Tăvițele pentru margarină și grăsimi tartinabile devin displayuri eficiente

27.11.2019 În tăvițele stivuibile din carton ondulat, producătorul de alimente Deli Reform ambalează margarinele și grăsimile tartinabile. Aceste tăvițe sunt stivuite pe paleți pentru a fi plasate la Punctul de Vânzare. Colțurile inovatoare de prezentare fac din tăvițe un display rentabil pentru POS.
Tăvițe pentru margarină și grăsimi tartinabile de la Deli Reform

Tăvițele din carton ondulat pentru Deli Reform asigură o eficiență sporită la Punctul de Vânzare. Tăvițele complet automatizate sunt utilizate atât pe rafturi și în vitrine frigorifice, cât și ca amplasamente secundare: Prin stivuirea combinată pe paleți și prin montarea colțurilor de prezentare, tăvițele devin un display rentabil pentru PDV.

Tăvițele pentru margarină și grăsimi tartinabile sunt produse la THIMM folosind preimprimarea Flexo. Prin acest proces inovator de imprimare cu role se imprimă pe stratul exterior al cartonului ondulat, producând astfel ondule EE pentru tăvițe.   Acest proces de imprimare generează rezultate optime de imprimare pentru tăvițe.

Citiți și referințele clienților Deli Reform sau comunicatul nostru de presă.

Cum luați legătura cu firma THIMM:

Vă furnizăm oricând mai multe informații prețioase privind produsele și serviciile noastre dar și despre firma THIMM, furnizorul - lider de soluții pentru ambalaje și pentru distribuirea de marfă.  Puteți alege:

Serviciile noastre pentru reprezentanții mass - media:

La rubrica Presă pe site-ul Grupului THIMM găsiți Comunicate de presă actuale și material text și fotografic. Purtătorii noștri de cuvânt răspund cu plăcere la întrebările reprezentaților mass-media privind ambalaje, display-uri, sisteme de ambalare, servicii conexe ambalajelor sau privind grupul de societăți.

Locuri de muncă în cadrul firmei THIMM:

Vă interesează o anumită poziție în acest domeniu? La rubrica noastră Carieră puteți căuta și găsi pozițiile disponibile la acest moment în sectorul ambalajelor, fie că e vorba de tehnolog în domeniul ambalajelor, consilier vânzări sau manager.

Se încarcă...