THIMM este din nou distins cu premiul POPAI Awards pentru afișajele PDV-Displays

29.05.2020 La ceremonia de premiere de ieri a premiilor POPAI D-A-CH din acest an, THIMM a fost premiat pentru trei afișaje la Punctul de Vânzare . THIMM a reușit să convingă cu soluțiile sale PDV la trei categorii și a fost premiat cu popularul Indian.
Trei indieni de aur pentru afișaje POS de la THIMM

Afișajul PDV VON HALLERS

Câștigătorul statuetei de aur POPAI Awards 2020 la categoria „Băuturi, Tutun (Temporar)“
Acest afișaj PDV prezintă celebrul gin VON HALLERS de la Hardenberg-Wilthen pe un al doilea loc strălucitor. Băutura spirtoasă este afișată pe două niveluri, cu un design familiar și într-un stand de prezentare pe paleți nou conceput. Sub motto-ul „Urmează-ți inventivitatea”, Hardenberg-Wilthen AG prezintă o nouă campanie pe care THIMM a putut să o susțină din nou cu un afișaj PDV.

Standuri de prezentare pe paleți pentru jocul „Anno 1800“ de la Ubisoft

Câștigătorul statuetei de aur POPAI Awards 2020 la categoria „Telecomunicații & Computer (temporar)“
¨În primăvara anului 2019, firma Ubisoft a lansat pe piața germană popularul joc de strategie „Anno 1800”, ca joc PC. Pentru lansarea produsului, THIMM a dezvoltat un afișaj de paleți sub forma unui stand de ziare vintage. Designul se bazează pe perioada revoluției industriale din secolul al XIX-lea. Cu acest afișaj PDV, firma a convins juriul și a câștigat statueta de aur. Detalii găsiți pe pagina de produse.

Afișaj de podea pentru “Dr. Hauschka” de la Wala Heilmittel

Câștigătorul statuetei de aur POPAI Awards 2020 la categoria „Frumusețe și Parfumuri (temporar)“
Structură mai rapidă și mai simplă, unitate de expediere optimă și concept deschis: Rezultatul este un stand discret dar comunicativ pentru produse de îngrijire facială de înaltă calitate. Diferitele produse de îngrijire facială pot fi afișate pe trei niveluri. Baza fiecărui nivel oferă fante specifice produsului, care protejează produsele împotriva alunecării. Suporții integrați oferă posibilitatea de a furniza clientului informații suplimentare. Astfel este îmbunătățit și mai mult logo-ul. Detalii găsiți pe pagina de produse.

/ 3
  • Afișajul PDV VON HALLERS
  • Standuri de prezentare pe paleți pentru jocul „Anno 1800“ de la Ubisoft
  • Afișaj de podea pentru “Dr. Hauschka” de la Wala Heilmittel

Cum luați legătura cu firma THIMM:

Vă furnizăm oricând mai multe informații prețioase privind produsele și serviciile noastre dar și despre firma THIMM, furnizorul - lider de soluții pentru ambalaje și pentru distribuirea de marfă.  Puteți alege:

Serviciile noastre pentru reprezentanții mass - media:

La rubrica Presă pe site-ul Grupului THIMM găsiți Comunicate de presă actuale și material text și fotografic. Purtătorii noștri de cuvânt răspund cu plăcere la întrebările reprezentaților mass-media privind ambalaje, display-uri, sisteme de ambalare, servicii conexe ambalajelor sau privind grupul de societăți.

Locuri de muncă în cadrul firmei THIMM:

Vă interesează o anumită poziție în acest domeniu? La rubrica noastră Carieră puteți căuta și găsi pozițiile disponibile la acest moment în sectorul ambalajelor, fie că e vorba de tehnolog în domeniul ambalajelor, consilier vânzări sau manager.

Se încarcă...