Plăcerea jocurilor video cu cartonul ondulat

03.12.2018 Cu Nintendo Labo, compania japoneză prezintă o nouă veritabilă inovație. Software-ul vă invită să construiți, să vă jucați și să explorați – și îmbină jocurile digitale cu aptitudinile de dexteritate și creativitate. THIMM este partenerul potrivit pentru producția plăcilor de carton ondulat necesare.
Nintendo Labo garantează plăcerea jocurilor video inovatoare.

Din plăcile de carton ondulat ștanțate în prealabil pot fi confecționate diferite lucruri: un înger, un robot, un pian, sistemul de control al unui submarin, un avion, o mașină și multe altele. Nu sunt necesare alte mijloace auxiliare sau adeziv. Bineînțeles, așa-numitele Toy-Con pot fi vopsite sau lipite – Creativitatea nu are limite. Apoi, operele de artă mai mici sau mai complexe sunt conectate la consola TV Nintendo Switch și jocul poate începe.

În cadrul Nintendo Labo, cartonul ondulat a devenit parte integrantă interactivă a produsului final, care trebuie să funcționeze până la ultimul detaliu pentru a asigura plăcerea jocului. Un proiect ambițios și interesant pentru experții în ambalaje din cadrul THIMM – descoperiți mai multe cu privire la acest subiect în comunicatul nostru de presă.

Se încarcă...
Acest webseite foloseşte Cookies, pentru a vă garanta cele mai bune servicii posibile. Prin vizita dvs. pe Folosirea de Cookies vă exprimaţi acordul www.thimm.ro.