Noi evoluții

proiectare-proiectareambalaj-engineering-3D-design-construire-THIMM.jpg

În centrele noastre de dezvoltare din Europa apar zilnic soluții cu valoare adăugată. La noi puteți beneficia de produse noi și optimizarea ambalajelor precum și de standardele uzuale din acest domeniu. Noi punem produsele dvs. în centrul atenției!

Peste 100 de dezvoltatori, ingineri din domeniul ambalaje și designeri dezvoltă cu pasiune soluția dvs.: noi folosim în acest scop cele mai moderne tehnici CAD și soluții interconectate în cadrul echipei noastre de dezvoltare și în bazele noastre de date pentru produse din diferite locații. Astfel, la noi iau naștere multe soluții premiate, pe care le dezvoltăm împreună cu partenerii noștri: de la premiul Goldenen Welle și premiul if DESIGN AWARD până la premiul WorldStar Packaging Award.
Puteți găsi soluții premiate în toate domeniile de activitate și, de asemenea, pentru domeniul dvs.. De la dezvoltarea constructivă și grafică pentru ambalaje și display-uri pentru produse individuale sau sortimente de produse, prin intermediul testelor pentru ambalaje și al specificațiilor privind ambalajele, până la preluarea integrală a sarcinilor de inginerie pentru managementul ambalajelor dvs.

De la idee până la producția în serie

S-a născut ideea privind găsirea unei soluții pentru ambalaje pentru transportul în siguranță al produselor dvs. Dar ce etape trebuie să parcurgă această idee până să ajungă la producția în serie?

 • Briefing
  În primul rând sunt înregistrate toate cerințele clienților și ale consumtatorilor pe tema ambalaje și logistică.  În acest scop sunt necesare un schimb intensiv de idei și o analiză a situației.
 • Design-ul ambalajelor
  La pasul următor este concepută o soluție pentru ambalaje, cu costuri previzionate, pe baza cerințelor, utilizând cele mai moderne tehnici digitale. Aici poate fi vorba despre conceperea unei soluții dintr-un singur material sau din mai multe materiale. La conceperea unui container din paleți precum și la utilizarea de materiale celulare sunt efectuate în plus calcule statice.
 • Optimizarea ambalajelor
  După conceperea unei construcții posibile sunt luate în considerare alte aspecte relevante. Printre acestea se numără de ex. optimizarea paleților, încărcarea containerelor și a camioanelor precum și experiența și cunoștințele din domeniu.
 • Verificarea ambalajului
  Dacă toate aceste puncte au fost incluse în construcția ambalajului, este întocmit un model ce va fi testat cu privire la cerințele statice și dinamice, fie în laboratoarele proprii fie în instituții independente.
 • Realizarea ambalajului
  După verificarea ambalajelor încheiată cu succes au loc probe direct prin intermediul clienților. Acestea sunt, pe de o parte, probe de testare a ambalajelor, pentru a testa capacitatea de handling a ambalajelor concepute în realitate, pe de altă parte au loc și teste de transport cu produsul clientului, ambalat deja în ambalajul ales. În acest mod este verificată siguranța transportului.

În continuare are loc implementarea în producție de serie mică și sunt distribuite instrucțiuni de ambalare. Dacă toate etapele din cadrul procesului au fost efectuate cu succes și nu apar modificări în design-ul ambalajului, atunci modelul respectiv poate fi produs în serie.

Se încarcă...