Închiderea ambalajelor

ambalaje-inchidere-blocare-manipulare-siguranta-thimm.jpg

Cu siguranță bine ambalat. Sistemele de închidere sigură a ambalajelor câștigă din ce în ce mai mult teren în domenii precum comerț online, medicină și farmacie și industria alimentară. Cresc astfel cerințele privind siguranța la transport și protecția produselor. Fiind un expert inovator în domeniul ambalajelor concernul THIMM a dezvoltat sisteme de închidere de siguranță, pentru a putea verifica dacă ambalajul secundar este intact sau a fost deschis.

Siguranță pentru producător și client. A putea închide ambalajele cât mai sigur devine un aspect din ce în ce mai important până la indispensabil în comerțul electronic. Prin creșterea anuală a comerțului electronic crește și numărul de produse expediate. Indiferent dacă este vorba despre transportul privat al unor obiecte sau cadouri personale sau despre o comandă la magazinul online preferat, ambele trebuie să ajungă în siguranță și intacte la beneficiar. Ambalajele secundare cu sistem de închidere de siguranță asigură o primă deschidere în siguranță a pachetului dvs. și astfel se pot evita  plagiate sau manipulări eronate.

Sistemul de închidere va fi vizibil distrus la deschiderea ambalajului și nu mai poate fi refolosit după prima utilizare. Astfel puteți observa oricând dacă terțe părți neautorizate au avut acces la pachetul și la produsul dvs.

Toate sistemele de închidere de siguranță sunt posibile în combinație cu ambalajele secundare. Ne puteți scrie și vom găsi cea mai bună variantă de închidere pentru produsele dvs.!

Închiderea ambalajelor: THIMM secureLock

THIMM secureLock este un sistem de închidere din carton ondulat pentru ambalaje de expediție și transport. Sistemul de închidere de siguranță se remarcă printr-o închidere fără lipire. Ambalajul este astfel blocat cu ajutorul unor bride laterale. Acest sistem de închidere este adecvat în special pentru expedierea online a alimentelor, medicamentelor și produselor cu valoare ridicată. Cu ajutorul THIMM secureLock veți putea verifica dacă produsele dvs. sunt originale și intacte. Important pentru producător și clienți!
V-ați gândit deja la cadourile pentru aniversarea celor dragi? Acum le puteți ambala pentru transport într-un mod sigur. Pentru mai multă bucurie atunci când le dăruiți. Perforația permite o deschidere simplă și ușoară a ambalajului cu ajutorul sistemului THIMM secureLock.

Mai multe detalii despre tema transport sigur cu ajutorul sistemului THIMM secureLock puteți găsi aici.

Particularități constructive ale sistemului THIMM secureLock

 • Sistemul de închidere fără lipire economisește în fluxul tehnologic pe durata procesului de producție.
 • Deschidere simplă de către beneficiar datorită perforației integrate.
 • Beneficiarul poate vedea imediat dacă ambalajul de transport este intact datorită sigiliului.
 • Ca o completare este posibilă o fixare internă a produsului în ambalaj, pentru a asigura mai multă stabilitate pentru produse.

Avantaje ale sistemului de închidere de siguranță pentru producători și beneficiari

 • O dovadă sigură că nu este vorba despre un fals în privința produsului.
 • Sigilarea ambalajului pe întreaga durată a transportului.
 • Dacă sistemul de închidere de siguranță este defect  veți putea să vă dați seama imediat că ambalajul a fost deschis în mod neautorizat de către terți.
 • Ambalajul poate fi reutilizat și fără sistemul de închidere de siguranță.

 

Poveștile noastre de succes pentru utilizarea sistemului THIMM secureLock:

Închiderea ambalajelor: THIMM parcelProof

Cunoașteți deja sistemul THIMM parcelProof din carton ondulat? THIMM parcelProof este un sistem de închidere sustenabil, care garantează siguranța pe întreaga durată a transportului printr-o bridă inovatoare ce prinde capacul. Adecvat pentru diverse domenii de utilizare precum transportul de produse alimentare, medicamente sau produse cu valoare ridicată THIMM parcelProof este utilizată în diferite formate ale ambalajelor pentru transport. Ambalajele de transport cu sisteme de închidere de siguranță integrate sunt extrem de sigure.

