THIMM pe podium la premiul Superstar Display Award

09.11.2022 THIMM pack'n'display a obținut un triplu succes la ediția din acest an a premiului Display Superstar Award. La categoriile "Ambalaje", "Transport de mărfuri din carton ondulat" și "Autoexpunere din carton ondulat", producătorul de ambalaje și afișaje a fost premiat pentru soluțiile sale de ambalare inovatoare și durabile. Câștigătorii au fost premiați în seara zilei de 8 noiembrie, în cadrul unei gale festive la "Goldsaal" din Mainz.

Premiul Display Superstar Award recompensează anual cele mai bune promoții la punctele de vânzare și promoțiile de vânzări din nouă categorii diferite. Pentru prima dată, în paralel cu expoziția, a avut loc un program de congres "display Superstar Summit". Aici au fost prezentate exemple practice și au avut loc prelegeri pe tema sustenabilității și a spațiilor comerciale automatizate. Toate exponatele prezentate au putut fi examinate de vizitatori și de juriul independent de experți. Juriul a fost alcătuit din manageri de marketing și de produs, factori de decizie în domeniul marketingului din comerț și industrie, designeri de produs, ingineri și designeri de marcă. Thimm a primit trofeele pentru următoarele intrări la gala de premiere "Afișează noaptea superstarurilor".

Ambalaje pentru produsele pentru animale de companie ale mărcii Brit Care.

Ambalajul produsului pentru clientul nostru Vafo Praha s.r.o. este premiat cu bronz la categoria "Ambalaje".

La video

Sac de box ca 1/4 de afișare a mărcii effect®.

Standurile de prezentare pentru clientul nostru MBG International Premium Brands GmbH au fost premiate cu argint la categoria "Autoprezentare cu carton ondulat (max. un sfert de palet)".

La video

Afișaj de podea al mărcii ecologice Tartex

Display-ul pentru clientul nostru Allos Hof-Manufaktur GmbH a fost premiat cu bronz la categoria "Display de produse din carton ondulat (max. un sfert de palet)".

La video

 

 

Cum luați legătura cu firma THIMM:

Vă furnizăm oricând mai multe informații prețioase privind produsele și serviciile noastre dar și despre firma THIMM, furnizorul - lider de soluții pentru ambalaje și pentru distribuirea de marfă.  Puteți alege:

  • Achiziționați ambalaje: Luați legătura cu echipa noastră de vânzări
  • Vizitați THIMM: Adresele reprezentanțelor noastre
  • Obțineți informații privind produsele noastre: Vă puteți informa online la rubrica Produsele noastre sau puteți lua legătura personal

Serviciile noastre pentru reprezentanții mass - media:

La rubrica Presă pe site-ul Grupului THIMM găsiți Comunicate de presă actuale și material text și fotografic. Purtătorii noștri de cuvânt răspund cu plăcere la întrebările reprezentaților mass-media privind ambalaje, display-uri, sisteme de ambalare, servicii conexe ambalajelor sau privind grupul de societăți.

Locuri de muncă în cadrul firmei THIMM:

Vă interesează o anumită poziție în acest domeniu? La rubrica noastră Carieră puteți căuta și găsi pozițiile disponibile la acest moment în sectorul ambalajelor, fie că e vorba de tehnolog în domeniul ambalajelor, consilier vânzări sau manager.

Se încarcă...