Eficiența materialelor

eficientamaterial-cartonondulat-carton-materiiprime-ambalaj-resurse-THIMM.jpg

Independența în ceea ce privește achiziționarea materiei prime ne oferă noi grade de libertate în privința conceperii ambalajelor în toate domeniile noastre de activitate. Fiind unul dintre producătorii neintegrați, lideri pe piața de ambalaje, am dezvoltat în mod continuu în ultimii ani spectrul nostru de materiale și am creat pentru dumneavoastră soluții total noi.

La noi găsiți ambalaje din carton ondulat în cele mai variate combinații de materiale - de la ambalaje cu greutate redusă până la cartonul ondulat greu Rhinoplate®. De asemenea, prelucrăm cartonul plin, materiale spongioase, lemn, materiale plastice și materiale speciale de ambalare adaptate cerințelor dumneavoastră. Bineînțeles, acordăm o atenție deosebită faptului ca materiile noastre prime să fie ecologice și sustenabile.

De la materia primă la produsul finit

Pentru producerea cartonului ondulat se folosește ca materie primă așa numita hârtie pentru carton ondulat. Această hârtie este produsă în Germania, mai ales din hârtie reciclată cu o anumită proporție de fibre proaspete și amidon. Hârtia este încălzită și umezită cu abur de apă. Sub efectul presiunii și al căldurii aceasta este apoi trasă între două role corugate similare roților dințate. Ondula este practic „călcată” în hârtie. Apoi coamele ondulei sunt date cu clei de amidon. În cele din urmă, pe fiecare parte se lipesc două coli drepte de hârtie pe ondulă cu ajutorul unor role de presare.
Cartonul ondulat finit este uscat și tăiat în coli, din care apoi se creează pe alte echipamente de prelucrare ambalaje ștanțate, cutii pliabile sau display-uri.

Un produs - două hârtii brute pentru cartonul ondulat

Care este diferența între Kraftliner și Testliner?
Kraftliner sunt acele hârtii produse din rășinoase, care conțin minim 80% fibre proaspete. Hârtia Kraftliner este foarte rezistentă și stabilă: Hârtie brută pentru cartonul ondulat.
Testliner sunt hârtii reciclate care, spre deosebire de Kraftliner, sunt produse 100% din hârtie reciclată. În comparație cu hârtia Kraftleiner, hârtia Testliner are în general mai puține calități.

Se încarcă...
Acest webseite foloseşte Cookies, pentru a vă garanta cele mai bune servicii posibile. Prin vizita dvs. pe www.thimm.ro vă exprimaţi acordul Folosirea de Cookies.