Particularități constructive ale sistemului THIMM parcelProof

 • Închiderea ambalajului face inutil un alt sistem de închidere secundară prin lipire.
 • Economii în procesul de producție prin faptul că nu mai sunt folosite benzile adezive pentru închidere.
 • Protecție antifurt împotriva accesului terților cu ajutorul sistemului de închidere, deoarece ambalajul poate fi deschis acum într-un mod vizibil.

Închiderea ambalajului pentru producători și beneficiari

 • Beneficiarul poate deschide ușor ambalajul de transport antifurt cu ajutorul unei perforații de deschidere integrate.
 • Cu ajutorul sistemului de închidere nu este posibilă o deschidere fără deteriorare și beneficiarul primește astfel produsul în starea lui originală.
 • Completarea codului QR pentru o comunicare mai bună cu clienții.

 

Utilizare de succes a sistemului THIMM parcelProof pentru ambalaje Isabella și Snocks:

Sunteți în căutarea unui sistem de închidere de siguranță pentru ambalaje?

THIMM Group

Atunci ambalajele din carton ondulat cu sistem de închidere sunt soluția cea mai bună! Datorită diverselor modele ale mecanismului de închidere noi putem găsi împreună sistemul de închidere optim pentru ambalajele dvs. Puteți lua legătura cu noi oricând!

THIMM Group
Telefon: +40 269 541 210

Închiderea ambalajelor: THIMM Click&Safe

Puteți expedia în mod sigur marfa cu ajutorul închiderii de siguranță din carton ondulat. Principiul sistemului de închidere este manipularea simplă. Perforația este presată în capac și este astfel fixată. Capacul este închis și „activat“. Pentru formate mai mici ale ambalajelor este folosit o singură dată un sistem de închidere. Pentru tipuri mai mari de ambalaje pot fi utilizate 2 sisteme de închidere pentru expediere sigură - pentru ieșire și intrare.

Particularități constructive la închiderea ambalajului THIMM Click&Safe

 • O perforație integrată la închiderea ambalajului servește drept indicator pentru starea originală și pentru integritatea ambalajului și a conținutului.
 • Este posibilă o reutilizare: Sistemul de închidere poate fi deschis și închis oricând. Funcția de siguranță rămâne constantă în funcție de numărul de bride utilizate pentru ieșire sau ieșire și intrare.
 • Ambalaje format mai mare pot fi asigurate cu două sisteme de închidere.
 • Închiderea și sigilarea ambalajului fără bandă adezivă suplimentară.

Pentru mai multă siguranță: Avantajele sistemului THIMM Click&Safe

 • Nu este posibilă o deschidere fără deteriorarea ambalajului. Beneficiarul poate observa imediat dacă ambalajul a fost deja deschis de terți.
 • Posibilități individuale și unice de imprimare pentru o experiență deosebită la despachetare.
 • Mai multe domenii de aplicare în mai multe branșe.

Bandă autoadezivă pentru o manipulare ușoară

Pe lângă închizătorile sigure din carton ondulat, sistemele de închidere prin lipire completează familia sistemelor de închidere de siguranță THIMM. Au devenit absolut necesare cutiile de transport pentru expedieri cu bandă integrată SK din comerțul online și acestea ușurează expedierea și returnarea pentru toți cei implicați. 

Vă oferim cu plăcere informații despre variantele de ambalaje folosite în comerțul electronic cu sisteme originale de închidere. Luați legătura cu noi!

Caracteristici constructive ale benzilor autoadezive

 • Utilizarea a una sau două benzi autoadezive luând în considerare retururile pentru ambalajele de transport.
 • Combinația de benzi autoadezive și fire de deschidere pentru o deschidere simplă a ambalajelor.
 • Clapele de acoperire suprapuse asigură suplimentar produsul și împiedică accesul unor terți.

Avantaje ale sistemelor de închidere cu benzi autoadezive

 • Închidere rapidă și simplă a ambalajului prin intermediul mecanismului de lipire. Îndepărtați pur și simplu folia și închideți capacul.
 • Deschidere foarte rapidă cu ajutorul firului integrat de deschidere.
 • Reutilizarea cutiei din carton și dupădeschidere.

 

Exemplele noastre de ambalaje pentru utilizarea sistemului de închidere cu bandă autoadezivă:

Sunteți în siguranță cu sistemele de închidere pentru ambalaje marca THIMM.

Se încarcă...