Cutii din carton pentru mutat

cutiemutat-premium-sarcina-incarcare-stabila-cartonmutat-bazaautomata-THIMM.jpg

Împachetarea cutiilor pentru mutat nu este mereu atât de ușoară pe cât s-ar crede. Cum se asamblează o cutie pentru mutat? Care este capacitatea de încărcare a cutiilor pentru mutat? Cât de mult pot fi încărcate cutiile pentru mutat astfel încât să poată fi și transportate?   Evitați daunele sau deteriorările enervante și profitați de cutiile de mutat ale Grupului THIMM, care vă facilitează la maxim mutarea!

Cutiile pentru mutat sunt disponibile în diverse dimensiuni și calități. Beneficiați de cunoștințele noastre de specialitate despre orice cutie din carton ondulat, deoarece suntem producători încă din anul 1949. Din producția de carton ondulat obțineți cutii pentru mutat de înaltă calitate la prețuri avantajoase. Cartonul ondulat este baza și deci formula finală pentru cutii stabile și sigure pentru mutat, fiind astfel mutarea dvs. de succes!

Asamblarea cutiilor pentru mutat

Există diferențe mari în privința stabilității cutiilor pentru mutat. Și, de cele mai multe ori, stabilitatea și capacitatea de încărcare depind de asamblarea corectă a cutiilor pentru mutat. Dacă baza nu rezistă corespunzător, acest lucru duce la deteriorări enervante în timpul mutării. Pentru a evita acest lucru, dezvoltatorii noștri au construit de exemplu KARTONARA® Box: această cutie pentru mutat are o bază triplu întărită, care asigură o capacitate de încărcare de 45 kg. Această construcție asigură un transport sigur chiar și cu o încărcare neuniformă a cutiilor pentru mutat. Asamblarea cutiei pentru mutat este o joacă de copii. Și dacă aveți totuși nevoie de ajutor pentru a asambla cutia, puteți viziona un videoclip dedicat. 
Dezvoltatorii noștri au creat, cu ajutorul cutiei KARTONARA® Box PRO, o cutie premium pentru mutat, care nu lasă nimic de dorit din punct de vedere al structurii: cutia dispune de așa-numita bază automată. Acest lucru înseamnă că poate fi asamblată intuitiv în doar 2 secunde, prin simpla îndepărtare a decupajelor de pe cutie. În plus, volumul de 83 litri al cutiei poate fi umplut cu cu până la 50 kg. Datorită construcției inovatoare a capacului, cutia poate fi, de asemenea, închisă foarte ușor.

Cutii stabile pentru mutat de diverse dimensiuni și calități

Dimensiunile cutiilor pentru mutat sunt extrem de importante pentru planificarea mutării. Deoarece capacitatea de umplere a cutiilor pentru mutat depinde de dimensiunile lor. Totul este practic atunci când cutiile pentru mutat se potrivesc între ele indiferent de dimensiuni: atunci cutiile mici pentru mutat cărți de exemplu pot fi stivuite peste cutiile pentru mutat mari. Acest lucru nu numai că ajută în furgoneta care realizează transportul, ci și atunci când cutiile sunt depozitate temporar. La THIMM, cutiile pentru mutat mari și mici pot fi comandate online.

Calitatea cartonului ondulat și cutiile pentru mutat în sine au fost testate în laboratorul nostru pentru ambalaje. În prezent folosim carton ondulat din ondule de tip BE pentru producerea cutiilor pentru mutat. Este vorba de un carton ușor dublu ondulat care, în conformitate cu valorile tehnice de laborator, este adecvat pentru cutii noastre pentru mutat. Profitați de testele de asamblare și împachetați tot ce e important pentru Dvs. în cutiile noastre pentru mutat.

Transportarea și depozitarea cutiilor pentru mutat

Cutiile noastre mobile sunt dotate cu mânere ergonomice înclinate. Acestea se adaptează perfect la anatomia umană și asigură confortul la deplasare - chiar și atunci când cutiile sunt împachetate cu obiecte grele.   Datorită mânerelor, cutia pentru mutat poate fi transportată surprinzător de ușor din centrul de greutate apropiat de corp. În plus, mânerele cutiilor pentru mutat sunt întărite de 4 ori, pentru a preveni ruperea lor. 

Cutiile noastre pentru mutat sunt și cele mai bune ajutoare la mutat atunci când vine vorba de depozitare: după mutare, cutiile individuale sunt rareori ambalate, fiind depozitate în mansardă sau la subsol. Pentru fantele pentru mânere, de exemplu, cutiile pentru mutat includ capace antipraf. Acestea permit închiderea mânerelor și astfel se asigură rezistența la praf a cutiilor pentru mutat.

Cutiile pentru mutat sunt prevăzute cu câmpuri de etichetare special prevăzute. Deoarece acestea sunt grunduite cu vopsea albă și plasate logic, ele pot fi etichetate cu orice tip de stilou.   Astfel, un stilou cu vârf puternic din pâslă de exemplu nu este absolut necesar.

În magazinul nostru online de la www.kartonara.de primiți cutiile pentru mutat dirct din depozit. Pentru tipărire individuală sau cantități mari de cutii pentru mutat, contactați fără nicio obligație experții noștri de vânzări. Vor fi bucuroși să vă facă o ofertă personalizată.

Se încarcă...