Plăcerea jocurilor video cu cartonul ondulat

03.12.2018 Cu Nintendo Labo, compania japoneză prezintă o nouă veritabilă inovație. Software-ul vă invită să construiți, să vă jucați și să explorați – și îmbină jocurile digitale cu aptitudinile de dexteritate și creativitate. THIMM este partenerul potrivit pentru producția plăcilor de carton ondulat necesare.
Nintendo Labo garantează plăcerea jocurilor video inovatoare.

Din plăcile de carton ondulat ștanțate în prealabil pot fi confecționate diferite lucruri: un înger, un robot, un pian, sistemul de control al unui submarin, un avion, o mașină și multe altele. Nu sunt necesare alte mijloace auxiliare sau adeziv. Bineînțeles, așa-numitele Toy-Con pot fi vopsite sau lipite – Creativitatea nu are limite. Apoi, operele de artă mai mici sau mai complexe sunt conectate la consola TV Nintendo Switch și jocul poate începe.

În cadrul Nintendo Labo, cartonul ondulat a devenit parte integrantă interactivă a produsului final, care trebuie să funcționeze până la ultimul detaliu pentru a asigura plăcerea jocului. Un proiect ambițios și interesant pentru experții în ambalaje din cadrul THIMM – descoperiți mai multe cu privire la acest subiect în comunicatul nostru de presă.

Cum luați legătura cu firma THIMM:

Vă furnizăm oricând mai multe informații prețioase privind produsele și serviciile noastre dar și despre firma THIMM, furnizorul - lider de soluții pentru ambalaje și pentru distribuirea de marfă.  Puteți alege:

Serviciile noastre pentru reprezentanții mass - media:

La rubrica Presă pe site-ul Grupului THIMM găsiți Comunicate de presă actuale și material text și fotografic. Purtătorii noștri de cuvânt răspund cu plăcere la întrebările reprezentaților mass-media privind ambalaje, display-uri, sisteme de ambalare, servicii conexe ambalajelor sau privind grupul de societăți.

Locuri de muncă în cadrul firmei THIMM:

Vă interesează o anumită poziție în acest domeniu? La rubrica noastră Carieră puteți căuta și găsi pozițiile disponibile la acest moment în sectorul ambalajelor, fie că e vorba de tehnolog în domeniul ambalajelor, consilier vânzări sau manager.

Se încarcă...
Acest webseite foloseşte Cookies, pentru a vă garanta cele mai bune servicii posibile. Prin vizita dvs. pe Folosirea de Cookies vă exprimaţi acordul www.thimm.ro.