Sustainable Packaging Solutions

18.11.2020 Soluții sustenabile pentru ambalaje din centrul de competență THIMM Sustainable Packaging Solutions. Experții noștri se ocupă, printre altele, cu vizualizarea conceptelor de sustenabilitate, circuitul pentru reciclarea materialelor plastice și a cartonului ondulat, colectarea datelor pentru găsirea de soluții sustenabile privind ambalaje mai bune și diferențiabile.
sustenabil ambalaje circuitul

Soluțiile de ambalare sustenabile sunt o tendință în continuă creștere: Ca partener strategic al clienților noștri noi ne dorim să fim mai mult decât un simplu furnizor de ambalaje, în special atunci când este vorba despre soluții inteligente, eficiență și sustenabilitate.

Pentru a putea consolida în continuare competența noastră de consultanță, în luna octombrie 2019 a fost înființat centrul de competență „Sustainable Packaging Solutions“. Atenția noastră este axată pe conceperea, analiza și comercializarea soluțiilor sustenabile pentru ambalaje. Odată cu înființarea centrului de competență putem reacționa mai rapid la tendințele din domeniul sustenabilitate, iar acest avantaj îl putem transmite și clienților noștri.

 „În primul rând este vorba despre a stabili dimensiunile sustenabilității și a dobândi o înțelegere comună“, declară Michael Burkowski, directorul centrului de competență din cadrul firmei THIMM.  „Clienții noștri vor propuneri clare și au nevoie de valori comprehensibile.“

 

 

Cum luați legătura cu firma THIMM:

Vă furnizăm oricând mai multe informații prețioase privind produsele și serviciile noastre dar și despre firma THIMM, furnizorul - lider de soluții pentru ambalaje și pentru distribuirea de marfă.  Puteți alege:

Serviciile noastre pentru reprezentanții mass - media:

La rubrica Presă pe site-ul Grupului THIMM găsiți Comunicate de presă actuale și material text și fotografic. Purtătorii noștri de cuvânt răspund cu plăcere la întrebările reprezentaților mass-media privind ambalaje, display-uri, sisteme de ambalare, servicii conexe ambalajelor sau privind grupul de societăți.

Locuri de muncă în cadrul firmei THIMM:

Vă interesează o anumită poziție în acest domeniu? La rubrica noastră Carieră puteți căuta și găsi pozițiile disponibile la acest moment în sectorul ambalajelor, fie că e vorba de tehnolog în domeniul ambalajelor, consilier vânzări sau manager.

Se încarcă...