opTHIMMizat - Reduceți costurile cu ambalajele, costurile de proces și cu logistica prin optimizarea portofoliului

10.08.2020 În optimizarea portofoliului, întregul proces este analizat din punct de vedere al efectelor asupra costurilor și durabilității, de-a lungul întregului lanț de aprovizionare. THIMM folosește o abordare integrată, ce include atât sectoare interne cât și externe. Vă puteți aștepta la o identificare și o prezentare structurată a potențialului de economisire prognozat.
opTHIMMizat: Vă arătăm avantajele optimizării portofoliului

Evaluăm procesele, mașinile și ambalajele dvs. Experții noștri vă vor consilia cu privire la problema dvs. individuală și vor găsi soluția ideală pentru dvs. Inginerii noștri de ambalaje vin cu cunoștințele speciale despre proces și experiența lor vastă.
Structurile Dvs. și cele ale clienților Dvs. cresc constant de-a lungul anilor și, implicit, probabil că și gama Dvs. de ambalaje. Experții noștri analizează portofoliul dvs. de ambalaje din punct de vedere al tipului de ambalaj, costurilor, materialului de ambalare și multe altele, și vă arată cum să vă optimizați ambalajul. 

În același timp, analizăm procesul de tipărire utilizat în prezent, întregul lanț de proces de-a lungul lanțului de aprovizionare și sectorul logistic. Aici vă arătăm cum putem crește eficiența și reduce costurile. Tehnologiile de ultimă generație și standardele recunoscute contribuie la îmbunătățirea continuă a proceselor.
Prin optimizarea portofoliului nu numai că facem ceva bun pentru dvs., dar, prin reducerea CO2 și o mai bună utilizare a resurselor și materiilor prime, contribuim și la aspectul din ce în ce mai important al durabilității.

 

Cum luați legătura cu firma THIMM:

Vă furnizăm oricând mai multe informații prețioase privind produsele și serviciile noastre dar și despre firma THIMM, furnizorul - lider de soluții pentru ambalaje și pentru distribuirea de marfă.  Puteți alege:

Serviciile noastre pentru reprezentanții mass - media:

La rubrica Presă pe site-ul Grupului THIMM găsiți Comunicate de presă actuale și material text și fotografic. Purtătorii noștri de cuvânt răspund cu plăcere la întrebările reprezentaților mass-media privind ambalaje, display-uri, sisteme de ambalare, servicii conexe ambalajelor sau privind grupul de societăți.

Locuri de muncă în cadrul firmei THIMM:

Vă interesează o anumită poziție în acest domeniu? La rubrica noastră Carieră puteți căuta și găsi pozițiile disponibile la acest moment în sectorul ambalajelor, fie că e vorba de tehnolog în domeniul ambalajelor, consilier vânzări sau manager.

Se încarcă...