Ambalaje

ambalaj-ambalaj-pentru-transport-ambalaj-de-vanzare-ambalaj-pentru-transport-carton-THIMM.jpg

Cel mai bine achiziționați ambalaje standard și soluții individuale de ambalare din carton ondulat de la THIMM: Fiind un producător de ambalaje, THIMM a fost înființat încă din anul 1949. Astăzi lucrează mai mult de 2.500 angajați pentru soluția dumneavoastră cea mai bună de ambalare. Profitați de experiența noastră extraordinară din toate domeniile aferente activității de ambalare.

Ambalaje diverse

Cutii pliabile din carton

Cutiile pliabile din carton ondulat conforme FEFCO 02 sunt cel mai practic mod de a ambala marfa dumneavoastră. Cutiile pliabile din carton sunt potrivite pentru ambalarea de produse mari sau mici, fragile sau rezistente, grele sau ușoare.  Vă oferim cutii pliabile cu dimensiuni standard în cantități reduse sau ambalaje individuale făcute la comandă. Comandați ambalajele dumneavoastră imprimate sau nu, din carton ondulat maron sau alb-după cum preferați. La THIMM găsiți cutii pliabile direct de la producătorul de ambalaje și deci la un preț avantajos.

Ambalaje pentru prezentarea la raftul de vânzare

Ambalaje pentru prezentarea la raftul de vânzare transpotă produsele dumneavoastră în condiții de siguranță, pot fi repede depozitate în comerț și asigură o prezentare perfectă la punctul de vânzare. În vorbirea curentă ambalajele pentru prezentarea la raftul de vânzare sunt deseori numite Shelf Ready Packaging (pe scurt: SRP), ceea ce definește și cerințele: ușor de identificat, ușor de deschis, ușor de poziționat, ușor de vândut și ușor de eliminat. Un ambalaj pentru prezentarea la raftul de vânzare acoperă deci nevoile producătorilor, furnizorilor, comercianților și clienților finali.

Decupaje din carton ondulat

Decupajele din carton ondulat sunt mijloacele auxiliare finale pentru ambalarea și transportul de produse. Aceste decupaje modeste au o diversitate imensă de utilizări: Decupajele din carton ondulat pot fi utilizate de exemplu pentru acoperirea paleților, ca strat intermediar pentru asigurarea paleților, ca protecție vizuală în cazul ambalajelor refolosibile, ca pernă de protecție pentru ambalaje și multe altele. La THIMM găsiți decupaje din carton ondulat conform cerințelor dumneavoastră direct de la producătorul de ambalaje la un preț avantajos.

Ambalaje ștanțate

Ambalajele ștanțate din carton ondulat fac parte din seria FEFCO 02,04 și 07. Sunt produse cu un instrument de ștanțare dintr-un decupaj decarton ondulat. În acest scop pe instrumente sunt aplicate cuțite de ștanțare și linii de tăiere pe instrumente. La THIMM găsiți produse din carton ondulat ștanțate plan sau rotativ, pe care le luați direct de la producător. În cazul ambalajelor ștanțate în sistem rotativ beneficiați între altele de o productivitate ridicată și de timpi reduși de echipare chiar și în cazul unor formate mari de ambalaje.  Ambalajele plane sunt adecvate mai ales pentru construcții complexe de ambalare, cum ar fi de exemplu mici decupaje prin ștanțare și pentru perforații cu cerințe ridicate cum ar fi Shelf Ready Packaging.

Cutii cu capac

Cutiile cu capac din carton ondulat conform fefco 03 sunt cunoscute și sub alte denumiri cum ar fi cutii cu manșon, ambalaje cu manșon sau cutii din carton tip manșon. Ambalajele cu capac constau cel puțin dintr-o parte superioară (capacul) și una inferioară (fundul).  Vorbim despe cutii cu capac din mai multe bucăți, dacă acestea constau dintr-o parte inferioară și una superioară care sunt prinse peste un corp. În cazul cutiilor cu capac se diferențiază și între ambalaje lipite și nelipite.

Ambalaje pentru livrare

Ambalajele de transport (denumite și cutii de carton de transport) din carton ondulat permit sau susțin expedierea mărfurilor până la consumatorii finali. Fiind producători de ambalaje putem produce pentru dumneavoastră ambalaje standard fiabile, cum ar fi de ex. cutii DHL, ambalaje tip scrisoare mare sau cutii pliabile la un preț avantajos. La THIMM găsiți și ambalaje individualizate de transport cu o imagine tipărită neobișnuită sau cu un sistem de închidere de siguranță obținute direct din producția de ambalaje.

