Tăvițe

tavite-ambalajestantate-laditaiaurt-urechistivuire-ambalajeladita-THIMM.jpg

În cazul tăvițelor din carton ondulat este vorba de ambalaje ștanțate. Ambalajele-tăviță sunt adecvate mai ales pentru transportul și prezentarea mărfurilor în comerțul cu amănuntul. Datorită designului lor, tăvițele sunt adecvate pentru liniile de ambalare manuale, semiautomatizate și automatizate. Adesea, tăvițele sunt cunoscute și sub denumirea de "lădițe".

Tăvițele din carton ondulat sunt ambalaje ștanțate durabile și stabile. Avantajul suprem al tăvițelor este că înălțimea lor poate fi reglată în funcție de nevoi. În funcție de condiția produselor ambalate, acestea pot fi autoportante (de ex. băuturi la doză) sau non-portante (de ex. pungi de chipsuri). În comerțul cu amănuntul sunt adesea utilizate și tăvițe plate, cu margini stivuibile, tăvițe în L sau înalte.

Tăvițe cu colțuri de stivuire

Protecția produsului este punctul focal al acestei tăvițe cu colțuri de stivuire integrate (așa-numitele bretele). Tăvița este un ambalaj realizat folosind procese automatizate de ambalare. Cu tăvița se pot economisi până la 15% din necesarul de materiale, comparativ cu ambalajele standard. Drept urmare, nu numai că lucrați mai durabil, ci economisiți și costurile cu materialele necesare pentru tăvițe. În plus, tăvițele pot fi confecționate folosind tehnologia de ambalaje existentă.

Tăvițe cu imprimare

Imprimarea individuală a tăvițelor este folosită pentru promovarea vânzărilor și pentru comunicarea mărcii în comerțul cu amănuntul. Beneficiați de oportunități excelente de a vă lansa marca. La THIMM se utilizează diverse tehnologii de imprimare a tăvițelor. În funcție de produsele dvs., vă recomandăm de fiecare dată procesul ideal de imprimare a tăvițelor. Astfel vă asigurați întotdeauna un raport calitate-preț optim.

Tăvițe pentru iaurt

Tăvițele pentru iaurt și alte produse lactate sunt adesea cunoscute sub denumirea de "tăvițe cu iaurt" sau "lădițe cu iaurt". În aceste tăvițe pot fi amplasate atât pahare cu o singură varietate de iaurt, cât și pahare mixte. Tăvițele sunt plasate în vitrina frigorifică, facilitând astfel depozitarea. Datorită imprimării individuale a tăvițelor, acestea sunt și un instrument excelent de promovare a vânzărilor, ajutând la identificarea mai rapidă pe raft. În plus, tăvițele permit îndepărtarea ușoară a produsului de către consumator. 

Tăvițe cu trepte integrate

Tăvițele cu trepte integrate sunt potrivite pentru o prezentare optimă pe două niveluri. Aceasta este o tăviță fabricată dintr-o singură bucată din carton ondulat pentru baterii. Tăvița cu consum redus de materiale este 100% reciclabilă. Bateriile sunt dispuse intercalat în tavă, ceea ce asigură o utilizare optimă a volumului. Datorită laturilor închise, tăvița oferă un transport stabil și sigur. În comerțul cu amănuntul, tăvița poate fi ușor deschisă de la perforație, pentru a asigura o prezentare atractivă pe raft sau pe contorul de vânzări.

Dezvoltatorii noștri de ambalaje vor fi bucuroși să vă ajute să proiectați o tăviță pentru produsele dvs. Întrebaţi-ne, fără nicio obligație!. Ne bucurăm să primim întrebările Dvs.!

Alternative la tăvițe:

Se încarcă...