Premiul POPAI D-A-CH 2021: Lista câștigătorilor!

07.06.2021 Concernul THIMM a fost premiat cu ocazia POPAI D-A-CH Award 2021 la categoriile „Călătorii, timp liber și automobile, sport și jocuri“ și „Frumusețe și parfumuri“ cu trei premii la categoria bronz.

La ediția de anul acesta organizarea și derularea acestui eveniment pentru acordarea premiului POPAI D-A-CH Award au fost complet digitalizate, în contextul pandemiei globale. În cadrul unei gale virtuale POPAI-Gala pentru acordarea premiului, ce putea fi urmărită live pe canalul YouTube, au fost comunicate numele câștigătorilor de anul acesta:

  • Standuri de prezentare de Crăciun „Green Christmas“ pentru produsele cosmetice naturale Weleda (Câștigătorii medaliei de bronz la concursul POPAI D-A-CH Awards 2021 la categoria „Frumusețe și parfumuri“)

A acționa sustenabil și cu economie de resurse este unul dintre principiile de bază ale firmei Weleda. Cu ajutorul sistemelor de prezentare premiate POPAI firma Weleda combină tema Crăciunului cu sustenabilitate și implementează produse cosmetice ambalate în mod atractiv la punctul de vânzare. Puteți găsi mai multe informații despre acești câștigători ai medaliei de bronz la concursul POPAI în comunicatul nostru de presă.

  • Standuri de prezentare pe podea pentru jucării educaționale „Tut Tut Cory Flitzer“ marca VTech (Câștigătorii medaliei de bronz POPAI D-A-CH Awards 2021 la categoria „Călătorii, timp liber și domeniul auto, sport și jocuri“)

Seturi de jucării și mașini electronice, care reprezintă personaje din seria cu același nume de pe canalul Netflix, își găsesc locul în sistemul de prezentare pe podea premiat POPAI: Sistemul de prezentare îl prezintă pe eroul serialului Cory Flitzer în mărime naturală. Având înălțimea de 160 centimetri și suprafața de bază a unui euro-palet sistemul de prezentare este o atracție în magazinele de jucării. Puteți găsi mai multe informații despre acești câștigători ai medaliei de bronz la concursul POPAI în comunicatul nostru de presă.

  • Ambalaj pentru livrare cu sistem de închidere de siguranță pentru magazinul online Salwa Petersen (Câștigătorii medaliei de bronz la concursul POPAI D-A-CH Awards 2021 la categoria „Frumusețe și parfumuri“)

Acest start-up s-a specializat pe produse de îngrijire păr: Proprietara Salwa Petersen combină rețetele tradiționale din țara ei - Ciad - cu tehnici moderne. Pentru primul ambalaj pentru transport al firmei nou înființate accentul era și pe aspectul atrăgător, pe lângă protecția produsului și transportul sigur al mărfurilor. Puteți afla informații suplimentare despre câștigătorii acestui premiu de bronz POPAI în comunicatul nostru de presă.

 

Cum luați legătura cu firma THIMM:

Vă furnizăm oricând mai multe informații prețioase privind produsele și serviciile noastre dar și despre firma THIMM, furnizorul - lider de soluții pentru ambalaje și pentru distribuirea de marfă.  Puteți alege:

  • Achiziționați ambalaje: Luați legătura cu echipa noastră de vânzări
  • Vizitați THIMM: Adresele reprezentanțelor noastre
  • Obțineți informații privind produsele noastre: Vă puteți informa online la rubrica Produsele noastre sau puteți lua legătura personal

Serviciile noastre pentru reprezentanții mass - media:

La rubrica Presă pe site-ul Grupului THIMM găsiți Comunicate de presă actuale și material text și fotografic. Purtătorii noștri de cuvânt răspund cu plăcere la întrebările reprezentaților mass-media privind ambalaje, display-uri, sisteme de ambalare, servicii conexe ambalajelor sau privind grupul de societăți.

Locuri de muncă în cadrul firmei THIMM:

Vă interesează o anumită poziție în acest domeniu? La rubrica noastră Carieră puteți căuta și găsi pozițiile disponibile la acest moment în sectorul ambalajelor, fie că e vorba de tehnolog în domeniul ambalajelor, consilier vânzări sau manager.

Se încarcă...