Standul de prezentare Sanella de la THIMM câștigă WorldStar Packaging Award 2019

16.05.2019 Standul de prezentare Sanella a convins juriul de la Organizaţia Mondială a Ambalajelor (WPO) prin prezentarea unitară și conceptul de ambalare și a câștigat premiul WorldStar Packaging Award 2019.
THIMM pack'n'display câștigă premiul WorldStar Packaging Award 2019 cu standul de prezentare Sanella

WorldStar Packaging Award este un premiu internațional. Se pot califica doar ambalajele și standurile de prezentare care au câștigat deja la un concurs național (Innovationspreis Wellpappe, Obal Roku, Deutscher Verpackungspreis, Display Superstar, iF Design Award). Câștigătorii, care se numără astfel printre „cei mai buni dintre cei mai buni”, sunt evaluați de juriu pe baza criteriilor de scop, inovație şi design grafic.

Câștigătorii premiilor WorldStar Packaging Award au fost anunțați în cadrul ceremoniei de înmânare a premiilor care a avut loc în 15 mai 2019 la Praga, Cehia. Printre aceștia au fost și creatorii standului de prezentare Sanella de la THIMM. Standul de prezentare Sanella câștigase deja premiul german pentru ambalaje (DVI) și s-a calificat astfel pentru WorldStar Packaging Award, pe care l-a și câștigat. Standul de prezentare și conceptul de ambalare au fost create ca materiale promoționale pentru seturile de copt Sanella „Riesen-Stück Kuchenglück”. Ambalajele pentru vânzare cu rol promoțional sunt aranjate pe standul de prezentare Sanella sub formă de felii de tort și combină într-un set toate ingredientele, inclusiv forma de copt din carton ondulat. Forma și posibilitatea de refolosire ale ambalajelor din carton ondulat sunt la fel de speciale la POS ca setul de copt Sanella. Citiți mai multe despre standul de prezentare a seturilor de copt Sanella pe pagina produsului.

Cum luați legătura cu firma THIMM:

Vă furnizăm oricând mai multe informații prețioase privind produsele și serviciile noastre dar și despre firma THIMM, furnizorul - lider de soluții pentru ambalaje și pentru distribuirea de marfă.  Puteți alege:

Serviciile noastre pentru reprezentanții mass - media:

La rubrica Presă pe site-ul Grupului THIMM găsiți Comunicate de presă actuale și material text și fotografic. Purtătorii noștri de cuvânt răspund cu plăcere la întrebările reprezentaților mass-media privind ambalaje, display-uri, sisteme de ambalare, servicii conexe ambalajelor sau privind grupul de societăți.

Locuri de muncă în cadrul firmei THIMM:

Vă interesează o anumită poziție în acest domeniu? La rubrica noastră Carieră puteți căuta și găsi pozițiile disponibile la acest moment în sectorul ambalajelor, fie că e vorba de tehnolog în domeniul ambalajelor, consilier vânzări sau manager.

Se încarcă...
Acest webseite foloseşte Cookies, pentru a vă garanta cele mai bune servicii posibile. Prin vizita dvs. pe Folosirea de Cookies vă exprimaţi acordul www.thimm.ro.