THIMM dezvoltă un concept sustenabil la punctul de vânzare pentru start-up-ul Marmetube din Hamburg

30.10.2020 Acum este momentul pentru noi tradiţii - cu această viziune despre companie, cei trei fondatori ai start-up-ului în domeniul alimentar Marmetube au intrat pe piaţă cu gemurile lor inovatoare din tuburi. Și au avut succes! Pe lângă cele şapte sortimente standard, compania din Hamburg oferă şi două sortimente speciale, ediţie limitată, de gemuri din fructe pentru vară şi iarnă.
Comunicarea de marcă şi creşterea gradului de notorietate prin conceptul de punct de vânzare din carton ondulat

Noile marmelade din tub se află în comerţ din 2018. De la un mic dejun a apărut ideea unuia dintre cofondatorii Marmetube, care i-a convins şi pe ceilalţi doi membri fondatori. Se poate unge ușor pe pâine, nu mai rămân reziduuri de unt în borcanul cu gem şi, evident, produsele conţin ingrediente sustenabile – toate acestea reprezintă puncte importante pentru succesul marmeladei din tub.

Pentru a sprijini creşterea gradului de notorietate şi desfacere, THIMM a dezvoltat un concept holistic de punct de vânzare din carton ondulat, acesta constând din ambalaje pentru transport, cu ambalaj integrat, pentru raft, şi sistem de prezentare sezonier. O soluţie convingătoare, orientată spre client. În felul acesta, există o soluţie de ambalare din carton ondulat, care poate acoperi două domenii de utilizare: În timpul transportului, tuburile de marmeladă sunt protejate de influenţe externe, fiind prinse de podea cu ajutorul unui suport suplimentar din carton ondulat. În comerţul cu amănuntul, partea superioară a ambalajului poate fi separată printr-o perforaţie, iar în felul acesta ambalajul poate fi aşezat pe raft sau în sistemul de prezentare, după cum se potriveşte mai bine.
Sistemele de prezentare din carton ondulat au aspect sezonier la punctul de vânzare, respectiv roşu pentru sortimentele standard, violet pentru aromele limitate de vară, sau albastru pentru viitoarele sortimente speciale din sezonul de iarnă. Datorită variabilităţii tăvilor, două sau trei suporturi pot fi aşezate individual, pe două sau trei niveluri, în funcţie de prezentarea varietăţii de sortimente şi de volumul vânzărilor. 

Inspiraţi-vă şi citiţi mai multe informații despre marmeladele inovatoare la tub ale clientului nostru entuziast Marmetube în nostru pagina produsului.

Cum luați legătura cu firma THIMM:

Vă furnizăm oricând mai multe informații prețioase privind produsele și serviciile noastre dar și despre firma THIMM, furnizorul - lider de soluții pentru ambalaje și pentru distribuirea de marfă.  Puteți alege:

  • Achiziționați ambalaje: Luați legătura cu echipa noastră de vânzări
  • Vizitați THIMM: Adresele reprezentanțelor noastre
  • Obțineți informații privind produsele noastre: Vă puteți informa online la rubrica Produsele noastre sau puteți lua legătura personal

Serviciile noastre pentru reprezentanții mass - media:

La rubrica Presă pe site-ul Grupului THIMM găsiți Comunicate de presă actuale și material text și fotografic. Purtătorii noștri de cuvânt răspund cu plăcere la întrebările reprezentaților mass-media privind ambalaje, display-uri, sisteme de ambalare, servicii conexe ambalajelor sau privind grupul de societăți.

Locuri de muncă în cadrul firmei THIMM:

Vă interesează o anumită poziție în acest domeniu? La rubrica noastră Carieră puteți căuta și găsi pozițiile disponibile la acest moment în sectorul ambalajelor, fie că e vorba de tehnolog în domeniul ambalajelor, consilier vânzări sau manager.

Se încarcă...