Expedierea mărfurilor

livraremarfa-palet-livarepaleti-transport-ambalajtransport-protectietransport-THIMM.jpg

Suntem întotdeauna acolo pentru dumneavoastră: Prin rețeaua noastră din întreaga Europă vă oferim consiliere și logistică cu sisteme, sub denumirea grupul THIMM. Cele de puncte de lucru din șase țări și alte puncte de depozitare și consilierea de distribuție în locație ne permit să fim furnizorul dumneavoastră internațional pentru sisteme de ambalaje full-service.

În domeniul expediției de mărfuri este necesară interacțiunea mai multor factori pentru a asigura un sistem logistic eficient și sustenabil:
Produsele dumneavoastră sunt ambalate parțial în ambalaje primare, care asigură o bună prezentare a mărfurilor în comerț. Ambalajele secundare sunt plasate direct pe paleți. Se urmărește ca prin modul de încărcare a paleților, capacitatea acestora să fie utilizată în mod optim, atât pentru a minimiza daunele de transport cât și pentru a asigura transportul în condiții optime de cost. Știați că de multe ori procesele dumneavoastră de logistică au un potenţial ridicat de optimizare? Nu dăruiți bani transportatorilor pentru spații de depozitare blocate în mod inutil.

THIMM poate optimiza volumul mărfurilor dumneavoastră de expediat împreună cu procesul de logistică privind depozitarea anterioară și ulterioară şi poate genera economii pentru dumneavoastra Planificam modul de formare a unor unități de încărcare cu un singur articol sau cu articole mixte în baza unei simulări de ambalare în mai mulți pași, pornind de la mediul de transport și până la produs. THIMM analizează modul de organizare a ambalajelor luând în considerare obiective diverse și stabilește apoi în baza acestora dimensiunile optime pentru produsele și ambalajele dumneavoastră. Noile specificații și indicații privind ambalajele sunt instrucțiuni adecvate pentru transportatorii dumneavoastră.

Containerele de paleți reduc necesarul dvs. de depozitare pentru paleți și ambalaje și efortul depus de dvs. pentru producerea ambalajelor

Un suport pentru încărcătură mare constă din mai multe elemente de ambalaj unite strâns unul cu celălalt, ale cărui elemente centrale sunt elementele de sprijin. Acestea sunt paletul și, de exemplu, un inel de carton ondulat. Inelul este optimizat pentru transport, deci va fi livrat comprimat sub formă de set. Acesta poate fi stivuit de mai multe ori și poate fi ridicat din patru părți.

Containerul poate fi instalat în câteva secunde, fără a fi necesară utilizarea de instrumente, și întregul său volum poate fi umplut cu produsele dumneavoastră. Astfel reduceți timpul necesar pentru instalarea ambalajelor. Containerele de paleți sunt potrivite pentru depozitarea și transportul produselor. Suporții noștri pentru încărcătură mare sunt adecvați și pentru transportul transoceanic.

Test - Comerțul pe bază de catalog

100 de comenzi online pentru doisprezece produse ale celor mai puternice sectoare în 35 de magazine online: acestea sunt datele cheie ale „Testului nostru - Comerțul prin catalog” Datorită creșterii razante a acestui canal de distribuție au crescut atât volumele pentru ambalaje cât și volumele de expediție. Ce înseamnă acest lucru pentru comerciantul online și pentru clientul final?

Analiza a avut loc în mod unitar în toate domeniile logistice și de ambalare, deoarece există întotdeauna o relație între aceste domenii. La o analiză parțială a fost considerat, de asemenea, și gradul de utilizare al volumului expediat. Acesta descrie utilizarea procentuală a capacității ambalajului cu produsul efectiv. Indicatorii cei mai relevanți rezultați ca urmare a evaluării testului nostru au fost: 97 procent aer în ambalaje, durată de livrare de la o zi până la 24 zile pentru articole pe stoc cu costuri de expediție de la 0 și până la 35 Euro și 438 e-mailuri în legătură cu executarea comenzii.
Puteți solicita rezultatele detaliate ale testului nostru practic sub forma unei broșuri gratuite.

Se încarcă...