Design grafic

designgrafic-fazapretiparire-layoutimprimare-layoutambalaj-designafisaj-THIMM.jpg

La Point of Sale (POS) combinația dintre design și modul de ambalare este uneori factorul decisiv pentru vânzare. Puteți să îi determinați pe cumpărătorii potențiali să cumpere produsele doar printr-un design atrăgător! Display-urile, ambalajele dvs. și aspectul acestora reprezintă, de fapt, vânzătorul ideal.

THIMM vă sprijină cu service performant în materie de consultanță, configurație și implementarea ideilor. Din multitudinea de posibilități noi vom alege cele mai bune soluții pentru cerințele dvs. speciale.
Noi adaptăm producția în funcție de cerințele și ideile dvs. și vă recomandăm  o metodă de tipărire. Având cel mai modern software EBV și cea mai rapidă tehnologie IT noi preluăm toate datele de proiectare ale dvs. și vă pregătim pentru procedura respectivă de tipărire.

 • Consultanță competentă
  Lăsați-ne să vă oferim servicii competente de consultanță pe toate temele pre-print, design grafic, date de tipărire și managementul culorii. Noi vă oferim sprijin specializat pentru ca dvs. să puteți pune în practică proiectele pentru display și ambalaje cu o configurație imaginativă și cu alegerea celor mai bune soluții adaptate în funcție de cerințele dvs. individuale.
 • PrePress
  Noi suntem partenerul de discuție competent în domeniul pre-print și tipărire și livrăm plăci tipografice CTP și șabloane de tipar pentru comenzile dvs. de tipar.
 • Design grafic
  Noi vă oferim soluții integrate de configurație și design dintr-o sursă unică, împreună cu legătura importantă pentru etapa pre-print și tipărirea cu diverse proceduri de tipărire.
 • Managementul datelor
  Sistemul nostru de imagini înseamnă mai puțină muncă din partea dvs. Noi dezvoltăm cu plăcere un concept conform cerințelor dvs. individuale.
 • Service
  Printre acestea se numără pregătirea serviciilor pre-press (de la DTP până la CTP), color management și un management profesionist al datelor de tipărire.
Se încarcă...