Decupaje din carton ondulat

decupaje-din-carton-ondulat-decupaje-cumparare-decupaj_carton-marfa_la_coala-producator-THIMM.jpg

Cel mai bine cumpărați decupaje din carton ondulat la comandă de la THIMM: aici găsiți toate informațiile privind sortimentele de carton ondulat și tipurile de ondule, despre producția de carton ondulat în cadrul THIMM și desigur despre decupajele de carton ondulat destinate scopului de utilizare urmărit de dumneavoastră.

Decupaje din carton ondulat conform FEFCO 0110

Decupajele din carton ondulat sunt mijloacele auxiliare ultimative pentru ambalarea și transportul de mărfuri. Aceste decupaje modeste pot fi utilizate în diverse scopuri:  

Decupajele din carton ondulat sunt deseori utilizate ca straturi intermediare pentru asigurarea paleților, ca soluție tip pernă, pentru acoperirea paleților pentru transportul sau depozitarea acestora sau pentru protejarea vizuală sau contra prafului a containerelor tip grilaj sau a altor containere cu utilizare multiplă. Utilizările decupajelor de carton ondulat la comandă acoperă toate domeniile, începând cu ambalare și expediție și până la transport și depozitare. Cumpărați acum decupaje din carton ondulat direct de la producător - cereți o ofertă personalizată pentru nevoile dumneavoastră.

Cumpărare decupaje din carton ondulat

Decupajele din carton ondulat la comandă direct de la producător

La THIMM găsiți decupaje din carton ondulat din producția proprie: producem decupajele pe echipamentele noastre pentru producția de carton ondulat în funcție de dimensiunile indicate de dumneavoastră.  Puteți produce pentru dumneavoastră lățimi de până la 2.500 mm. Suntem foarte flexibili în ceea ce privește dimensiunile (lungime și lățime) decupajelor dumneavoastră din carton ondulat, deoarece echipamentele noastre sunt proiectate atât pentru decupaje mici cât și mari. Căutați de exemplu decupaje din carton ondulat pentru a acoperi europaleții dumneavoastră cu dimensiuni 1.200 x 800 mm? Această misiune este foarte facilă pentru THIMM!  Luați legătura cu noi.

Calitatea și culoarea decupajelor din carton ondulat

Evitați achiziții inutile și enervante și comandați decupaje din carton ondulat, care se potrivesc perfect cerințelor dumneavoastră. THIMM vă pune la dispoziție decupaje din carton ondulat cu una sau două ondule. Putem produce decupajele dumneavoastră FEFCO 0110 în tipurile de carton ondulat cu ondulă E, ondulă B, ondulă C, ondulă T, ondulă EE, ondulă BE, ondulă EB și ondulă BC. La noi găsiți decupaje din carton ondulat alb și maro. Vă consiliem  pentru a identifica compoziția corectă de sortimente pentru decupajele din carton ondulat.

Decupajele din carton ondulat sunt ecologice

Decupajele din carton ondulat sunt produse din hârtie brută și clei. Astfel acestea sunt compuse din materii prime  complet regenerabile. Decupajele din carton ondulat pot fi reciclate integral și sunt, deci, parte a unui sistem de gestionare a materialelor în buclă închisă.
Subiectul sustenabilitate are un rol important în sensul Corporate Social Responsibility? Poate că decupajele din carton ondulat sunt ambalajele cele mai căutate pentru dumneavoastră? Vă stăm la  dispoziție cu informații.

Se încarcă...