Un nou premiu EcoVadis: THIMM primește medalia de argint

09.09.2021 THIMM a obținut din nou medalia de argint la evaluarea EcoVadis. Cu acest premiu EcoVadis, Grupul THIMM se situează în primele 10 procente din companiile din același domeniu de activitate evaluate de EcoVadis.
Premiu EcoVadis: THIMM primește medalia de argint

Evaluarea EcoVadis se concentrează pe 21 de criterii, care sunt împărțite în patru domenii tematice: Drepturile privind mediul înconjurător, de muncă și drepturile omului, etica și achiziții sustenabile. Întrebările sau criteriile se bazează pe standarde internaționale de sustenabilitate, cum ar fi convențiile Organizației Internaționale a Muncii (convențiile OIM) sau standardul Global Reporting Initiative (IRG - Inițiativa de Raportare Globală).

În domeniul mediului, de exemplu, THIMM a reușit să obțină puncte datorită raportării transparente cu privire la indicatorii de mediu din raportul de sustenabilitate THIMM. În domeniul dreptului la muncă și al drepturilor omului au fost apreciate pozitiv, de exemplu, Codul de conduită privind sesiunile de conștientizare și organizarea flexibilă a muncii pentru angajați.

Ce este EcoVadis? În calitatea sa de platformă de evaluare recunoscută și independentă, EcoVadis verifică Responsabilitatea Socială a Întreprinderii, conform standardelor aplicabile la nivel internațional. Obiectivul EcoVadis este de a asigura transparența pentru partenerii de afaceri a performanțelor firmei în domeniul Responsabilității Sociale a Întreprinderii, cu ajutorul premiului EcoVadis.

Premiul EcoVadis este valabil timp de un an.

Evaluarea actuală și premiul EcoVadis au evidențiat potențiale importante de dezvoltare, cărora THIMM li se va dedica acum pentru ca pe viitor să implementeze măsuri specifice de îmbunătățire.

Cum luați legătura cu firma THIMM:

Vă furnizăm oricând mai multe informații prețioase privind produsele și serviciile noastre dar și despre firma THIMM, furnizorul - lider de soluții pentru ambalaje și pentru distribuirea de marfă.  Puteți alege:

  • Achiziționați ambalaje: Luați legătura cu echipa noastră de vânzări
  • Vizitați THIMM: Adresele reprezentanțelor noastre
  • Obțineți informații privind produsele noastre: Vă puteți informa online la rubrica Produsele noastre sau puteți lua legătura personal

Serviciile noastre pentru reprezentanții mass - media:

La rubrica Presă pe site-ul Grupului THIMM găsiți Comunicate de presă actuale și material text și fotografic. Purtătorii noștri de cuvânt răspund cu plăcere la întrebările reprezentaților mass-media privind ambalaje, display-uri, sisteme de ambalare, servicii conexe ambalajelor sau privind grupul de societăți.

Locuri de muncă în cadrul firmei THIMM:

Vă interesează o anumită poziție în acest domeniu? La rubrica noastră Carieră puteți căuta și găsi pozițiile disponibile la acest moment în sectorul ambalajelor, fie că e vorba de tehnolog în domeniul ambalajelor, consilier vânzări sau manager.

Se încarcă...