 

Ambalaje de vânzare

Ambalajele de vânzare sunt acele ambalaje care sunt oferite ca o unitate formată din marfă și ambalaj. Deoarece ambalajele de vânzare sunt destinate în mod obișnuit consumatorului final privat, aceasta face începând cu anul 2019 obiectul unei obligații de participare la sistem conform prevederilor Legii germane privind ambalajele (germ. Verpackungsgesetz, abrev VerpackG). Acest lucru asigură valorificarea ecologică a ambalajelor de vânzare. Ambalajele de vânzare din carton ondulat sunt o alternativă ecologică și sustenabilă la ambalajele din materiale plastice, din stică sau metal, deoarece constau 100% din materii prime regenerabile și, în plus, sunt aproape integral reciclabile.  De multe ori ambalajele de vânzare sunt și imprimate. Astfel acestea susțin prezentarea mărcii și a mărfurilor în comerț și promovează vânzarea la punctul de vânzare.  Cumpărați ambalajele dumneavoastră de vânzare din carton ondulat direct de la producător și asigurați-vă astfel cel mai bun preț.

Ambalaje FEFCO

FEFCO este codul internațional pentru a descrie ambalajele din carton compact și ondulat. Deoarece codul FEFCO este utilizat la nivel mondial, ambalajele pot fi astfel clasificate independent de limbă. Există nouă categorii FEFCO diferite. Fiecare cod FEFCO este compus din patru cifre. Primele două cifre indică tipul de bază al ambalajului.

 

Tăvițe

În cazul tăvițelor din carton ondulat este vorba de ambalaje ștanțate. Ambalajele-tăviță sunt adecvate mai ales pentru transportul și prezentarea mărfurilor în comerțul cu amănuntul. Datorită designului lor, tăvițele sunt adecvate pentru liniile de ambalare manuale, semiautomatizate și automatizate. Adesea, tăvițele sunt cunoscute și sub denumirea de "lădițe".

Cutii pentru mutat

Cel mai bine achiziționați cutiile de carton - pentru mai mult spațiu de depozitare, pentru protecție și pentru asigurarea unei ergonomii - direct de la producătorul de ambalaje: așa obțineți cel mai bun preț și o calitate excepțională. La grupul THIMM găsiți cutii pentru mutat care au un comfort mai ridicat la transport și caracteristici specifice constructive, pentru a asigura o stabilitate mai ridicată și prezintă numeroase mici caracteristici care ușurează subiectul „mutare” și care generează un efort suplimentar. Evitați achiziția eronată enervantă de cutii standard pentru mutare și informați-vă aici, direct de la expertul în ambalaje.

 

Ambalaje pentru cadouri

Ambalaje pentru cadouri pentru articole de marcă-cumpărați-le direct de la producătorii ambalajelor: la THIMM găsiți ambalaje pentru cadouri construite și imprimate individual pentru acțiunile dumneavoastră de vânzare. Dezvoltatorii noștri de ambalaje pot dezvolta ambalaje pentru cadouri din carton ondulat pentru orice produse (de ex. sticle, dulciuri, produse cosmetice, de îngrijire și multe altele). Ambalajele cadou vă permit adăugarea unor produse promoționale sau complementare (de exemplu sticle de bere cu halbă).  Creșteți succesul dumneavoastră de vânzări în rețeaua de comerț prin ambalaje inovatoare pentru cadouri!

Ambalaje alimentare din carton ondulat

Pentru a proteja alimentele de influențe externe, concernul THIMM oferă soluții diverse din carton ondulat pentru contact direct și indirect cu alimentele. Pentru contactul direct cu alimentele umede și unsuroase este perfect tipul de carton ondulat inovator foodWave®, ce poate fi reciclat fără probleme.

Pentru producția acestui tip de carton ondulat noi procesăm hârtie din fibre virgine – în cele mai stricte condiții de igienă, conform standardului BRC. În plus, sunt utilizate doar culori de tipărire certificate, adecvate pentru contactul cu alimentele. Așadar foodWave® corespunde spiritului de pionierat al concernului THIMM!

