Ambalaje pentru produse alimentare

ambalare-alimentare-legume-fructe-ambalare-fast-food-carton-ondulat-sustenabilitate-thimm.jpg

Ambalajele sustenabile pentru produsele alimentare din sectorul gastronomic, mâncare la pachet, comerțul specializat sau comerțul cu amănuntul pot fi cumpărate, cel mai bine, de la producător: Producem ambalaje sustenabile încă din anul 1949. De aceea, cunoaștem toate cerințele impuse ambalajelor pentru produsele alimentare și le implementăm perfect în cea mai bună soluție pentru dvs.! Ambalajele noastre pentru produse alimentare oferă o protecție completă a produselor și, în același timp, vă prezintă produsele alimentare. Ambalajele noastre sunt adecvate tuturor produselor alimentare, indiferent dacă acestea sunt calde, grase, prăjite, reci, congelate, neprelucrate, rezistente la căldură, fierbinți, încălzite în cuptorul cu microunde sau umede. Ambalajele pentru produse alimentare sunt ecologice, ușor de reciclat și constituie un excelent suport de informații pentru informațiile despre produs și marca dvs. Producem ambalaje pentru contactul direct și indirect cu produsele alimentare. Cumpărați acum ambalaje igienice și sustenabile pentru produsele alimentare! 

Înveliș de hârtie sustenabil pentru alimente

Cu ajutorul învelișului ecologic și reciclabil ComBa® pot fi înlocuite ambalajele din plastic, stratul de folie protectoare și alte materiale poluante. ComBa® poate fi utilizat ca o capă interioară și în domeniul alimentar, datorită stratului sustenabil existent. Ambalajul produs din hârtie stratificată protejează împotriva împrăștierii mâncărurilor lichide, grase sau uleioase. După masă ambalajul poate fi debarasat la maculatură și ajunge, astfel, în circuitul de reciclare a hârtiei. 

Puteți găsi aici informații suplimentare despre ComBa®.
 

Ambalaje pentru produse alimentare confecționate din carton ondulat sustenabil

Nimeni nu trebuie să se mai enerveze din cauza ambalajelor inutile din plastic. Numeroasele noastre ambalaje din foodWave® oferă o alternativă binevenită, ecologică, ce din punct de vedere funcțional nu este nicicum inferioară ambalajelor alimentare din plastic. Indiferent dacă este vorba de fructe cultivate organic sau de alimente convenționale, trecând de la plastic la carton ondulat toată lumea poate da un exemplu de sustenabilitate.

Ambalajele certificate pentru produsele alimentare din gama foodWave® sunt concepute pentru  contactul direct 100 % inofensiv cu produsele alimentare. foodWave® este calitatea noastră de carton ondulat pentru contactul direct cu produsele alimentare, constând din fibre proaspete 100 % și este disponibilă în culorile alb și maro. Materiile noastre prime provin din surse certificate (FSC®/PEFC). Sortimentele de carton ondulat destinate ambalajelor pentru produsele alimentare sunt fabricate în condiții de producție igienice stricte în fabrica noastră certificată conform BRC, folosind adeziv ecologic pe bază de amidon. Gama noastră foodWave® nu conține uleiuri minerale și de aceea este ecologică și adecvată în mod deosebit pentru produse alimentare.
În combinație cu vopseaua noastră specială are efect lipofob și oleofob și este astfel optim adecvat ambalajelor pentru produsele alimentare umede sau unsuroase. Atunci când este utilizată vopseaua noastră specială, ambalajele pentru produsele alimentare din gama foodWave® pot fi reciclate fără probleme. Ambalajele goale poate fi eliminate ca deșeuri de hârtie. Produsele de panificație și pastele făinoase, cum ar fi croissantele, prăjiturelele dar și pizza impun cerințe ridicate cu privire la ambalaje, deoarece aceste produse transferă grăsime și umiditate prin hârtia ambalajelor pentru produsele alimentare. Datorită caracteristicilor sale deosebit de bune, gama foodWave® poate fi utilizată în mod flexibil pentru aproape toate formele de ambalaje. 

Ambalaje pentru produse alimentare de tip mâncare la pachet

Caserola pentru mâncare este fabricată, de asemenea, din foodWave®. Caserola pentru mâncare de la THIMM permite depozitarea optimă a mâncării la pachet și transportul în condiții de siguranță, indiferent dacă este vorba de produse alimentare reci sau calde. Caserola pentru mâncare, dintr-o singură bucată, cu capac rabatabil, poate fi închisă cu ușurință pentru a proteja produsele alimentare în timpul transportului. Dimensiunea ambalajului pentru produse alimentare poate fi ajustată individual și oferă o gamă largă de aplicații. În acestea puteți transporta totul, de la salate, aperitive și feluri principale până la desert. Depozitarea în frigider nu ridică nicio problemă. Caserola pentru mâncare poate fi formată în doar câțiva pași simpli și este imediat disponibilă de utilizare, tot fără niciun fel de adeziv. Cartonul ondulat este format din hârtie 100 % din fibre proaspete și înlocuiește tăvile din aluminiu sau pe cele cu un strat de PE sau silicon, ceea ce îl face ecologic și simplu de reciclat.

