THIMM participă la E-Pack Europe 2019 în Berlin

15.03.2019 E-Pack Europe are loc între 25 și 27 martie 2019, la hotelul Radisson Blu din Berlin. E-Pack Europe este o conferință interdisciplinară, pe tema pieței e-commerce aflată în continuă creștere. Conferința oferă o platformă pentru întreaga industrie a ambalajelor, pentru a discuta despre provocările și soluțiile din domeniul ambalajelor pentru piața e-commerce.
THIMM și Zalando vorbesc la E-Pack Europe
THIMM și Zalando vorbesc la E-Pack Europe despre ambalajele moderne și inteligente pentru piața e-commerce

Accentul se va pune pe soluții de ambalare inovative și durabile, studii de caz realizate de mărci și distribuitori din domeniu, precum și pe provocările tehnice legate de designul funcțional și protecția ambalajelor pentru piața e-commerce. Și THIMM va fi prezentă în calitate de speaker, începând cu 27 martie 2019. Împreună cu Zalando, unul dintre cei mai mari comercianți online, THIMM va prezenta rolurile noi și moderne ale ambalajelor pentru piața e-commerce, precum și posibilitățile inteligente de comunicare ale imaginii imprimate de pe ambalaje, datorate celei mai avansate tehnologii. Sub titlul "Customer Touchpoint #1 - brand experience packaging",  Michael Weber -Director Corporate Marketing, THIMM Group și Uwe Streiber -Lead Packaging Management, Zalando vor vorbi despre ambalaje sustenabile și funcționale pentru piața e-commerce, precum și noile posibilități de a folosi ambalajele ca și ambasador al mărcii pentru o experiență emoțională și unică de despachetare.

Cum luați legătura cu firma THIMM:

Vă furnizăm oricând mai multe informații prețioase privind produsele și serviciile noastre dar și despre firma THIMM, furnizorul - lider de soluții pentru ambalaje și pentru distribuirea de marfă.  Puteți alege:

Serviciile noastre pentru reprezentanții mass - media:

La rubrica Presă pe site-ul Grupului THIMM găsiți Comunicate de presă actuale și material text și fotografic. Purtătorii noștri de cuvânt răspund cu plăcere la întrebările reprezentaților mass-media privind ambalaje, display-uri, sisteme de ambalare, servicii conexe ambalajelor sau privind grupul de societăți.

Locuri de muncă în cadrul firmei THIMM:

Vă interesează o anumită poziție în acest domeniu? La rubrica noastră Carieră puteți căuta și găsi pozițiile disponibile la acest moment în sectorul ambalajelor, fie că e vorba de tehnolog în domeniul ambalajelor, consilier vânzări sau manager.

Se încarcă...
Acest webseite foloseşte Cookies, pentru a vă garanta cele mai bune servicii posibile. Prin vizita dvs. pe Folosirea de Cookies vă exprimaţi acordul www.thimm.ro.