Închiderea ambalajelor

Sistemele integrate de închidere de siguranță fac posibilă protecția cutiilor din carton și împiedică accesul nepermis. Cu ajutorul sistemelor de închidere THIMM secureLock, THIMM parcelProof și THIMM Click&Safe precum și al închiderilor autoadezive puteți proteja mărfuri valoroase sau sensibile de manipulare și plagiat. Clientul final ar dori să beneficieze de asigurarea că poate păstra marfa originală comandată și neutilizată.
În domeniul medical sunt valabile condiții stricte pentru protecția produselor cu ambalaje, pentru a evita imitațiile și pentru a exclude astfel un posibil risc pentru sănătate.

Ambalajele din carton ondulat sunt sustenabile

Ambalajele pot fi utilizate drept soluții de unică folosință sau pot fi refolosite. La THIMM găsiți ambalaje sustenabile și ecologice din carton ondulat. Un avantaj major în comparație cu alte materiale pentru ambalaje: Cutiile din carton ondulat sunt construite din materii prime regenerabile. În cadrul procesului nostru de producție de carton ondulat folosim hârtie brută și clei. Acest lucru prezintă avantaje pentru mediu și în plus atrage simpatia largă a publicului. Ambalajele din carton ondulat pot fi reciclate complet după utilizare! Tocmai din acest motiv, multe societăți mizează în mod conștient pe ambalaje din carton ondulat, deoarece acestea pot fi reciclate fără efort pentru consumatorul final. Sustenabilitatea este și rămâne un trend și este un factor important pentru strategiile societăților sau deciziile de cumpărare pentru clienți. În plus, ambalajele utilizate pe bază de hrtie au o valoare intrinsecă și sunt vândute pe piața liberă.

Ambalajele din materiale multiple produse de THIMM pot fi utilizate deseori ca soluții refolosibile. Și în cazul acestui tip de ambalaje, prelucrarea cartonului ondulat este primordială; acestea sunt combinate în plus cu alte materiale diverse.

Achiziționați ambalaje: THIMM este producătorul dumneavoastră de ambalaje

Societatea noastră afacere de familie a fost înființată în 1949 de Walter Felix Thimm.  Astăzi lucrează pentru dumneavoastră și pentru ambalajele dumneavoastră peste 3.000 de angajați în cadrul THIMM! Deoarece angajații noștri sunt sufletul companiei noastre, aceștia sunt entuziasmați de fiecare dată de lucruri noi și sunt, de fapt, parte dintr-o mare familie creativă: Căutați cea mai bună soluție pentru ambalarea și prezentarea produselor dumneavoastră? Consilierii noștri vă prezintă cu drag soluțiile de ambalare și așteaptă deja  solicitarea dumneavoastră.

De la ambalaje pentru transport sau ambalaje pentru raft adaptate comerțului și până la sisteme de prezentare publicitare și ambalaje de vânzare imprimate la o calitate ridicată-dezvoltatorii noștri de ambalaje și designerii noștri de ambalaje dezvoltă și proiectează cea mai bună soluție pentru dumneavoastră. Iar tehnologii noștri pentru ambalaje produc ambalajele dumneavoastră din carton ondulat în multe puncte de lucru, astfel încât ne puteți găsi cu siguranță și în proximitatea dumneavoastră.

Managementul calității pentru ambalajele dumneavoastră

Stabilim standarde pentru ambalajele dumneavoastră grație managementului de calitate al firmei THIMM: Managementul nostru de producție, de mediu și igienă respectă standardele internaționale și reprezintă calitate garantată și siguranța testată a ambalajelor dumneavoastră.  Garantăm în mod constant calitatea ridicată a produselor și proceselor la toate locațiile de producție de ambalaje ale grupului THIMM prin intermediul unui management sistematic al calității și prin utilizarea celor mai moderne proceduri de întreținere și producție, cum ar fi de exemplu Lean Management și Total Productive Maintenance.  În laboratoarele noastre de testare putem testa ambalajele dumneavoastră în conformitate cu standardele și normele internaționale. Aceste testări de materiale și ambalaje asigură faptul că sunt respectate toate cerințele. De exemplu verificăm rezistența la rupere a hârtiei pentru a determina rezistența pe care o hârtie o opune unei creșteri uniforme a presiunii până când aceasta se rupe. Acest test se realizează atât cu hârtia, materia primă pentru producția de carton ondulat, cât și cu cartonul în sine. Informați-vă aici asupra testelor aplicate ambalajelor, cum ar fi testul de cădere sau rezistența muchiilor. Grație planului nostru central de producție și a serviciilor logistice care răspund nevoilor, cum ar fi de exemplu sistemul nostru Supplier Management Inventory (SMI) cu schimb electronic de date (EDI), vă oferim și o siguranță ridicată de furnizare și o flexibilitate în livrarea ambalajelor dumneavoastră.