 

 

Caserolele noastre pentru burgeri, gustări, paste făinoase și kebab sunt confecționate, de asemenea, din produsul nostru foodWave® și completează astfel ambalajele pentru produsele alimentare oferite de către noi. Diferitele caserole sunt ideale pentru mâncărurile la pachet. De la mâncărurile asiatice, până la döner kebab, currywurst, hot dog, sandvișuri, burgeri și șnițel cu cartofi prăjiți și multe alte feluri de mâncare de tip fast food  pot fi împachetate și transportate în ambalajele noastre sustenabile pentru produse alimentare. Nu doar prepararea, ci și ambalarea produselor alimentare trebuie să fie rapidă și simplă. Deoarece cu acest ambalaj puteți împacheta rapid și simplu produsele alimentare sau le puteți oferi clienților dvs.

Dacă doriți, putem obține certificarea ISEGA pentru ambalajele dumneavoastră fabricate din foodWave® și le putem livra însoțite de o declarație de conformitate.

 

Sunteți în căutarea de ambalaje sustenabile pentru produsele alimentare?

THIMM Group

Ambalajele pentru produse alimentare de la THIMM sunt ecologice și sustenabile. Putem produce diferite modele și dimensiuni de ambalaje pentru produsele alimentare în modul necesar produselor dumneavoastră alimentare.

THIMM Group
Telefon: +40 269 541 210

 

Ambalaje din carton pentru produse alimentare, imprimate și exclusive 

Prin utilizarea tăvilor din carton ondulat sustenabil pentru ambalarea produselor alimentare, consumul de ambalaje din plastic și aluminiu poate fi redus sau complet înlocuit. Tăvile oferă o mare varietate de utilizări pentru contactul direct și indirect cu produsele alimentare. De la biscuiți, gogoși, ciocolată, produse de patiserie, paste făinoase, fructe și legume și până la multe alte produse alimentare care pot fi toate ambalate în ambalajele noastre. Pot fi configurate și utilizate într-o varietate mare de moduri. Tipurile noastre de ondule E și F sunt perfect adecvate și prezintă și avantaje logistice. Putem produce lăzi standard, lăzi conice, tăvi din carton ondulat cu mânere și multe alte forme pentru produsele dumneavoastră alimentare. Înnobilarea ambalajelor indirecte pentru produsele alimentare este posibilă datorită opțiunilor unice de imprimare prin imprimarea digitală, flexo și offset și contribuie astfel la o imagine de marcă atrăgătoare. 

Cu ajutorul ștanței noastre laser puteți conferi ambalajelor pentru produsele dumneavoastră alimentare o exclusivitate specială și puteți atrage atenția asupra produsului dumneavoastră într-o mai mare măsură. Cu contururi, simboluri, motive ștanțate în filigran sau forme extravagante, vă diferențiați de concurența dumneavoastră și conferiți produsului dumneavoastră un aspect special la locul de vânzare

În funcție de construcție, tăvile din carton ondulat pot fi trimise preformate și introduse una în alta. Astfel, datorită confecționării prealabile, acestea pot fi utilizate și umplute direct. 
 

Ambalaje pentru fructe și legume 

Grupul REWE Austria utilizează ca marcă proprie Ja! Natürlich acest ambalaj sustenabil din carton ondulat pe bază de iarbă, de exemplu pentru roșiile organice. Designul individual poate fi implementat, de asemenea, fără niciun fel de probleme, deoarece ambalajul pentru fructe și legume a fost tipărit prin tehnologia Flexo High Quality Postprint (HQPP) cu cerneluri pe bază de apă, neexistând limite pentru implementarea creativă. Fructele și legumele nu sunt doar igienice și protejate de daune, ci sunt prezentate pe raft și pentru a promova vânzările. Acest ambalaj pentru fructe și legume este fabricat, de asemenea, 100% din carton ondulat și, prin urmare, este complet reciclabil.

Mai multe informații despre acest ambalaj pentru fructe și legume găsiți aici.
 

Ambalaje ecologice pentru alimente: Tăvițe din carton ondulat pentru ambalajele destinate fructelor și legumelor

Amprenta de carbon a Universității Freiburg indică avantajele climatice ale tăvițelor din carton ondulat, prin comparație cu tăvițele PET pentru fructe sau legume. Oamenii de știință au stabilit că, pe durata vieții, o tăviță din carton ondulat produce 0,017 kg substanțe echivalente CO2. Efectele climatice ale unei tăvițe PET sunt cu 0,036 kg echivalent CO2 mai mult decât dublu. La măsurare a fost luat în considerare procesul începând cu momentul fabricării ambalajelor până la finalul vieții acestora „End of Life“.

Cartonul ondulat convinge din punct de vedere tehnic climatic prin cota mare de reciclare și prin utilizarea resurselor naturale regenerabile. Potențialul, de a înlocui ambalajele din plastic cu ambalaje reciclabile din carton ondulat, este mare!

Informații suplimentare privind analiza amprentei de carbon a Universității din Freiburg puteți găsi la Asociația din industria cartonului ondulat (VDW).

Se încarcă...