United Packaging a fost preluată cu succes – compania THIMM se extinde în Polonia

02.10.2019 TOP Packaging, societatea mixtă ce face parte din Grupul THIMM din orașul Tychy (în sudul Poloniei), a încheiat preluarea de la firma United Packaging SA din Skarbimierz. Chiar de la începutul lunii august a fost semnat contractul cu United Packaging – după verificarea de către Divizia antimonopol din Polonia și aprobarea din partea acesteia a avut loc preluarea firmei United Packaging începând cu data de 1.10.2019

United Packaging SA este un furnizor local de ambalaje din carton ondulat cu aproximativ 100 angajați. În urma preluării firmei United Packaging pot fi extinse în viitor nu doar capacitățile de producție din Polonia, ci se scurtează și perioadele de livrare către clienții din Polonia și clienții internaționali, datorită apropierii de locația din Wroclaw (Breslau). Preluarea firmei United Packaging este un pas strategic important pentru creșterea Grupului THIMM, cu sediul în orașul Northeim (în Saxonia Inferioară), deoarece piața din Polonia este una dintre piețele cele mai importante din Europa Centrală și de Est. Firme mari internaționale precum și o multitudine de firme regionale sunt deja prezente pe piața din Polonia.

United Packaging este – la fel ca TOP Packaging – o asociere în participațiune între Grupul THIMM și firma spaniolă Saica. THIMM deține 51% iar firma Saica 49% din acțiuni în cadrul acestei asocieri. Firma Saica este unul dintre cei mai mari producători de hârtie reciclată pentru producția de carton ondulat. Deja de la finalul anilor 1990 ambele firme afacere de familie lucrează într-o alianță strategică de vânzare.

Cum luați legătura cu firma THIMM:

Vă furnizăm oricând mai multe informații prețioase privind produsele și serviciile noastre dar și despre firma THIMM, furnizorul - lider de soluții pentru ambalaje și pentru distribuirea de marfă.  Puteți alege:

Serviciile noastre pentru reprezentanții mass - media:

La rubrica Presă pe site-ul Grupului THIMM găsiți Comunicate de presă actuale și material text și fotografic. Purtătorii noștri de cuvânt răspund cu plăcere la întrebările reprezentaților mass-media privind ambalaje, display-uri, sisteme de ambalare, servicii conexe ambalajelor sau privind grupul de societăți.

Locuri de muncă în cadrul firmei THIMM:

Vă interesează o anumită poziție în acest domeniu? La rubrica noastră Carieră puteți căuta și găsi pozițiile disponibile la acest moment în sectorul ambalajelor, fie că e vorba de tehnolog în domeniul ambalajelor, consilier vânzări sau manager.

Se încarcă...
Acest webseite foloseşte Cookies, pentru a vă garanta cele mai bune servicii posibile. Prin vizita dvs. pe Folosirea de Cookies vă exprimaţi acordul www.thimm.ro.