Soluție smart cu afișajele-SRP pentru Deli Reform

30.10.2019 De 60 de ani, firma Deli Reform se specializează în producția de grăsimi și margarine vegetale tartinabile obținute din grăsimi și uleiuri nehidrogenate. Marca Deli Reform, deținută de firma Walter Rau GmbH din Hilter am Teutoburger Wald, folosește doar materii prime de înaltă calitate pentru produsele sale. Deli Reform folosește doar energie regenerabilă în procesul de producție. Deli Reform implementează această acțiune sustenabilă și împreună cu THIMM, în domeniul ambalajelor și al prezentării produselor din carton ondulat durabil.
Lansare eficientă a mărcii și prezentare ordonată a produselor cu afișaje și ambalajele de raft SRP pentru Deli Reform

Prin proiectarea în comun a afișajului, Deli Reform și THIMM au dorit completarea prezentării la raft cu un concept de afișaj care să fie ușor de manipulat și, concomitent, să obțină la PDV un efect puternic și adaptat grupului-țintă. Afișajul SRP pentru Deli Reform este ușor de configurat prin stivuirea tăvițelor-standard și reprezintă completarea perfectă pentru plasările secundare suplimentare. Afișajul SRP pentru Deli Reform extinde și mai mult plasarea produsului în magazin, în plus față de tăvițele-standard de pe raft.

Prezentarea la raft și plasarea secundară suplimentară realizate cu afișajele SRP cu "colțuri-de afișaj" configurate individual sporesc atenția și nivelul de percepere a mărcii Deli Reform la PDV. Colțurile de stivuire integrate ale tăviței-standard permit configurarea facilă a afișajului SRP și oferă un nivel ridicat de stabilitate la stivuire.  După vânzare, tăvițele-standard de la Deli Reform, fabricate 100% din carton ondulat durabil, sunt ușor de reciclat.

Nu numai combinația dintre ambalaj și afișaj este specială, ci și cea dintre procesele de imprimare. Tăvițele-standard stivuite sunt tipărite cu procesul de preprint-Flexo, iar "colțurile-afișajului" sunt imprimate digital, toate la calitate optimă. Imaginile de înaltă rezoluție, obținute cu ambele procese de imprimare, evidențiază o prezentare eficientă a mărcii Deli Reform. Culorile produselor sunt reflectate în design-ul ambalajului, crescând astfel valoarea de recunoaștere a mărcii Deli Reform. "Colțurile-afișajului" pot fi configurate individual de ex. pentru ediții limitate ale unor acțiuni competiționale și promoționale.

Citiți aici mai multe despre afișajul SRP și despre ambalajale Shelf-Ready de la Deli Reform.

Cum luați legătura cu firma THIMM:

Vă furnizăm oricând mai multe informații prețioase privind produsele și serviciile noastre dar și despre firma THIMM, furnizorul - lider de soluții pentru ambalaje și pentru distribuirea de marfă.  Puteți alege:

Serviciile noastre pentru reprezentanții mass - media:

La rubrica Presă pe site-ul Grupului THIMM găsiți Comunicate de presă actuale și material text și fotografic. Purtătorii noștri de cuvânt răspund cu plăcere la întrebările reprezentaților mass-media privind ambalaje, display-uri, sisteme de ambalare, servicii conexe ambalajelor sau privind grupul de societăți.

Locuri de muncă în cadrul firmei THIMM:

Vă interesează o anumită poziție în acest domeniu? La rubrica noastră Carieră puteți căuta și găsi pozițiile disponibile la acest moment în sectorul ambalajelor, fie că e vorba de tehnolog în domeniul ambalajelor, consilier vânzări sau manager.

Se încarcă...