Sistem de prezentare din carton ondulat pentru maşini de jucărie

07.12.2020 Plăcerea de a conduce un vehicul de către cei mici - maşinile şi seturile de jucării electronice de la Vtech, inspirate de serialul de pe Netflix „Tut Tut Cory Flitzer”, cuceresc camerele celor mici şi sunt puse în evidenţă de sistemele suport din carton ondulat la punctele de vânzare.

Tut Tut Cory Flitzer este un nou serial tv de pe Netflix, care se adresează copiilor mici şi preşcolarilor, bazat pe popularul Tut Tut Baby Flitzer. Jucăriile de la VTech® aduc în comerţ eroii-maşinuţe din noul serial. Serialul de animaţie pentru copii se difuzează pe Netflix din luna ianuarie 2020 şi prezintă povestea plină de farmec a lui Cory Flitzer, a familiei sale şi a prietenilor săi, care trec prin aventuri incitante şi situaţii amuzante de zi cu zi în Tut-Tut-Hausen. VTech® oferă jucăriile care se potrivesc pentru serialul Netflix: Cory şi cinci dintre prietenii săi, fiind maşini de jucărie disponibile cu vocile originale, precum şi seturi de jucării, bazate pe diferite locuri prezentate în serial.

 

Pentru comercializarea jucăriilor în alte locuri decât pe rafturi, se poate utiliza sistemul de prezentare din carton ondulat pentru punctele de vânzare. Cory Flitzer, „în mărime naturală”, atrage imediat atenţia celor mari şi celor mici, trezind dorinţa de a cumpăra produsele. Diferitele maşini de jucărie şi seturi complete sunt prezentate pe suport etajat. Liniile curbe din sistemul de prezentare amintesc de o maşină realistă - un Cory Flitzer format mare! Jucăriile pot fi extrase din ambele părţi. În plus, pe fiecare parte, poate fi admirată întreaga gamă de jucării diverse Vtech marca Tut Tut Baby Flitzer. Pe lângă cele şase maşini electronice individuale de jucărie, gama este completată de trei seturi de jucării.

 

VTech® este cel mai mare furnizor mondial de jocuri educaţionale electronice adecvate vârstei, realizate pentru copii cu vârsta cuprinsă între 0 şi 12 ani. În 1992 a fost fondată filiala germană Filderstadt a concernului internaţional, firma mamă a acestuia având sediul în Hong Kong. Ca pionier în domeniul jucăriilor educaţionale, VTech® dezvoltă jocuri educaţionale inovatoare, de înaltă calitate, care promovează dezvoltarea copiilor şi combină învăţarea cu distracţia. Portofoliul cuprinde de la jucării pentru bebeluși, jucării pentru copii preşcolari, cum ar fi sistemul de cărţi de învăţare MagiBook® până la camere digitale KidiZoom®. VTech® este lider de piaţă în Germania pe piaţa de produse pentru copii mici, precum şi în domeniile divertisment electronic şi calculatoare educaţionale. Informaţii suplimentare se pot obţine pe www.vtech.de.

 

Mai multe informaţii, particularităţi tehnice şi avantajele pentru clienţi ale sistemului suport din carton ondulat la punctele de vânzare pot fi găsite pe pagina noastră de produs, cu imaginile corespunzătoare.

Cum luați legătura cu firma THIMM:

Vă furnizăm oricând mai multe informații prețioase privind produsele și serviciile noastre dar și despre firma THIMM, furnizorul - lider de soluții pentru ambalaje și pentru distribuirea de marfă.  Puteți alege:

  • Achiziționați ambalaje: Luați legătura cu echipa noastră de vânzări
  • Vizitați THIMM: Adresele reprezentanțelor noastre
  • Obțineți informații privind produsele noastre: Vă puteți informa online la rubrica Produsele noastre sau puteți lua legătura personal

Serviciile noastre pentru reprezentanții mass - media:

La rubrica Presă pe site-ul Grupului THIMM găsiți Comunicate de presă actuale și material text și fotografic. Purtătorii noștri de cuvânt răspund cu plăcere la întrebările reprezentaților mass-media privind ambalaje, display-uri, sisteme de ambalare, servicii conexe ambalajelor sau privind grupul de societăți.

Locuri de muncă în cadrul firmei THIMM:

Vă interesează o anumită poziție în acest domeniu? La rubrica noastră Carieră puteți căuta și găsi pozițiile disponibile la acest moment în sectorul ambalajelor, fie că e vorba de tehnolog în domeniul ambalajelor, consilier vânzări sau manager.

Se încarcă...