie să funcționeze fiabil și curat
  • Adecvat pentru serii mici și comenzi de probă deja începând cu 1 bucată, unde nu trebuie să existe problema costurilor ridicate pentru instrumente de tăiat, mulțumită tehnicii de ștanțare digitală cu laser
  • Pentru ambalaje, sisteme de prezentare și decorațiuni, care trebuie produse și livrate foarte repede
  • Ideal pentru ambalaje personalizate, pe care puteți grava numele sau logo-ul clienților dvs cu ajutorul ștanței digitale cu laser.
  • Ca un semn clar de identificare a ambalajelor și pentru protecția împotriva falsurilor
  • Pentru marcarea articolelor la punctul de vânzare, deoarece ambalajele optimizate prin ștanțarea cu laser sunt observate ușor de clienții dvs. la punctul de vânzare.
  • Pentru articole, care se detașează de variantele concurenților de pe piață, întrucât vor fi printre primele care utilizează ambalaje decupate cu laser digital

Tipar digital în combinație cu ștanțarea digitală cu laser crează un aspect exclusiv pentru produsele dvs.

Prin combinația diferitelor culori și prin stratificarea diferitelor modele ștanțate sunt create ambalaje, forme de prezentare și decorațiuni în variante unice, individuale. Un ambalaj interesant crează plus valoare din punct de vedere vizual pentru produs iar în felul acesta produsele dvs. vor avea un aspect mai atrăgător pentru clienți. Utilizatorii sunt pregătiți să plătească un preț mai mare pentru un produs cu ambalaj mai special.

Fiecare ambalaj individual pentru produsele dvs. poate fi imprimat individual și prevăzut cu un motiv ștanțat individual. Clienții dvs. pot alege propria lor variantă - vor fi entuziasmați!

Cu ajutorul unui motiv deosebit, decupat cu laser, se poate face dintr-un ambalaj simplu un ambalaj exclusiv pentru cadouri.

O copertă cu o singură culoare, așezată peste ambalajul primar colorat al produsului, asigură o dimensiune optică nouă produsului și face ca marfa respectivă să aibă un aspect mai luxos.

O flexibilitate sporită pentru proiectele dvs. creative.

Creativitatea proiectelor dvs. nu are limite - datorită faptului că nu mai sunt folosite instrumete de tăiat. Mulțumită tehnologiilor digitale de fabricație puteți modifica fără probleme nu doar aspectul tipărit, ci puteți adapta și forma ștanțării. Prin comparație cu procedura de ștanțare obișnuită, unde trebuie produse întâi instrumente de tăiat, ce nu mai pot fi modificate ulterior, la ștanțele digitale cu laser pot fi operate ultimele corecturi în orice moment înainte de fabricație. La ștanțarea cu laser este suficient să fie modificate datele digitale din semnătură.

Ambalajele dvs. vor putea fi deschise într-un mod simplu și curat mulțumită perforațiilor precise existente.

Pentru ca ambalajele să poată fi deschise simplu și rapid, acestea sunt prevăzute cu perforații de deschidere. Depinde de calitatea execuției, cum arată ambalajul după deschiderea zonei perforate.

În comerț angajații nu sunt foarte atenți la aspectul final al ambalajului, după despachetarea mărfurilor. Aceștia trebuie să desfacă ambalajul pe cât de repede posibil și să așeze mărfurile pe raft. Cu ajutorul ștanțării digitale cu laser pot fi produse perforații foarte fine, ce pot fi deschise ușor, rapid și curat.

Mărfurile expuse în comerț, ale căror ambalaje au fost deschise în mod eronat datorită unei perforații de deschidere nefuncționale, arată la punctul de vânzare ca o marfă second-hand. Din punctul de vedere al consumatorului au de suferit imaginea produsului și imaginea mărcii.

Se întâmplă același lucru și cu ambalajele pentru transport. Printr-o perforație integrată în ambalajul de transport eShops îi poate ajuta pe clienții lor să obțină mai ușor marfa comandată. Cu cât poți deschide mai ușor un ambalaj, cu atât mai satisfăcător este sentimentul "Unboxing" al clientului.

