Tehnica ISL pentru materiale spongioase și tehnicile ISL de ambalare sunt integrate în firma THIMM

02.12.2019 THIMM dezvoltă portofoliul de soluții pentru ambalaje din diferite materiale și integrează firma din Hessa ISL Schaumstoff-Technik și firma din Thuringia ISL Verpackungstechnik în Grupul THIMM. Oficiul Federal al Concurenței a aprobat preluarea ISL la data de 1 decembrie 2019. Competențele privind piesele tehnice turnate și ambalajele din polipropilenă expandată (EPP) sunt transferate din firma ISL în Grupul THIMM.
Locațiile ISL Viernheim și Serba sunt preluate în concernul THIMM

Condițiile pentru integrarea ISL au fost optime: ISL este, la fel ca firma THIMM, o companie afacere de familie cu tradiție îndelungată. Începând din anul 2008 firmele ISL și THIMM au colaborat în calitate de clienți - furnizori. ISL s-a specializat în dezvoltarea și producția de
soluții din diferite materiale și din materiale spongioase precum și piese tehnice turnate. În locațiile ISL din Viernheim și Serba ale firmei din Germania lucrează aproximativ 250 angajați. Competențele și portofoliul de produse se completează optim în cadrul THIMM Packaging Systems. Sinergiile dintre ISL și THIMM se regăsesc, de asemenea, în domeniile noastre comune de activitate. Concernul ISL dispune de două reprezentanțe în Cehia și în Slovacia, care nu au fost transferate, cu care există însă planuri pentru o colaborare în parteneriat.

Integrarea ISL este un pas important în strategia de creștere a Grupului THIMM: Pe lângă portofoliul extins de servicii și ambalaje refolosibile ale ISL, firma THIMM mai dobândește încă două locații. Locațiile ISL de până acum din Viernheim și Serba completează ideal din punct de vedere geografic locațiile existente ale firmei THIMM.

Puteți afla informații suplimentare despre preluarea concernului german ISL prin comunicatul nostru de presă.

Cum luați legătura cu firma THIMM:

Vă furnizăm oricând mai multe informații prețioase privind produsele și serviciile noastre dar și despre firma THIMM, furnizorul - lider de soluții pentru ambalaje și pentru distribuirea de marfă.  Puteți alege:

Serviciile noastre pentru reprezentanții mass - media:

La rubrica Presă pe site-ul Grupului THIMM găsiți Comunicate de presă actuale și material text și fotografic. Purtătorii noștri de cuvânt răspund cu plăcere la întrebările reprezentaților mass-media privind ambalaje, display-uri, sisteme de ambalare, servicii conexe ambalajelor sau privind grupul de societăți.

Locuri de muncă în cadrul firmei THIMM:

Vă interesează o anumită poziție în acest domeniu? La rubrica noastră Carieră puteți căuta și găsi pozițiile disponibile la acest moment în sectorul ambalajelor, fie că e vorba de tehnolog în domeniul ambalajelor, consilier vânzări sau manager.

Se încarcă...