THIMM câștigă premiul Axia Best Managed Companies Award 2020

15.05.2020 Best Managed Companies a fost înființată în Canada, în anii 1990, de către firma de audit și consultanță Deloitte. Între timp premiul celebru acordat de firma Deloitte, publicația Wirtschaftswoche, Credit Suisse și BDI se acordă în peste 20 de țări și este considerat o garanție a calității pentru întreprinderi mijlocii administrate cu succes.
Axia Best Managed Companies Award 2020

THIMM a convins juriul concursului Axia Best Managed Companies Awards la toate cele 4 categorii: Strategie, guvernanță și domeniul financiar, productivitate și inovație, cultură și angajament. Criteriile unitare de evaluare și clasamentele se aplică în toate țările, ceea ce face comparația la nivel global.. Odată cu obținerea premiului Axia Best Managed Companies Award 2020 firma THIMM dobândește și accesul la o rețea mondială a întreprinderilor mijlocii administrate cu succes. 

Întreprinderile mici și mijlocii se confruntă cu provocări enorme. Sunt necesare, mai mult ca niciodată, calități antreprenoriale precum capacitatea de previzionare strategică, acțiuni consecvente, orientate spre viitor și o conducere a societății orientată pe plus-valoare. Firma THIMM reprezintă aceste valori. 

Premiul Axia Best Managed Companies Award este pentru THIMM nu doar o confirmare, că firma se află pe drumul cel bun în ceea ce privește strategia și filosofia acesteia și adoptă deciziile corecte, ci și un premiu special pentru toți angajații din toate locațiile, care s-au înscris pe acest drum de succes.

Acordarea premiului nu a avut loc în cadrul unei gale festive din cauza epidemiei de corona-virus, ci a avut loc la data de 15 mai, cu respectarea tuturor prevederilor de siguranță și igienă în cadrul firmei THIMM din Northeim.  

Cum luați legătura cu firma THIMM:

Vă furnizăm oricând mai multe informații prețioase privind produsele și serviciile noastre dar și despre firma THIMM, furnizorul - lider de soluții pentru ambalaje și pentru distribuirea de marfă.  Puteți alege:

Serviciile noastre pentru reprezentanții mass - media:

La rubrica Presă pe site-ul Grupului THIMM găsiți Comunicate de presă actuale și material text și fotografic. Purtătorii noștri de cuvânt răspund cu plăcere la întrebările reprezentaților mass-media privind ambalaje, display-uri, sisteme de ambalare, servicii conexe ambalajelor sau privind grupul de societăți.

Locuri de muncă în cadrul firmei THIMM:

Vă interesează o anumită poziție în acest domeniu? La rubrica noastră Carieră puteți căuta și găsi pozițiile disponibile la acest moment în sectorul ambalajelor, fie că e vorba de tehnolog în domeniul ambalajelor, consilier vânzări sau manager.

Se încarcă...