Un nou premiu EcoVadis: THIMM primește medalia de argint

08.01.2020 Pentru implicarea în domeniul sustenabilității și rating-ul său în domeniul Corporate Social Responsibility, firma Thimm a primit medalia de argint de la EcoVadis. Prin urmare, firma se situează peste medie comparativ cu alte firma din industria respectivă.
Premiu EcoVadis: THIMM primește medalia de argint

Prioritatea evaluării EcoVadis se concentrează pe un total de 21 de criterii, care sunt împărțite în patru domenii tematice: Dreptul la muncă și drepturile omului, mediul înconjurător, etica și achiziții sustenabile. Criteriile stabilite se bazează pe standardele internaționale de Responsabilitate Socială a Întreprinderilor, cum ar fi principiile Pactului Global sau convențiile Organizației Internaționale a Muncii. În cele patru domenii, THIMM a fost capabil să genereze mai multe puncte decât media din industrie, câștigând astfel medalia de argint.   Cu acest rezultat, firma Thimm se situează, prin comparație, în primele 18 procente din firmele din același domeniu de activitate.

Care sunt punctele forte ale firmei? În domeniul mediului înconjurător, THIMM a obținut puncte la evaluarea EcoVadis, de exemplu prin reducerea consumului de energie sau prin utilizarea de materiale naturale, iar în domeniul dreptului la muncă și al drepturilor omului, organizarea flexibilă a muncii pentru angajați, de exemplu, a fost evaluată pozitiv.   Evaluarea EcoVadis reflectă în mod pozitiv și raportarea transparentă, măsurile luate pentru sănătatea și siguranța angajaților și codul de conduită pentru furnizori.  Strategia de sustenabilitate existentă este în prezent dezvoltată în continuare la THIMM.  

Ce este EcoVadis? În calitatea sa de platformă de evaluare recunoscută și independentă, EcoVadis verifică Responsabilitatea Socială a Întreprinderii conform standardelor aplicabile la nivel internațional. Obiectivul EcoVadis este de a asigura transparența pentru partenerii de afaceri a performanțelor firmei în domeniul Responsabilității Sociale a Întreprinderii.   Concomitent, EcoVadis sprijină firmele în procesul de îmbunătățire a durabilității. 
 

Cum luați legătura cu firma THIMM:

Vă furnizăm oricând mai multe informații prețioase privind produsele și serviciile noastre dar și despre firma THIMM, furnizorul - lider de soluții pentru ambalaje și pentru distribuirea de marfă.  Puteți alege:

Serviciile noastre pentru reprezentanții mass - media:

La rubrica Presă pe site-ul Grupului THIMM găsiți Comunicate de presă actuale și material text și fotografic. Purtătorii noștri de cuvânt răspund cu plăcere la întrebările reprezentaților mass-media privind ambalaje, display-uri, sisteme de ambalare, servicii conexe ambalajelor sau privind grupul de societăți.

Locuri de muncă în cadrul firmei THIMM:

Vă interesează o anumită poziție în acest domeniu? La rubrica noastră Carieră puteți căuta și găsi pozițiile disponibile la acest moment în sectorul ambalajelor, fie că e vorba de tehnolog în domeniul ambalajelor, consilier vânzări sau manager.

Se încarcă...
Acest webseite foloseşte Cookies, pentru a vă garanta cele mai bune servicii posibile. Prin vizita dvs. pe Folosirea de Cookies vă exprimaţi acordul www.thimm.ro.