Ștanțare digitală cu laser: Fabricarea de soluții de ambalaj precise

15.01.2020 Prin investiția în noua mașină digitală de ștanțare cu laser Highcon Beam 2C, care a fost pusă în funcțiune în ianuarie la fabrica de producție cehă din Všetaty, THIMM își extinde capacitățile de procesare digitalizată a cartonului ondulat.
Mașină digitală de ultimă generație de ștanțare cu laser pentru ștanțarea digitală cu laser a cartonului ondulat (fotografie ©Highcon)

Mașina digitală de ștanțare cu laser este de ultimă generație și, prin designul său, unică în Europa.   Highcon Beam 2C, cu ajutorul laserului, ștanțează și gravează carton ondulat cu o precizie absolută. Canelurile sunt posibile cu ajutorul tehnologiei patentate DART (Digital Adhesive Rule Technology). Întregul proces de lucru, din etapa de proiectare până la finisare, este digital. Procesul digital de ștanțare cu laser este flexibil, fiabil și rapid. Nu sunt necesare matrițe de ștanțare suplimentare.

Ștanțarea digitală cu laser aduce producția de ambalaje și displayuri la un nivel superior. Clienții THIMM beneficiază de noile opțiuni de proiectare și construcție, care pot fi obținute doar datorită tehnologiei precise cu laser. Designerii, experții în marketing și cumpărătorii au multe avantaje cu această nouă tehnologie digitală de ștanțare cu laser. Informați-vă aici despre posibilitățile de utilizare sau citiți mai multe detalii în comunicatul nostru de presă.  

Cum luați legătura cu firma THIMM:

Vă furnizăm oricând mai multe informații prețioase privind produsele și serviciile noastre dar și despre firma THIMM, furnizorul - lider de soluții pentru ambalaje și pentru distribuirea de marfă.  Puteți alege:

Serviciile noastre pentru reprezentanții mass - media:

La rubrica Presă pe site-ul Grupului THIMM găsiți Comunicate de presă actuale și material text și fotografic. Purtătorii noștri de cuvânt răspund cu plăcere la întrebările reprezentaților mass-media privind ambalaje, display-uri, sisteme de ambalare, servicii conexe ambalajelor sau privind grupul de societăți.

Locuri de muncă în cadrul firmei THIMM:

Vă interesează o anumită poziție în acest domeniu? La rubrica noastră Carieră puteți căuta și găsi pozițiile disponibile la acest moment în sectorul ambalajelor, fie că e vorba de tehnolog în domeniul ambalajelor, consilier vânzări sau manager.

Se încarcă...