Obal roku 2019: Ambalajele THIMM au convins juriul la concursul Obal roku!

25.06.2019 Soluțiile de ambalare produse de firma THIMM au concurat pentru titlul Obal roku 2019 (ambalajul anului 2019). În intervalul 18-20 iunie juriul prezent la concursul Obal roku pentru ambalaje din Cehia s-a reunit și a evaluat ambalajele din punct de vedere al caracterului inovator, protejarea produselor, cerințele consumatorilor și sustenabilitate, precum și cu privire la aspectele legislative și marketing.
Ambalajele THIMM premiate la Obal roku 2019

În concursul Obal roku 2019 cu peste 100 de aplicații depuse, firma THIMM a adus în concurs soluțiile sale pentru ambalaje.

Cu ocazia "After Judging Cocktail Party" câștigătorii concursului pentru ambalaje Obal roku au fost făcuți cunoscuți în mod neoficial. Juriul - președinta juriului fiind ing. Jana Zizkova - a fost convins de 5 soluții de ambalare de la firma THIMM:

Suntem foarte mândri că firma THIMM a continuat șirul de succese din anii precedenți și a câștigat și în 2019 premii la concursul Obal roku! Concursul pentru ambalaje Obal roku va fi organizat anul acesta de asociația cehă pentru ambalaje SYBA, iar câștigătorii Obal roku se califică automat pentru participarea la concursul internațional pentru ambalaje "WorldStar for Packaging". 

Acordarea oficială a premiilor la concursul Obal roku 2019 va avea loc în cadrul serii de gală la Congresul OBALKO în data de 24 octombrie în Praga.

Cum luați legătura cu firma THIMM:

Vă furnizăm oricând mai multe informații prețioase privind produsele și serviciile noastre dar și despre firma THIMM, furnizorul - lider de soluții pentru ambalaje și pentru distribuirea de marfă.  Puteți alege:

Serviciile noastre pentru reprezentanții mass - media:

La rubrica Presă pe site-ul Grupului THIMM găsiți Comunicate de presă actuale și material text și fotografic. Purtătorii noștri de cuvânt răspund cu plăcere la întrebările reprezentaților mass-media privind ambalaje, display-uri, sisteme de ambalare, servicii conexe ambalajelor sau privind grupul de societăți.

Locuri de muncă în cadrul firmei THIMM:

Vă interesează o anumită poziție în acest domeniu? La rubrica noastră Carieră puteți căuta și găsi pozițiile disponibile la acest moment în sectorul ambalajelor, fie că e vorba de tehnolog în domeniul ambalajelor, consilier vânzări sau manager.

Se încarcă...