Ștanțarea digitală cu laser face posibilă existența unor perforații precise, cu ajutorul cărora ambalajele se pot deschide simplu și curat la punctele de vânzare sau după o expediere a mărfurilor – fără mijloace auxiliare sau fără a deteriora ambalajul.

Protecție împotriva falsificării: Marcajul ambalajelor cu un cod laser unic

Tehnologia digitală cu laser poate fi utilizată și pentru combaterea falsurilor. Codurile decupate pot completa sau pot chiar înlocui elementele de protecție tipărite pe ambalaje. Cu laser pot fi imprimate simboluri, cifre, litere și altele asemenea pe ambalaje din carton ondulat (decupate prin tăiere) sau gravate (decupate). Fiecare ambalaj poate primi astfel codul propriu unic, care dovedește autenticitatea mărfii respective.

Tehnologia laser în combinație cu tehnlogia patentată DART face posibilă gravarea sau decuparea în punctele de îndoire (caneluri) ale ambalajului și anume într-o singură etapă de lucru.

Veți primi exact ceea ce vedeți. Modelul corespunde produsului finit.

Model de ambalaje sau sisteme de prezentare, care au fost produse cu ajutorul tehnologiei digitale cu laser pe o mașină Highcon, prezintă avantajul, că aspectul și design-ul acestora corespund exact produselor, pe care dvs. le veți comanda la noi în cantități mari.

Toate sunt produse pe aceeași mașină, indiferent dacă este vorba despre un articol unic, o ediție mică sau o comandă mare. Spre deosebire de un exemplar mostră, decupat cu ajutorul plotter-ului, sunt utilizate aici aceleași date. O conversie eronată sau inexactă a datelor este exclusă. Puteți fi astfel siguri că veți primi, ceea ce ați comandat pe baza modelului.

Doriți să testați ce model este primit cel mai bine de clienții dvs. și este cumpărat cel mai frecvent? Mulțumită tehnologiei digitale cu laser nu trebuie să investiți în diverse instrumente de tăiat și puteți testa toate variantele dvs. preliminare. Dvs. puteți comanda ulterior în cantități mai mari doar varianta de care aveți nevoie.

Noi posibilități de construcție: contururi în filigran și numeroase fante mici

Producția de costrucții pentru ambalaje din carton ondulat este limitată la ștanțe de rotație sau ștanțe plane. Ștanțarea digitală cu laser depășește aceste granițe și extinde posibilitatea pentru producția de ambalaje, sisteme de prezentare și decorațiuni.

Pentru fixarea produselor, folosite la blocarea mărfurilor (de exemplu tuburi de cremă, rujuri etc.) în ambalaje pentru vânzare sau sisteme de prezentare, trebuiau luate în calcul costuri mari pentru instrumentele de decupare. Instrumentele sunt cu atât mai scumpe, cu cât este mai complicată ștanțarea. Prin ștanțarea digitală cu laser costurile sunt reduse la un nivel minim.

Decuparea curbelor sau a contururilor fine este imposibilă cu tehnologii obișnuite de ștanțare (ștanțe de rotație sau ștanțe plane). Cu ajutorul laserului se pot ștanța, cu mare viteză, și mici fante și unghiuri ascuțite, și aceasta chiar atunci când sunt prevăzute o mulțime de fante.

Chiar și contururile cele mai fine ale curbelor pot fi decupate fără probleme cu ajutorul laserului. Laserul nu lasă franjuri, produsul finit este prelucrat în mod curat.

Tehnologia laser digitală reprezintă o contribuție pozitivă în privința sustenabilității.

Datorită mașinii de ștanțare digitală cu laser poate fi produs numărul de piese comandat de dvs. Nu apar resturi, care apar la pornirea, respectiv oprirea unei ștanțe convenționale. Se fac astfel economii în privința consumului de materiale și energie iar cantitățile transportate sunt reduse.

 

Se încarcă...