Grație planului nostru central de producție și a serviciilor logistice care răspund nevoilor, cum ar fi de exemplu sistemul nostru Supplier Management Inventory (SMI) cu schimb electronic de date (EDI), vă oferim și o siguranță ridicată de furnizare și o flexibilitate în livrarea ambalajelor dumneavoastră.

Tipărire pe ambalaj: Reclamă gratis!

Tipărirea pe ambalaj ca rețetă de succes: Ambalajele au fost mereu un instrument principal al departamentelor de marketing. Tiparul pe ambalaje vă permite să faceți uz de șase suprafețe promoționale valoroase, de multe ori în serii mari, pentru a vă atinge obiectivele de marketing: este vorba de șase suprafețe ale ambalajelor dumneavoastră!  În cadrul grupului THIMM vă punem la dispoziție cele mai moderne tehnologii de tipar pentru ambalaje:

 • Tipărire prealabilă flexografică (tehnologie Belt)pentru ambalaje
 • Tipărire prealabilă flexografică (cilindru central) pentru ambalaje
 • Tipar flexografic directpentru ambalaje
 • Tipar offset pentru ambalaje
 • Imprimare digitalăpentru ambalaje
Imprimare excepțională pe ambalaje
Imprimare excepțională pe ambalaje

Asociația profesionistă Flexodruck Fachverband e.V. a confirmat faptul că grupul THIMM este un expert în domeniul imprimării pe ambalaje: o imagine imprimată pentru ambalaje a câștigat premiul DFTA 2019 la categoria „Imprimare prealabilă carton ondulat!. O altă imagine imprimată pentru display-uri a fost desemnată câștigătoare la categoria „Imprimare digitală pe ambalaje”.  Amândouă premiile arată care sunt cerințele de calitate impuse în cadrul grupului THIMM cu privire la imprimarea pe ambalaje.

Imprimați-vă și dumneavoastră ambalajele în mod individualizat! În calitate de producător de ambalaje beneficiați desigur și de toate celalalte procedee standard de imprimare marca THIMM.  Vă putem arăta diferențele și găsim pentru dumneavoastră cea mai bună soluție de imprimare.  Sunați-ne și solicitați consultanță în domeniul imprimării.

Ambalaje imprimate:

 • Ambalajele protejează produsele dumneavoastră contra unor factori mecanici și climaticipe durata transportului și a depozitării
 • Ambalajele informează asupra conținutului prin intermediul imprimării pe ambalaje,asupra utilizării, originii și a altor informații suplimentare  
 • Ambalajele prezintă produsele și marca dumneavoastră la punctul de vânzare
 • Ambalajele influențează comportamentul de cumpărare în comerț
 • Ambalajele transportă produsele dumneavoastră de la A la B
 • Ambalajele ușurează manipularea în comerțul en-detail și în comerțul electronic
 • Ambalajele depozitează și suprapun produsele dumneavoastră în vederea utilizării eficiente a depozitelor
 • Ambalajele asigură un efect de recunoaștere a mărcii dumneavoastră  
 • Ambalajele comunică cu clienții dumneavoastră despre coduri digitale de date pentru diverse aplicații
 • Ambalajele asigură produsele dumneavoastră împotriva accesului sau manipulării neautorizate pe durata depozitării și transportului
 • Ambalajele sunt o reclamă pentru societatea dumneavoastră, marca și produsele dumneavoastră

Luați legătura cu noi – avem cel mai bun ambalaj care corespunde cerințelor dumneavoastră!

Căutați ambalaje standard? Atunci uitați-vă direct în magazinul nostru:în magazinul nostru online,la www.kartonara.de, găsiți ambalajele standardizate și accesorii care generează plus-valoare pentru utilizarea privată și comercială. Căutați soluții individualizate sau o persoană de contact pentru o tematică specială care vă preocupă? Vă rugăm să ne contactați. Angajații noștri vă ajută cu plăcere.

Se încarcă...