THIMM pack’n‘display câștigă două premii la un concurs prestigios

26.11.2021 Soluțiile de ambalare de la THIMM pack'n'display au fost un succes în cadrul concursului Starul Publicității 3D din acest an. Au fost premiate două ambalaje din carton ondulat. Ceremonia de premiere a avut loc pe 25 noiembrie, ca parte a evenimentului POPAI DAY 2021, care s-a desfășurat la centrul de congrese O2 Universum din Praga.

Starul Publicității 3D este o competiție organizată de filiala din Europa Centrală a asociației POPAI, care oferă un spectacol de reclame și articole de cadouri și dă o perspectivă asupra domeniului publicității 3D, a cărei importanță este în continuă creștere în comparație cu media tradițională.

În competiția Starul Publicității 3D, THIMM pack'n’display a câștigat la categoriile Ambalaje și accesorii promoționale sau pentru cadouri. Primul loc a fost ocupat de Ambalajul pentru alimente cu o a doua viață, în care clientul, datorită cartonului ondulat foodWave® | heatproof, poate găti produsul din carne achiziționat și apoi, în câțiva pași simpli, poate transforma ambalajul într-o cutie de flori. Pe frumosul loc al treilea în aceeași categorie a fost  Ambalajul pentru cadou destinat bucătarilor de la emisiunea TV de succes Master Chef Cehia, care poate fi transformat într-o secundă într-o cutie pentru păstrarea rețetelor. În plus, ambalajul conține elementele pentru asamblarea unui stand din carton ondulat, care se potrivește perfect pentru gătit.

„Suntem foarte mândri că soluțiile noastre de ambalare din carton ondulat din acest an continuă succesul competiției din anul precedent”, spune Leoš Máslo, Manager de proiect POS&POP la THIMM pack'n'display, adăugând: „Apreciem foarte mult aceste premii, care sunt dovada creativității și pasiunii dezvoltatorilor noștri.”

Cum luați legătura cu firma THIMM:

Vă furnizăm oricând mai multe informații prețioase privind produsele și serviciile noastre dar și despre firma THIMM, furnizorul - lider de soluții pentru ambalaje și pentru distribuirea de marfă.  Puteți alege:

  • Achiziționați ambalaje: Luați legătura cu echipa noastră de vânzări
  • Vizitați THIMM: Adresele reprezentanțelor noastre
  • Obțineți informații privind produsele noastre: Vă puteți informa online la rubrica Produsele noastre sau puteți lua legătura personal

Serviciile noastre pentru reprezentanții mass - media:

La rubrica Presă pe site-ul Grupului THIMM găsiți Comunicate de presă actuale și material text și fotografic. Purtătorii noștri de cuvânt răspund cu plăcere la întrebările reprezentaților mass-media privind ambalaje, display-uri, sisteme de ambalare, servicii conexe ambalajelor sau privind grupul de societăți.

Locuri de muncă în cadrul firmei THIMM:

Vă interesează o anumită poziție în acest domeniu? La rubrica noastră Carieră puteți căuta și găsi pozițiile disponibile la acest moment în sectorul ambalajelor, fie că e vorba de tehnolog în domeniul ambalajelor, consilier vânzări sau manager.

Se încarcă...